Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

my smell

maanantai 9. marraskuuta 2009

my smell


Image and video hosting by TinyPic


Hei, arvatkaas mitä? Vihdoinkin kaikkien tuoksuttomien vuosien jälkeen, minulla vihdoin on oma mieluinen hajuvesi!

En tiedä onko nenässäni jotain vikaa mutta olen itsepäisesti ollut sitä mieltä, että kaikki hajuvedet tuoksuvat oikeastaan ihan täsmälleen samalta ( paitsi chanelin klassikko. se tuoksuu vain ja ainoastaan edesmenneeltä mummiltani). Olen siis viettänyt suurimman osan elinvuosistani omassani, enemmän tai vähemmän viehättävässä hajussani.

Image and video hosting by TinyPic


Olen myös ehkä hiukkasen ollut koko tuoksuvesien vastustaja. Siinä missä toiset inhoavat julkisissa liikennevälineissä kännykkäänjuttelijoita ( en tajua! toisten puheluiden kuunteluhan on mitä parhainta viihdettä.) olen itse ollut valmis perustamaan facebookryhmän tuoksuissa kylpeneitä vastaan. Onko mikään kamalampaa kuin huomata olevansa kuumassa bussissa jumissa jonkun turkkinsa hajuvedessä liottaneen tädin tai axe-pullon päälleen tyhjentäneen teinipojan ( oikeasti, kukaan ei revi sulta vaatteita pois sen hajun vuoksi, mainokset valehtelee!) vieressä?

Image and video hosting by TinyPic


Nyt olen kuitenkin kokenut pienen mielipiteen nytkähdyksen. Hajuvedethän ovat kohtuullisesti käytettyinä aika kivoja. Varsinkin kun on oma nätti ihanalta tuoksuva pullo. Ja varsinkin kun poikakaveri sai superkiltteyskohtauksen Amsterdamin lentokentällä ja osti tuoksua impanneelle tyttökaverilleen ihan ikioman putelin:)

Oletteko tuoksuihmisiä?

11 kommenttia:

Anonymous Anonyymi kirjoitti...

oon niin samaa mieltä noista tuoksutädeistä ja muista haisunäädistä! mulla on vielä tosi herkkä hajuaisti ja saan kamalan päänsäryn joistakin tietyistä hajuvesistä niin ei oo kivaa kun ihmiset läträä IHAN liikaa hajuvettä, vähemmän olis enemmän!

9. marraskuuta 2009 klo 22.02  
Blogger Sinisilmä kirjoitti...

Minä liputan myös kohtuukäytön puolesta, olen nimittäin eräänkin kerran istunut näiden haisunäätä-tätien vieressä linja-autossa ja yrittänyt olla hengittämättä :D
Tässä asiassa nimenomaan Less Is More

9. marraskuuta 2009 klo 22.14  
Blogger Emmi kirjoitti...

Mä rakastan hajuvesiä! En vaan pysty käyttämään samaa hajuvettä kauaa (siis, tyyliin vuosia/ikuisesti), sillä tuoksut liittyvät niin vahvasti muistoihin ja tuoksut on muutenkin tärkeitä minulle. Nekin voi kyllä pilata, ylikäyttämällä ja lotraamalla (mitä en tee!). Tällä hetkellä käytän Christina Aguileran nimikkotuoksua ja Kylie Minoguen Darlingia. Ei mitään huippukalliita, mutta tärkeitä :)
Äh, en mä osaa kommentoida, aina tulee ihmeellistä sekavaa horinaa :D

9. marraskuuta 2009 klo 22.15  
Blogger kynsinauha kirjoitti...

Sulla on muuten tosi ihana blogi, miten en oo löytänyt tätä ennen :)
Saat uuden lukijan :)

9. marraskuuta 2009 klo 23.19  
Blogger Harriet kirjoitti...

Ihana mikä hajuvesipullo! <3

9. marraskuuta 2009 klo 23.48  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Aww, voi sitä sun nimeltä mainitsematonta siippaa, se on kyllä niin liikkis :')

T. ex-kämppis

10. marraskuuta 2009 klo 10.23  
Blogger ihan_hupsu kirjoitti...

mä oon niiiiin katkera et ainoota hajuvettä jost oon tykänny niin paljon et oon saanu koko pullon käytetyks ei saa enää mistään :( korvikkeen metsästys on käynnissä...

10. marraskuuta 2009 klo 11.39  
Blogger suklaasydän kirjoitti...

Onpas nätti pullo! Mäkään en erityisemmin pidä haisunäädistä, enkä itsekään käytä hajuvesiä kovinkaan paljon, enkä päivittäin (vaikka niitä pulloja löytyykin useampia). Nyt käytän tuoksuja vieläkin harvemmin kun unohdin oman lempparituoksun koto-Suomeen :(

10. marraskuuta 2009 klo 14.37  
Blogger Jonna kirjoitti...

Anonyymi: täysin samaa mieltä!

Sinisilmä: Se on ihan kamalaa istua sellaisen hajuvedessä kylpeneen vieressä, ihan sama kuin istuisi omilta eritteiltä haisevan alkoholia ylimaistelleen vieressä!

Emmi: Mä olen vasta nyt pääsemässä tähän hajuvesimaailmaan. Saa nähdä monta pulloa on muutaman vuoden päästä;D

kynsinauha: oih, kiva, että tykkäät! ja tervetuloa!:)

Harriet: eiks ookin:)

ex-kämppis: on se kyllä aika:)

ihan_hupsu: äh, vähän tyhmää!

suklaasydän: Mä en osaa vielä edes käyttää joka piävä kun aia unohtuu aamukiireessä:)

11. marraskuuta 2009 klo 12.54  
Blogger Hanna kirjoitti...

Voi kyllä! Hajuvettä kymmenen kertaa päällensä suihkivat teinitytöt ja +60v. rouvat ovat kamalinta ikinä. On monta kertaa tehnyt mieli sanoa jollekin tällaiselle tapaukselle, että "ei millään pahalla, mutta voisitko ensi kerralla VÄHÄN rajoittaa tuon hajustelun kanssa. Teidän lähellänne on HYVIN vaikea olla".
Yhhyh. Olen vakaasti sitä mieltä, että vain yksi suihkaus riittää. Silloin hajusteet ovat hyvä juttu. :) Oma suosikkini löytyy Giorgio Armanilta.

11. marraskuuta 2009 klo 18.39  
Blogger Jonna kirjoitti...

Hanna: Mun on myös tehnyt mieli mainista asiasta kerran tai pari. " Anteeksi rouva, mutta saatan kohta oksetaa ton teistä lähtevän lemun vuoksi".

11. marraskuuta 2009 klo 19.04  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu