Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

seven things

lauantai 5. joulukuuta 2009

seven things


   

Olen nyt niin puhpahpoikki ,että tyydyn vain listaamaan muutaman mieltä lämmittäneen jutun:

1) Sain eilen Forumin Vilassa ihan huippuhyvää palvelua. En ole tässä asiassa yleisesti mitenkään kovinkaan vaativa mutta oli niin kivaa kun tervehdittiin iloisesti, kuvailemani leggarit ( joiden olemassaolosta en ollut edes varma) löydettiin noin sekunnin murto-osassa ja  epäsopivat vaatteet vietiin sovituksen jälkeen pois ( ikävä kyllä myös ne legginsit. " possu verkkokääreessä"-efekti oli vähän liian dominoiva. ). Kassalla vielä toivotettiin hyvää viikonloppua ja kehuttiin mun takkia ( kuka muka sanoi ,että imartelemalla pääse mihinkään). Jos siis jompikumpi myyjätytöistä sattuu tänne eksymään, niin: thanks, you made my day!

2) Juoksin eilen 55 minuuttia. En ole ikinäikinä juossut noin pitkää aikaa putkeen. Nyt tunnen itseni suureksi atleetiksi. 3) Söin tänään kaksi Pizza Hutin valkosipulileipää. Ne tekee aina pienen ihmisen niin onnelliseksi.   

4) Pikkuveli hyväksyttiin Kuopion Pelastusopistoon! Puhkun täällä ihan järjetöntä isosiskon ylpeyttä! En vain jaksa uskoa, että mun vauvaveli ( no, okei kaksi vuotta nuorempi ) läpäisi ne kokeet ensiyrittämällä. Joidenkin vuosien päästä saatte sitten ihailla veljeäni siinä palomieskalenterissa ( no yök. mun vauvaveli ). Tosin siskon mielenrauhaa vähän järkyttää se seikka, että veikka saattaa hylätä ton paikan ja pyrkiä keväällä Helsinkiin. Uh, aika uhkarohkeaa. ( ja veljelle tiedoksi: facebookstatus ei ole mikään paikka ilmoitella hyväksymispapruista ennen siskolle soittoa! ) 
5) Taas on yksi tenttikirja kahlattu läpi. Vielä kasa jäljellä mutta hei, yksi ainakin on nyt ohi. 

6) Tämä eilen Vilasta ostamani puuterijättineule on ihana! Voisin asua tässä.  

7) Postista tipahti kirjekuori ja sieltä musta Chakra-koru. Omani pitäisi parantaa terveyttä, antaa turvaa ja dynaamista hyvinvointia (?). Kelpaa! Tänne vain kaikki tervellisyydt, hyvät vibat ja muut mukavat;) Nyt minä ja How I Met Your Mother. Awesome!

ps. jotain negatiivista: noi eilen hennesiltä ostamani pitsisukkikset ovat ihan kamalat lörpöt! Otin normaalin m-kokoni ja nää on ihan oikeasti tarkoitettu vähintään norsun jaloille. Ne lepattaa kävellessä! En tiedä oonko missannut jotain olennaista mutta sukkisten kuuluis kait olla tiukat. Eiksjoo?

Tunnisteet: ,

8 kommenttia:

Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Yay pikkuveljelle! Olen itekin käyny vierailulla kyseisessä opinahjossa ja täytyy sanoa että poikkeuksellisen hyvinmuodostuneet herrashenkilöt + univormut = kuumaa settiä! ;)

5. joulukuuta 2009 klo 23.29  
Anonymous Yvonne kirjoitti...

Ihana tuo chakra-koru! Saan kai udella, mistä niitä voi tilata?

5. joulukuuta 2009 klo 23.38  
Blogger ihan_hupsu kirjoitti...

forumin vilassa on ihan paras palvelu! kaks kertaa oon siel käyny ja molemmilla kerroilla kyl poistunu hymy huulilla :)

6. joulukuuta 2009 klo 10.26  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Hei olis kiva lukea mitä toivot joulupukilta! :)

6. joulukuuta 2009 klo 12.12  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

himputti ostin eilen ilmeisesti samat sukkikset aikomuksena laittaa heti illalla päälle mutta vaikka M-kokoa olenkin niin ei mun jalat ollutkaan kaksimetriset niinkuin ilmeisesti ois tarvinnu... :)
ihanat, ja vertailin pitkään muitten välillä mutta päätin sitten maksaa mielestäni melko suolaisen hinnan hennesin sukkahousuista - turhaan!

6. joulukuuta 2009 klo 12.38  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Mäkin ostin noi sukkahousut, M-koossa koska ässiä ei enää ollut, ja se oli todellakin virhe! :D ne valui koko ajan, vaikka normisti ton koon sukkikset onki ollut ihan hyvät. Noi on vaan sellasta venymätöntä kangasta, vähänku kalsarit mut sukkaosalla...

6. joulukuuta 2009 klo 12.43  
Blogger Runway kirjoitti...

mä sain kanssa ton korun, mutta ainakaan tätä pikkujoulujen jälkeistä olotilaa se ei ole helpottanu!:D

6. joulukuuta 2009 klo 18.04  
Blogger Jonna kirjoitti...

Anonyymi: Hahaha, must tuntuu, että mun pitää nyt lopettaa palomiesfanitus kun oma veli on sellainen;D

Yvonne: Koruja myydään Life-liikkeissä ja hinta on 18,90 euroa. Sain omani blogilahjukseksi, joten sen vuoksi tuli postissa:)

ihan_hupsu: Ihanaa, että muillakin on samoja kokemuksia sieltä:)

Anonyymi: sellaista saattaa tulla hyvinkin pian:)

Anonyymi: mä kans ajattelin kerrankin panostaa sukkiksiin ja voi helvetti, että otti päähän!

Anonyymi: oho, täällähän on useampikin kohtalontoveri!

Runway: :D

6. joulukuuta 2009 klo 22.22  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu