Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Adrenaaliryöpyn huipentuma

torstai 27. joulukuuta 2007

Adrenaaliryöpyn huipentuma




Käsiäni särkee, jalkoja pakottaa ja päätä kolottaa. Viimeiset kuusi tuntia olen taistellut viimeisestä M-kokoisesta hameesta, napannut kasoittain suloisia vaatteita toisten edestä vain todetakseni ahtaassa sovituskopissa (30 min jonotuksen jälkeen), että jokainen kaappaamani vaatekappale on joko väärän värinen, kokoinen, mallinen tai vain väärä. Olen jonottanut kassoille saadakseni pulittaa vähäiset euroni, hikoillut litratolkulla ja minut on kampannut paljettitopin luokse rynnännyt venäläisnainen. Ja olen nauttinut jokaisesta sekunnista.

27.12 merkitsee minulle joulukuun toiseksi parhainta päivää. Kaksi välipävää vietän haaveillen suurista, kirkuvista -50% kylteistä ja kaikista tulevista ihanuuksista, jotka pian löytävät tien vaatekaappiini. Näin ollen kellon soittaessa aamulla kahdeksan pintaan ei sänky houkutellut enää hetkeäkään kauempaa:)

Ja nyt päivän saldo:

Forumin Gina Tricotia vastapäätä seisovasta Flashista löytyi jo aiemmin syksyllä ihastelemani hame vaivaiseen 19 euron hintaan.

Photobucket

Photobucket

Paita - Naf Naf
Huivi - Seppälä ALE!
Hame- Flash
Vyö - Glitter ALE!
Kengät - Nizzan vanhakaupunki

Flashin hieman keski-ikäisen ulkokuoren ei kannata antaa hämätä, vaan tämä on jo toinen onnistunut löytöni kyseisestä liikkeestä:) Gina Tricotista en löytöjä päässyt tekemään koska happivaje pakotti lähtemään jo kymmenen minuutin jälkeen.

ZARA:an olin löytänyt pukinkontista 60 euron lahjakortin ja pääsinkin vaihtamaan sen punaiseen coktailmekkoon ja suloisiin mustavalkoisiin kenkiin (ja vielä jäi käyttämättä kahdeksan euroa!). Punainen mekko oli ihana löytö mutta nyt kotona huomasin, että se ei istu kovinkaan hyvin rintojen kohdalta. (minkähän kokoisille nuo Zaran M-kokoiset mekot on tarkoitettu jos edes minä en 75DD-koollani täytä kunnolla puvun yläosaa? ;) ) Saattaa siis olla, että vaihdan sen huomenna johonkin istuvampaan leninkiin:)

Photobucket

Ihana veljeni lahjoi minut jouluna lahjakortilla H&M:lle, joten ostamalleni hameelle jäikin hintaa vain 14,95 euroa! Tämä ihanuus ei ollut edes alennuksessa mutta en voinut vastustaa kiusausta. Tuollaisesta vyötäröstä olen haaveillut jo iät ja ajat:)

Photobucket

Paita - Naf Naf
Hame - H&M
Kengät - DinSko ALE!

Lisäksi mukaani tarttui jo kauan epätoivoisesti kaipaamani musta leveä vyö ja sen ruskea klooni.(Glitter) Kaksi huivia Seppälästä (pinkki ja musta) sekä kengät DinSkosta ja Zarasta.



Ainiin! Ostinhan vielä jotain muutakin. Löysin Seppälästä maailman pehmemmän kylpytakin ja samaa sarjaa olevat tossut. Kokonaisuuden täydenttävät vielä flanelliset Seppälän olohousuni:) Tälläistä takkia olin jo hiukkasen toivonut joululahjaksikin mutta sen pukki jätti tällä kertaa tuomatta mutta mikäpäs siinä kun tänään löysin ihanuuden -50%



Mahtavaa Alennusmyyntiä kaikille! Tämä tyttö aloittaa nyt pienimuotoisen shoppailuhillinnän.

-Jonna

ps. bongasin muutaman muotibloggarin tänään kaupungilla. Tuntui kuin olisi suurjulkkiksen nähnyt. Nimmareita en sentään käynyt pyytämässä;)

Tunnisteet:

7 kommenttia:

Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Vaude, mahtavia alelöytöjä! Zaran punainen mekko on ihanan piristävän värinen! Harmi jos joudut palauttamaan sen :)

27. joulukuuta 2007 klo 19.56  
Blogger Salla kirjoitti...

Itsekin hehkutin blogissani tuon aamutakin pehmeyttä! :)

Mua vähän harmittaa, kun en itse ole ikinä muotibloggaajiin livenä törmännyt! :D Minut on kyllä bongattu, mutta itse olen tainnut kulkea vähän laput silmillä :D

27. joulukuuta 2007 klo 20.09  
Blogger Jonna kirjoitti...

monokoro: Olen vielä ihan kahden vaiheilla, että palautanko vai en... Olen kyllä aivan rakastunut tuohon mekkoon mutta toisaalta sekään ei ole kovin kivaa jos huomaan yhtäkkiä mekon tipahtaneen hiukan liian alas:D

salla: Kävin vasta nyt kurkistamassa eilisen postauksesi ja tosiaan, samanlaisissa takeissa köllötellään:) Olisin varmaan itsekin valkannut vaaleanpunaisen mutta tämä keltainen oli ainoa mitä oli jäljellä:)
Tmä muoibloggaajien bongaus oli minullakin ensimmäinen laatuaan:)

27. joulukuuta 2007 klo 21.09  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

No oho, sullahan oli vaikka mitä löytöjä =) Musta hame ja nuo mustavalkoiset ballerinat ovat upeat!! ja tuo kuvauksesi aleshoppailun "ihanuudesta" pätee myös minuun, voi h*lv.. mitä tuskaa koin eilen illalla =D Mutta olen näköjään nopea unohtamaan kärsimykset koska tänään aion mennä vielä katsastamaan muutaman liikeen...

28. joulukuuta 2007 klo 11.56  
Blogger dolce kirjoitti...

Aivan upeita löytöjä, varsinkin tuo Ginan hame... :)

28. joulukuuta 2007 klo 13.14  
Blogger Sofia kirjoitti...

Ihania kaikki löydöt! :) Todella kaunis tuo punainen mekko, harmin paikka, ettei istu hyvin.

28. joulukuuta 2007 klo 18.05  
Blogger Jonna kirjoitti...

nelliina: kiitos! minäkin uskaltauduin taas tänään kaupoille! Ne -50% kyltit ovat vaan niin koukuttavia!

dolce vita: kiitos:)

sofii: Mekko lähti tänään sitten takaisin:( mutta löysin kyllä jotain tilalle:D

28. joulukuuta 2007 klo 19.10  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu