Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

kipeilyn jälkeen

sunnuntai 13. syyskuuta 2009

kipeilyn jälkeen

Image and video hosting by TinyPic

Eilinen oli kamala. Makasin hikoilevana kasana sohvalla ja jo pelkkä kolmen metrin matka dvd-soittimen luokse sai kylmän hien juoksemaan selkää pitkin. Tuhisin nenästäni kokonaisen talouspaperirullan ja silti en saanut henkeä. Lopulta tyydyin flunssaiseen kohtalooni, jätin suunnitelmissa olleet synttärijuhlat väliin ( ja koska itse vihaan ylikaiken viime hetken feidaajia kärsin nyt järkyttäviä omatunnontuskia), jäin sohvalle peittojen alle, addiktoiduin Vivaldin kevääseen ja Rick Springfieldin Jessie's Girliin. Katselin Frendejä, nauroin vitseille puoli minuuttia liian aikaisin ja hörpin koko teevarastomme loppuun. 

Image and video hosting by TinyPic

Sain synttärilahjaksi aivan ihanan Snön rannekorun ja nyt pelkään kamalasti hävittäväni sen koska omaan tuollaisen kamalan tavan rannekoristimien ollessa kyseessä. 

Tänä aamuna heräsinkin sitten yllättäen suhteellisen inhimilliseen oloon. Hengitys ja järki kulkivat jopa sen verran lupaavasti, että uskaltauduin tunniksi kirpparille kiertelemään. Myynnissä olleilla lastenvaatteilla oli puetuttanut vaikka kaikki maailman hätää kärsivät mutta muuten tarjonta oli laimea. Pari kivaa juttua kuitenkin tarttui mukaan ja kaikki saman symppiksen mummelin pöydästä. 

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Sisäinen isoäitini ihastui kahteen pastelliseen kippoon. Näihin laitan kasoittain ranskanpastilleja ja katselen syysauringon leikkiä leikkauksissa. 

Image and video hosting by TinyPic

Hyllyn perältä löytynyt neule on reilimatkan Barcelonaosuuden ostos. Tykkään paidasta kovasti mutta sillä on ikävä tapa luoda illuusio 5kk:n vauvamahasta ja on vähän noloa ottaa kilttien ihmisten tarjoamia istumapaikkoja busseissa vastaan;D

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Mokkajakku on yhden koon liian suuri mutta huomatessani hipelöiväni sitä viidettä kertaa totesin kolmen euron olevan sen verran pieni hinta, että parempi pulittaa se kuin lyödä päätään kiviseinään seuraavat pari vuotta. 

Image and video hosting by TinyPic

hah, hiuksiin laitettiin vaaleanruskeita raitoja mutta mummilta peritty punainen pigmentti väänsi ne joksikin ihan muuksi:)

Iskeekö teihin kirpputorilla koskaan sellainen tunne, että käsissänne oleva vaate tulee olemaan ehkä suuri hitti ehkä vuoden päästä mutta vielä toistaiseksi ympäröivä maailma ei ole aivopessyt pitämään siitä ja se jääkin tankoon roikkumaan? Sain tänään suuria syksy'10 viboja eräästä ysäritakista mutta en vain saanut ostetuksi sitä koska olen sen verran johdateltavissa oleva, että tarvitsen ne lehdet ja mainoskuvat aivopesentään. Toistaiseksi takki oli vain muisto 15 vuoden takaa mutta voi olla, että ensi syksynä metsästän saman kirpputorin käytäviä tuon samaisen takin kuva silmissäni;D

Image and video hosting by TinyPic

Synttärikukkia

Tunnisteet:

4 kommenttia:

Blogger vilona kirjoitti...

Hei, sattuuko sulta puuttumaan Merri Vikin kirja "Yhtä hulinaa, Lotta"? Siskoni kirjahyllystä nimittäin löytyisi(=
ps. synttärimekkos oli ihana!

13. syyskuuta 2009 klo 18.01  
Blogger Jonna kirjoitti...

vilona: Heips, tuo kyseinen lotta löytyy jo hyllystäni:) ja kiitos!

13. syyskuuta 2009 klo 20.48  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

mulla menis snö:n koru pilalle, kun hopeisesta lukosta kului pinta pois normaalisssa käytössä (meni kultaseks) ja muoviset osat halkesivat. Huonolaatuisia vaikkakin kauniita, en kennellekään suositelisi.Ja iteki maksoin rannekorusta 40e.(erilainen kuin sulla).t.Ninni (vaikka tokikaan en halua pilata sun lahjailoa...sori.)

14. syyskuuta 2009 klo 17.02  
Blogger Jonna kirjoitti...

Ninni: Hassua. Mulla on näet aika monta Snötä ja niistä yksikään ei ole hajonnut eikä haalistunut. Toivottavasti pysyvätkin kunnoss akoska ovat ihan lemppareita:)

15. syyskuuta 2009 klo 16.14  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu