Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

home snowy home

sunnuntai 8. marraskuuta 2009

home snowy home


Takasin kotona ja äh. Paluu arkeen ei oikein innostaisi. Ei sitten millään. Onneksi huomenna voi kuitenkin vielä sallitusti ottaa rennosti ja juhlia maailman parasta iskää. Tänään illalla ( yöllä) taas voisi vielä purkaa kameran muistikortin ja pursuilevan laukun ( enkä edes ostanut niin paljon. laukku vaan liioittelee).

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

ps. pakko juoruta; meidän piti jäädä lentokoneesta vikojen joukossa pois, koska kähäräpää luki Twilightin vikoja sivuja eikä mitenkään voinut keskeyttää;D


Tunnisteet:

3 kommenttia:

Blogger Milla kirjoitti...

Oli ihana treffata Jonna!
Hyvä että pääsitte turvallisesti koto-Suomeen. Oikein ihanaa ja rentouttavaa sunnuntaita - kyllä se arki taas maistuu loman jälkeen :)
(ps. viimeinen kuva on <3)

8. marraskuuta 2009 klo 11.59  
Blogger NinaV kirjoitti...

Tervetuloa kotiin! Yllättävän vähissä vaatteissa sä noissa kuvissa liikuskelet. :) Mieheni katsoi selkäni takaa kun luin postaustasi ja totesi: "Onko joku ollut Damissa? Hyi helvetti että siellä on tähän aikaan vuodesta kylmä!" :) Ihan epistä jos te ette jäätyneet siellä, me jäädyimme marraskuussa siellä reissatessamme jääpuikoiksi toppatakeista huolimatta. :)

8. marraskuuta 2009 klo 15.09  
Blogger Jonna kirjoitti...

Milla: oli! ja toivottavasti museoilta oli onnistunut! arjen maistumisesta en vielä näissä damivieroitusoireiss aole ihan varma:D

NinaV: Meillä kävi siinä mielessä tuuri, että vaikka vähän satoikin niin oli suhteellisen lämmin. Sellaista kahdeksaa astetta:)

8. marraskuuta 2009 klo 18.56  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu