Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Bye Bye Baby

perjantai 21. joulukuuta 2007

Bye Bye Baby

Tänään jouduin herämään jo puoli kahdeksalta ja se todella osoittautui kaltaiselleni unikeolle varsinaiseksi koetukseksi. Ei kuitenkaan auttanut itku tai edes viides torkkuherätys väsymykseen, vaan töihin oli lähdettävä. Senpä vuoksi päivän asuni ei erityisemmin tyylikkyydellään häikäise. Toisaalta olin oikeasti niin unimaailmassa, että olen ylpeä, että ylipäätään tajusin pukea päälleni:) Vaatteiden lisäksi myös itse kuva on aivan kamala. Voisi olla oikeastaan aika, että nuo farkut kohtaisivat tiensä pään roskiksen puolella...

Photobucket

Neuletakki - H&M
Farkut - Vero Moda
Toppi - H&M
Saappaat - Gabor
Huivi - Accessorize

Päivän ilonaihe: Postilaatikosta löytyi tänään uusi cityshoppari sekä arvovaltaisen Helsingin yliopiston opintotoimiston päätös, että opintoni ovat edistyneet lain mukaisesti, eikä opintotukeani lakkauteta toisin kuin aiemmin syksyllä uhkailivat:) Varsinkin tämä viimeinen sai kymmenen kilon painot katoamaan harteiltani!

Päivän addiktio: Kuuntelen aina töissä musiikkia youtuben kautta ja tänään sain päähäni kuunnella äitini teini-iän intohimoista fanituskohdetta Bay City Rollersia ja näiden Bye Bye Baby-hittiä. Tosin kuuntelu ei jäänytkään vain yhteen kertaan, vaan tämä kyseinen biisi soi huoneessani lähestulkoon kolme tuntia putkeen. Testaa alla olevasta linkistä pureeko 70-luvun purkkapoppi sinuun!
Bay City Rollers - Bye Bye Baby
Pitänee kertoa tämä äidille, joka on jopa interreilillaan hakeutunut lempirollersinsa ovelle ja "hengaillut" (mitä lie tämä pitänyt sisällään...?) tämän kanssa.

Äsh, nyt tämä jäi taas soimaan päähän:)

Jonna

Tunnisteet:

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu