Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Rinnusniksejä ja päivän asuja

maanantai 25. helmikuuta 2008

Rinnusniksejä ja päivän asuja



Jokin aika sitten minulta pyydettiin postausta isorintaisen pukeutumisesta. Eli, miten pukeutua niin, että näyttäisi, no, ei ainakaan miltään megaboobsilta. Yritin kovasti kirjoittaa tästä hauskan ja humoristisen pakinan mutta koska huumorintajuni jäi tämän päiväisen luentokuulustelun vastauksiin, joudutte tyytymään pelkkiin listauksiin.

Omat niksini

Olen siis kokoa 75DD (tuntuu, että kailotan sitä jatkuvasti) ja olen joutunut muutaman poppakonstin kehittämään a) mahtuakseni vaatteisiin b) häivyttääkseni pornotähtiefektiä.

1) Litistävät rintaliivit. Varsin mielikuvitukseton kikka mutta toimiva. Tälläiset kullanmurut häivyttävät helposti yhden tai kaksikin kuppikokoa. Pitävät paikat myös hyvin kasassa ja näissä juoksukin on mielyttävää:) Eiväthän nämä se kaikkein seksikkäin kapistus ole, mutta eipähän niitä tarvitsekaan käyttää kuin silloin kun haluaa näyttää pienirintaisemmalta;)


2) Leveä vyötärövyö. Minulla ei ole laisinkaan lantiota, joten tälläisellä vyöllä saan huijattua kroppani näyttämään enemmän tiimalasimalliselta. Tällöin lantio-osa tasapainottaa suurta yläosaa, eikä kroppa näytä niin rintapainotteiselta.

3) Hyvin istuvat yläosat. Voi, miten haluaisinkaan käyttää niitä ihania löysiä yläosia tiukkojen alaosien kanssa mutta let's face it. Silloin en näyttäisi pelkästään jättirintaiselta vaan vielä kymmenen kiloa painavemmaltakin.

4) Yksivärisyys. Jatkoa edelliseen. Käytän kaikkein mieluiten yksivärisiä yläosia. Innokas kuviointi tuntuu suurentavan etumukseni entisestään. Tietty olen tästä periaattesta joutunut tinkimään aina toisinaan jonkin vaateihanuuden edessä:D

5) Ei liian syväänuurrettuja paitoja! Pienirintainen saa ihon näytössä helposti läpi sen mikä isorintaisemmalla katsotaan törkeäksi paljasteluksi.



6) Paitapuseroiden osto on minulle aivan järkyttävän hankalaa. Koska olen muuten kokoa 36-38 mutta ylhäältä tosiaan hiukan suurempi, on vaikeaa löytyy paitapusero,josta nappienvälit eivät kurkistele. Olen ratkaissut tämän ostamalla kasan pieni hakaneuloja, jolla saan irvistävät rakoset piiloon:)

Tässäpä nuo taisivatkin olla:) Ei siis mitään ihmeellisiä poppakonsteja kuitenkaan. Nyt kun kerran tässä aiheessa ollaan, haluaisin vielä korjata pari yleistä virheluuloa (mikäli täällä miehiä vierailee).

1)Ei, naisen älykkyysosamäärää ei kykene päättelemään hänen kuppikoonsa perusteella. Vai ovatko kaikki isomunaiset miehetkin tyhmiä?
2)"Mehevät munkit" ei ole ikinä kohteliaisuus. Ainakaan tuntemattomalta.

Noniin, ja nyt muihin asioihin. Luentokuulustelu tuli ja meni. Nyt pitää enää odotella tuloksia:) Ja olipas tänään ihana, ihana, ihana kevätpäivä! Ei edes ärsyttänyt hikoilla kuulustelusalissa, kun tiesi ulkona paistavan aurinko:) Nyt tulee kevät, pakko tulla!

Alla asuni tänään ja sunnuntaina:)





-Jonna

Kuvat: Dolly, liivit ja Jessica Simpson

Tunnisteet: ,

16 kommenttia:

Anonymous Anonyymi kirjoitti...

perustetaan "mehevä munkkisten muotibloggareiden"-kerho. :)
toi paitapusero probleema on niiin tuttu! ja samoin ne pienet hakaneulat. ;)
se hyväpuoli tällasissa ryntäissä on, että pienet vararenkaat vyötäröllä ei haittaa, kun kaikki huomio on kuitenkin rinnuksissa.

25. helmikuuta 2008 klo 21.16  
Blogger MouMou kirjoitti...

Hyvä postaus!:) Voi kun joku kirjoittaisi samanalisen PIENISTÄ tisseistä!:D *vinkvink*

25. helmikuuta 2008 klo 21.21  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Kiitos kirjoituksesta, minähän se taisin tätä joskus toivoa. Tuli vielä mieleeni kysyä, että mistä ostat rintsikat, siis ne litistävät?Lukeeko niissä tuotetiedoissa tyyliin litistävät/pienentävät rintsikat?
Vai pitääkö mennä ihan "oikeaan" alusvaateliikkeeseen ja kysyä apua myyjiltä?
P.S. Onnistut näyttämään aina niin suloiselle ja tyylikkäälle kuvissa, harvinainen taito se :)

25. helmikuuta 2008 klo 21.50  
Blogger Jonna kirjoitti...

tuhlaus: hih, jos se bloggaritaapaminen joskus onnistuu, niin voidaan teetättää sinne tolla tekstillä paidat:D

moumou: kiitos! itse en voi pienistä rinnoista edes kirjoittaa kun sain nämä melonit suurinpiirtein yhdessä yössä:)

enni: kiitos! Omat liivini olen löytänyt stockmannilta. Myyjät ovat aina tienneet mitä liivejä tarkoitan kun olen kysynyt "pienentäviä" tai "litistäviä"

25. helmikuuta 2008 klo 22.59  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Haastoin sut. Käy katsomassa ohjeet mun blogista.

25. helmikuuta 2008 klo 23.51  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

ei oo ainakaan sun päivän asut mielestäni "paljastanu" et kärsit tälläsestä "ongelmasta" eli ihan hyvin sitten osaat pukeutua tämän asian huomioon ottaen. sun tän päivän asu näyttää tosi kivalta!

26. helmikuuta 2008 klo 10.23  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Haluaisin haastaa sinut! Huomenna kiusaamista vastaan päälle jotakin vaaleanpunaista! Haaste löytyy blogistani nimimerkkiäni klikkaamalla.

26. helmikuuta 2008 klo 11.09  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

minäkin tosiaan haluaisin käyttää semmosia löysiä yläosia, mutta voi luoja miten läskiltä näytän tisseineni semmosissa! Ja en pysty pitämään poolopaitojakaan (ihan kun olisin nähny sulla täällä jossain kuvassa semmosen päällä, ja miks se näyttää sun päällä niin hyvältä ja musta tuntuu että näytän semmosissakin läskiltä??:D)
Ja se on kanssa ihan hemmetin ärsyttävää, että kun (minäkin) olen muuten kokoa 36-38, niin jos paita ei ole jotain venyvää kangasta, niin ei toivookaan että mahtuis tisseistä päälle oma koko. Viime kesänä jäi mekot ostamatta hennesistä sen taki, kun ois ollu muuten niin teltta eikä mulla oo ompelukonetta:(

tjoo turha kommentti mutta piti päästä avautumaan:D Sait niin hyvin tiivistettyä nää, mitä oon itekki monesti pohtinu

26. helmikuuta 2008 klo 17.29  
Blogger Jonna kirjoitti...

tipitii: kiitos! pitää yrittää puuhata tuo haaste:)

anonyymi: ah! olen siis onnistunut peittelemään "epämuodostumiani" :D tai sitten se on vain ne litistävät liivit:)

herttainen: kiitos! pitänee yrittää etsiä jotain vaaleanpunaista:)

maleena: äääh! mekkojen osto on välillä kyllä ihan kamalaa. Inhoan varsinkin sellaisia mekkoja, joihin on tavallaan ommeltu rinnoille tietty alue. Pursuan niistä aina ulos ylhäältä, alhaata ja sivuilta:) Mutta yritetään pärjätä! ainakin vatsa näyttää rintojen vuoksi hoikalta;)

26. helmikuuta 2008 klo 19.54  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

70H... do I need to say more... Liityn siis mehevämunkkisten kerhoon ;)
pepun ja vyötärön ympäryksen välillä 30 cm. ei siis istuvia ylä EIKÄ alaosia. Farkkujen metsästäminen on tuskaa...
Hyviä liivejä löytää myös Changesta :) siis ei kyl litistäviä mut riittävän tukevia eikä ees superkalliita.
Yllättävää kyllä mutta janina f mallistosta löytyi paitapusero joka ei irvistele :) Ihanaa :)
Osaan olen omatoimisesti ommellut muotolaskokset.

26. helmikuuta 2008 klo 20.18  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

tismalleen sama kuppikoko! telttaongelma on liiankin tuttu. innostuin tosta liiviuutisesta kyllä: ite en ole oikeanlaisia liivejä löytänyt, vaikka etsitty kyllä on. lenkkeily loppui pariin kertaan, kun rinnat piti ohjastaa (=lätistää) paksulla teipillä jotta pysyivät aisoissa ja vaihdoin uintiin. siis kiinnostuin: mitä merkkiä liivisi ovat?

27. helmikuuta 2008 klo 20.40  
Blogger Jonna kirjoitti...

tehi: 70H, Oho! tuolla pääset jo supermehevät munkit-osastoon:D Itselläninkin on yhdet Changen liivit ja ovat kyllä aivab älyttömän hyvät päällä:)

Anonyymi: voi, näistä liiveistä on tuo merkki päässyt kulumaan jo pois. Mutta jos lähelläsi on Stockman niin menet vain sinne ja pyydät myyjiltä apua:)

27. helmikuuta 2008 klo 21.48  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ihanaa tietää, että täältä löytyy muitakin hakaneulojen käyttäjiä! Olen joskus baanalle valmistautuessani kiittänyt siitä, ettei baariemme ovilla ainakaan vielä ole metallinpaljastimia. :D

27. helmikuuta 2008 klo 22.10  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Hyvä postaus! Välillä on turhauttavaa selailla langanlaihojen keijukaisbloggareiden blogeja, kun tietää, ettei voisi koskaan näyttää samanlaisissa vaatteissa yhtä sirolta kuin he. Muuten olen laiha, mutta vyötäröttömyys ja suuret rinnat tekevät minusta oudon palikkamaisen.
Samaa ei voi kuitenkaan sanoa sinusta, näytät vain naiselliselta!

28. helmikuuta 2008 klo 13.10  
Blogger Jonna kirjoitti...

sanna: hih, juhlimaan lähtiessä olen kyllä aina ihan täynnä hakaneuloja:) Kiinnitän niillä yleensä vielä topin rintsikoihin:)

anonyymi:kiitos:) joskus kyllä kieltämättä häiritsee kun tuntuu, että suurin osa muista bloggareista pystyy niin hyvin käyttämään löysiä mekkoja/yläosia.

28. helmikuuta 2008 klo 20.35  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

kuules, yllättäen sellaiset telttamallit eivät näyttäneetkään NIIN jättimäistäviltä kun mäkin olin kuvitellut, ja näytti ihan hyvältäkin! myös äiti (jolla siis rinnusten koko vielä mielettömämpi kuin itsellä) innostu ostaan samanlaisen paidan ja hänkin saa sen näyttämään hyvältä!

suosittelen kokeilemaan :)

2. maaliskuuta 2008 klo 11.35  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu