Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Kuinka kaksi marjaa

torstai 20. joulukuuta 2007

Kuinka kaksi marjaa

Jos näen kaupassa kivan, istuvan ja muutenkin kaikin puolin onnistuneen paidantekeleen, päätyy kuitilleni usein merkintä kahdesta samanlaisesta tuotteesta. Tai, ei nyt aivan samanlaisista. Väri on yleensä eri. Olen huomannut, että shoppailijat jakautuvat tässä sama vaate, eri väri-kysymyksessä kahteen eri aatekuntaan. Osa tuntuu olevan vahvasti kannalla ja toiset yhtä vahvasti vastaan.
Itse kuulun siihen puoliskoon kumpi mielellään täyttää vaatekaappiaan useimmilla erivärillä vaatekaksosilla. Olen näet huomannut, että todellisuudessa hyvin harvoin löydän sellaisen vaatekappaleen tai kenkäparin johon todella hullaannun ja joka vielä näyttää ja tuntuu hyvältä päällä. Tällöin hankinkin usein tuota ostosekstasiaa aiheuttavaa tuotetta useamman kappaleen. Jos teen nopean päässälaskun voin todeta omistavani kaksi samanlaista neuletakkia, kaksi paria samanlaisia kenkiä, useamman samanlaisen paitapuseron... Luultavasti lista vain kasvaisi jos oikeasti jaksaisin nosta ja penkoa kaappiani:) Jos täällä vierailee joku vastakkaista aatetta edustava, olisinkin kiinnostunut kuulemaan tätä toista kantaa puoltavia mielipiteitä!

Tässä kuitenkin esittelyssä uusimmat vaatekaksoseni:
(älkää pliis välittäkö hullusta terroristi-ilmeestäni)

pipo


PhotobucketPhotobucket


Bongasin pipon (pipot) tänään Vero Modasta joululahjaostosten yhteydessä (jostain syystä päädyn aina myös ostamaan itselleni lahjoja...) Kun mokoma sattui olemaan vielä -50% sain siitä viimeistään hyvän syyn ostaa kaksi kappaletta. Rehellisesti harkitsin myös vielä vihreän ostamista mutta sain lopulta ravisteltua itseni järkiini. (Tosin saatan vieläkin ihan pikkiriikkisen harkita sitä vihreää...)

-Jonna:)

Ainiin. Vielä päivän avautuminen: Mikä ihme siinä on, että ihmiset rynnivät sinne metrovaunuun ennen kuin sisällä olevat ovat ehtineet pois alta. Tänäänkin sain jaloilleni ainakin yhdet lastenvaunut, kaksi kävelykeppiä ja noin kymmenen tuhatta kengänkorkoa. Vähän sitä kuuluisaa jouluhenkeä kaivattaisiin prkl.! (Itsehän tietty olin kuin pieni joulupäivänsäde ravatessani taas ruuhkaisia käytäviä ja hikisenkuumia ostoskeskuksen käytäviä)

Tunnisteet:

4 kommenttia:

Blogger Sofii kirjoitti...

Juuri tuo ihmisten sisään rynniminen ennen kuin sisällä olevat ovat päässeet ulos metroissa ärsyttää niin suunnattomasti! Aina metrolla kulkiessa tekisi mieli räjähtää niille ääliöille ihmisille jotka rynnivät sisään, mutta tähän asti olen hillinnyt itseni. Eikö ihmisillä ole minkäänlaisia tapoja?

Kivat pipot löysit! :)

20. joulukuuta 2007 klo 20.47  
Anonymous ia kirjoitti...

Itse omistan ainoastaan yhden vaatekappaleen tuplana: Zaran laadukkaan perusneuleen, mustana sekä harmaana. Muissa tapauksissa en vaan käsitä tuota tuplana ostamista! Eihän se vaatekappale (esim. joku mekko) ole enää lainkaan uniikki, jos kaapista löytyy toinen tismalleen samanlainen. Outo tapa :D Söpöt pipat!

http://sadekaari.vuodatus.net

20. joulukuuta 2007 klo 22.45  
Blogger Dolce Vita kirjoitti...

Samaa vikaa täälläkin, ostelen tuplana jotain ihanaa vaatetta aika usein. Poikaystävälle vastaan, jos se ihmettelee että "mites sulla on taas tuo sama paita/mekko eri värisenä", että hänellä on värisokeus ;)

21. joulukuuta 2007 klo 9.20  
Blogger Jonna kirjoitti...

sofii: ja tänä aamuna jälleen sama juttu. ARGH! ihmiset!

ia: Totta kyllä tuokin:) mutta toisaalta kyllä se erilainen väri saattaa muokata paljonkin vaatteen olemusta. Ja miksi ihmeessä valita kahden väriltä jos voi ostaa molemmat:)

dolce vita: Itse aina tuhahtelen omalle poikaystävälleni, kun hän kummastelee identtisiä vaatteitani:)

21. joulukuuta 2007 klo 9.47  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu