Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Ja nyt väsyttää...

lauantai 5. tammikuuta 2008

Ja nyt väsyttää...

Tuparit tulivat ja menivät. Nyt ei ole jäljelä muuta kuin loppuraportointi ja epämääräisten läikkien hinkkaaminen irti lattiasta:) Vietin eilisen päivän näperrellen coktailtikkuja ( turhauttavinta hommaa ikinä, kun tietää niiden katoavan noin viidessä sekunnissa juhlioiden suuhun), kooten kolmioleipiä, leipoen suklaapirrakkaa ja siivoten. Sain erittäin selviä mielikuvia väsyneestä ja hompsuisesta (asuni oli olohousut ja vanha toppi) kotirouvasta. Minulla oli tarkoitus kuvata valmis ja värikäs tarjoilupöytä ja ikuistaa se jälkipolville sekä tämän blogin lukijoille, mutta tämä jäikin kaikessa vilskessä tekemättä ja siinä vaiheessa kun sen muistin kyseinen pöytä näytti jo siltä, että villiintyneet possut olisivat juosseet sen päältä. Juomaa tuntui riittävän hieman liiankin hyvin (tätä kirjoittaessa tunnen ikävän pienen kolotuksen pääkopassa ja suun ja santapaperin yhtenäisyys on hiukkasen liiankin pelottava). Tupareidemme ideana oli, että vieraat toisivat lahjojen sijaan mukanaan pullon jonkinlaista alkoholijuomaa ja me puolestaan tarjoisimme blandiksia ja boolin. Idea onnistui ja juomapöytä oli erittäin kattava viineistä vodkaan ja fisushoteista salmariin. Yöllä keräämistäni tyhjistä pulloista päätellen saattaa myös joillakin vieraillamme olla parhaillaan päänsäryntynkää;)

Tässä asussa leikin emäntää:

Photobucket

Paita - Pikukauppa Barcelonassa
Vyö - Glitter
Hame - KappAhl

Nyt jääkaappiamme koristavat myös jo kauan himoitsemani jääkaappirunousmagneetit!
Osa juhlien aikana syntyneistä runonpätkistä oli sen verran kauheita, että en voi julkaista niitä tekemättä tästä sivustosta ensin K-18. Joten tässä sensuroitu versio.

Photobucket

*Haukotus* Nyt taidankin kipaista hakemaan pizzan ja viettää lopun päivää Scofieldin ja kumppaneiden seurassa:)

-Jonna

Tunnisteet: ,

4 kommenttia:

Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ihanan klassinen asu =) haha haluan myös nuo jääkaappimagneetit, mutta mieheni huumorintajun tuntien meillä olisi jääkaappi täynnä juuri noita K-18 juttuja :D:D

5. tammikuuta 2008 klo 15.23  
Blogger Jonna kirjoitti...

nelliina: kiitos! meilläkin on vielä esillä nuo eilisen illan aikana kertyneet runot. Naureskelen niille aina jääkaapilla käydessä, eli muutaman minuutin välein. Pitää varmaan siivota kaapinovi ennen kuin äiti tulee käymään:D

5. tammikuuta 2008 klo 15.55  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Nuo jääkaappimagneetit on todella hasardeja mutta kyllä niistä saa aivan järjettömän hyvät naurut. Ja kaupanpäällisiksi tajuaa että kuinka outoja kavereita omistaa (thank god).

5. tammikuuta 2008 klo 22.04  
Blogger Jonna kirjoitti...

virta: totta! tästä lähtien on aina mielenkiintoista tarkistaa jääkaapin ovi vieraiden lähdettyä:D

6. tammikuuta 2008 klo 10.21  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu