Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Mekkoilua

keskiviikko 27. helmikuuta 2008

Mekkoilua

Päivän huonot ja hyvät uutiset.

1) Huonot: Reputin sen tyhmän luetto-oikeuden kuulustelun ja nyt joudun uusimaan sen perjantaina/lukemaan koko kirjan tenttiin (joka on viikon kuluttua). ARGH! Että osaa potuttaa! Taas sitä oppii, että sellaiset typerät hyvät fiilikset kuulustelun jälkeen ei kerro mitään arvosanasta. Olin tästä takaiskusta niin masentunut, että laiminlöin muut kouluhommat (onneksi kello tosin oli tuolloin jo kahdeksan illalla, eli jotain sentään tuli tänään tehtyä) ja rupesin katsomaan Suomen unelmien poikamiestä + popsimaan juustoa. Ja nyt on pakko sanoa jotaion siitä sarjasta! Siis voi ei, mitä myötähäpeän riemujuhlaa! Vällillä oli ihan pakko vaihtaa kanavaa. ei, ei, ei. Suomalaiset ei vain jotenkin sovi tollaiseen.

2) Hyvät: Sain tänään Asosmekkoni takaisin ompelijalta. Mekko on juuri niin ihana kuin tilatessani (ennen ikävää vetoketjun poksahtamista) toivoinkin:) tämä niin lähtee mukaani Pariisiin ja siellä pyörähtelemään johonkin ihanaan clubiin. Muutama shamppaniaroiskekin sille saa tuolloin lentää:) Tämä on rakkautta, jonka tuomaan onnen ei pääse käsiksi edes tyhmätyhmätyhmä luotto-oikeus!
ps. jouduin lisäämään mekkoon mustan kangaskappaleen rintojen päälle kun oli niin syvään uurrettu, että en saanut koko rintamsta mahtumaan kankaan sisään:D

Ostin tänään myös farkut mutta niistä myöhemmin. eipä niissä mitään kovin erikoista ole. Tosin, päätin vihdoin luopua kaksi vuotta kestäneestä pillifarkkuvaiheestani ja ostin vanhat kunnon boot cutit:)

Eilinen päivä meni töissä ja yliopistolla pyöriessä, sekä infoamassa oikikseen pyrkimisestä. Tässä kuvaa vaatetuksestani:Neuletakki - Vero Moda
Huivi - Lindex
Toppi - Naf Naf
Hame - H&M
Saappaat - Bullboxer

Voisi muuten luulla, että se peruskoulun ja lukion sanakoepänttäyksestä pääsisi eroon yliopistossa. No, eipä pääsekään. Olen tänään yrittänyt opetella noin 200 enkunsanaa, eikä pelkästään enkunsanaa vaan lakienglantia! Huoh. Mitäpä menin irvailemaan veljilleni pari viikkoa takaperin, että mitä vaikeaa muutaman sanan opettelemisessa on. No, ei ehkä vaikeaa mutta ainakin rasittavaa, turhauttavaa ja ärsyttävää:D

Anteeksi muuten tämä jatkuva kouluvalitukseni:) Tenttien lähestyessä muutun aina astetta hysteerisemmäksi koulunkäynnistä.

Ainiin! Minun oli tarkoitus pukeutua tänään vaaleanpunaiseen osoittaakseni vastustavani koulukiusaamista. Ikävä kyllä en poistunut mihinkään kotini seinien sisältä. Pyjamanhousuissani tosin on hiukan vaaleanpunaista:)

Jonna

Tunnisteet: , ,

8 kommenttia:

Blogger MouMou kirjoitti...

Nojoo, aika unelma tuo mekkosi!:O<3 Kuinka paljon se maksoi? Tykkään myös vihreästä neuletakistasi.:) Väri sopii sinulle älyttömän hyvin...

28. helmikuuta 2008 klo 7.24  
Blogger Herttainen kirjoitti...

No, tuolla uudella Asos-mekolla voit kuvitella osallistuneesi :)

Hmmm... Ostinkohan tänään saman ruskean hameen hempasta. Kävin selaamassa kahden euron rekin läpi ja tarttui tuo mukaani. Remontti käynnissä ja vain pari sovituskoppia joten en vielä tiedä onko edes sopiva mutta hinta ei ollut paha :D Mietin myös ruskeaa väriä, mutta senkin uskalsin tuolla kaksieuroisella riskeerata :)

28. helmikuuta 2008 klo 17.00  
Anonymous Hinska kirjoitti...

Upea mekko. :) Ja tykkään kauheasti hiuksistasi.

28. helmikuuta 2008 klo 20.07  
Blogger Jonna kirjoitti...

moumou: Mekko kustansi muistaakseni n. 38 euroa + kaverin kanssa puoliksi jaetut postarit (3,5). tosin hajonneen vetoketjun korjaus maksoikin sitten hiukkasen lisää:)

herttainen: kiitos:) ainakin vastustin koulukiusaamista hengatessani tuossa mekossa kotona:)Tuo hameen ruskea väri on ainakin itselläni ollut ihan hirmu monikäyttöinen:)

hinska: kiitos!

28. helmikuuta 2008 klo 20.33  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

aivan ihana tuo mekko! sopii sulle todella hyvin. ja mun mielestä on ainakin vain hauskaa kuulla sun yliopistoelämästä, toivottavasti itsekin olen siellä joskus..;)

29. helmikuuta 2008 klo 17.20  
Blogger Jonna kirjoitti...

anonyymi: kiitos! ja kyllä yliopiston ovet useimmiten aukenevat kun vain on valmis tekemään sisäänpääsyn vaadittavan työn:) Onnea!

29. helmikuuta 2008 klo 20.30  
Anonymous Itsekin oikeustieteen opiskelija kirjoitti...

Heip! Suurin piirtein saman kuppikoon omaavana kyselen... onko sulla tuon vaaleanpunaisen mekon alla liivit? ja jos on niin millaiset? Itse unelmoin halterneck tyyppisitä yläosista, mutta "neidillä on tissit tyrkyllä" - efektin vuoksi olen kieltäytynyt olemasta ilman liivejä...
Hauska blogi muutenkin.

4. maaliskuuta 2008 klo 12.59  
Blogger Jonna kirjoitti...

itsekin oikeustieteen opiskelija: hih, lajitoveri:) Kyllä. Mekon alla on liivit. Sellaiset ihan normaalit olkaimettomat rintsikat. Muistaakeni ostin ne aikoinaan Lindexilta:)Sen verran ne kuitenki kurkkivat alta, että jouduin lisäämään tuon mustan kangaskaistaleen rinnuksille:)

4. maaliskuuta 2008 klo 14.57  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu