Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Helpotuksen huokaus

torstai 21. helmikuuta 2008

Helpotuksen huokaus

Aaaaaah! Sain tänään iltapukuni kaveriompelijalta takaisin ja se oli TÄYDELLINEN! En tosiaan ymmärrä, mitä taikojaan ystäväni sille oli tehnyt mutta lopputulos oli täydellisesti istuva:) Nyt puku roikkuu taas seinälläni hyvässä tallessa ja odotan kankaan oikenemista ennen minkäänlaisten kuvien ottamista. Mutta, huh, iso paino tipahti harteita! Olen sen verran stressaavaa tyyppiä, että olen viimeisen viikon luonut erilaisia kauhukuvia siitä, kuinka mekko ei vieläkään mahdu päälleni ja joudun hankkimaan uuden. (tai lopettamaan kokonaan herkkujen popsimisen.)
Nyt onkin sitten kaikki juhlakamat tilaisuuteen jo hankittuina ja enää illalliskortti puuttuu:)

Muistatteko muuten sen kamalan ympäristöoikeuden tentin johon yritin lukea kolme viikkoa saamatta mitään aikaseksi? (muistan varmasti hölisseeni siitä täälläkin...) Kuitenkin! Tulokset tulivat pari päivää sitten ja jollain keinolla tämä tyttö onnistui runoilemaan itselleen ehdan ykkösen! (Okei, tiedän kyllä, että on aika pohjanoteeraussuoritus mutta kun toisena vaihtoehtona olisi "lukea" taas ympäristöoikeutta, on ykkönen maailman kauneinin numero;) )

Koulusta tulikin mieleeni, että olisi varmasti ältsisti hyödyllisempää lukea juuri nyt vahingonkorvausoikeutta kuin lojua täällä netissä, mutta nojoo...

Tänään oli tylsä vaatepäivä paitsi, että käytin turkoosia huopahattuani ensimmäiatä kertaa ja sainpa siitä kehutkin yliopiston vessassa:) Eilen kuitenkin aloitin tehtäväni elävänä ehkäisyvalistusjulisteena ja vedin luennolle päälleni uuden H&M:n T-paitani. (Teksti jäi vähän piiloon mutta eivätköhän fiksut kanssaopiskelijat siitä selvää saaneet)


(Rähjäinen ulkomuoto selittyy sillä, että kuva on otettu vasta pitkän päivän jälkeen)

Neuletakki - ZARA
T-Paita - H&M
Hame - KappAhl

Nyt opiskelemaan:)
Jonna

ps. Pakko vielä kertoa! Sain tänään ilkeilypostia H&M:ltä! Kyllä! Olin unohtanut noutaa yhden pakettini joskus viime kuussa ja nyt sain kirjeen, jossa sanottiin mm. "Ymmärräthän, että mikäli tälläinen toiminta osaltasi jatkuu, emme voi antaa sinun jatkaa kaupantekoa kanssamme..." Apua! Luin kirjeen ihan tippa linssissä. Olemme kuitenkin aina olleet H&M:n kanssa läheiset ja pienet erimielisyydet on aina selvitetty lämpimässä yhteisymmärryksessä. Ehkäpä tämä suhde ei enää toimi.

Tunnisteet: ,

8 kommenttia:

Anonymous S kirjoitti...

En oo ennen varmaan kommentoinut, mutta tykkään tosi paljon blogistasi. Itsekin haluaisin oikeustiedettä opiskelemaan ja on mukava lukea jonkun sitä opiskelevan juttuja, vaikka ne nyt eivät niin siihen aiheeseen liitykkään, mutta niin. <: Pidän myös tyylistäsi.

21. helmikuuta 2008 klo 21.54  
Blogger Jonna kirjoitti...

s: kiitos! ja jos on jotain kysyttävää noista oikistouhuista, niin vastailen kyllä mielelläni:)

21. helmikuuta 2008 klo 21.58  
Blogger Katariina L. kirjoitti...

Ihana hame! Mulla on juuri ostoslistalla korkeavyötäröinen hame ja huomenna ajattelin mennä etsimään. Ostitko kauan sitten ton sun?

21. helmikuuta 2008 klo 22.24  
Blogger Styledrop kirjoitti...

Hienoa, että olet vetänyt tuon valistupaidan päälle! Toivottavasti että edes jonkun laittaa miettimään:)

21. helmikuuta 2008 klo 22.40  
Anonymous seinäruusunen kirjoitti...

hieno hame! nappaisin ittellenikin!
Haastetta blogissani!
www.kassi-alma.vuodatus.net

21. helmikuuta 2008 klo 23.11  
Blogger Dolce Vita kirjoitti...

Aika paha kirje ;) Onneksi itse olen niin tunnollinen pakettien hakija, ettei tuollaista pääsisi käymään, heh...

22. helmikuuta 2008 klo 8.46  
Anonymous Nene kirjoitti...

Mulla tuppaa menemään se asiakaspalautus aina viime tippaan... En ymmärrä siltikään tuon H&M:n kirjeen sävyä - kuin pikkulasta ohjattaisiin. Onkohan se siis ihan vakiokirje kyseisiin tapauksiin? Jotenkin holhoava.

22. helmikuuta 2008 klo 13.11  
Blogger Jonna kirjoitti...

katariina l: Ostin hameen tammikuussa loppualeista:)

styledrop: Pitäisi varmaankin mennä kävelemään se päällä ennemmin yläasteelle kuin yliopistoon:)

seinäruusunen: kiitos!

dolce vita: kamala kirje! olen vieläkin ihan ällikällä lyöty!

nene: en tiedä mikä ihme kirje se oli. otti kyllä vielä silmään se, että toi "moite" alkoi sanoilla: Yksi juttu vain... Tosi outoa...

22. helmikuuta 2008 klo 20.36  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu