Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Tenttiahdistusta ryppyisessä hameessa

keskiviikko 9. huhtikuuta 2008

Tenttiahdistusta ryppyisessä hameessa
Aamupäivä kului vielä suhteellisen kiitettävästi tenttikirjojen parissa. Luin vaihteeksi koton ja muistin taas, miksi sinne kirjastoon kannattaa raahautua. Hirvittävää tahtojen taistoa! Kotona on vain liikaa viihdykettä. argh! No, sain minä pari tuntia tankattua laillisuusperiaatteista ja muusta elintärkeästä:) Ja telkkaristahan tulee vaikka mitä päivisin! Kaikenmaailman hääohjelmia, vauvakutsut ja kokkausta! Ei. Kyllä sinne kirjastoon täytyy taas huomenna kiltisti mennä. Huomatkaa muuten ala olevissa kuvissa seksikkäät lukukalsariverkkarini ja melkein likainen toppi:D

      


                                 
Nyt on viimeisin tunti mennyt pohtiessa, että mitäköhän sinne Seppälän uuden liikkeen kutsuvierasiltaan pitäisi heittää päälleen. Ulkona vallitsevasta uudesta jääkaudesta huolimatta päädyin aiemmin valkkaamiini kuteisiin, vaikka olin jo jäätyä äsken parvekkeella kuvia napsiessani. Ja tietenkin hame oli rypistynyt yön aikana ja minähän en omista sellaista kätevää juttua kuin silityslautaa. Hohhoijaa. Mennään sitten ryppyhameella.

      

     

                                           kukkapanta - Glitter
helmikoru - Pariisilaiselta antiikkitorilta viime vuonna
pusero - Lindex
hame - Lindex
sukkisket - Accessorize
kengät - Aleksi 13


Kivaa iltaa kaikille!

-Jonna:)

PS. Jos joku muu bloggari on saanut kutsun sinne Miltton showroomilta bloggaajille suunnattulle brunssille, eikä halua mennä sinne yksin, niin laitapas mailia. Meitä on pieni joukko ujoilevia bloggareita kasassa ja mennään yhtämatkaa:)

Tunnisteet:

12 kommenttia:

Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ihana asu! Pitää itsekin hankkia vastaavat vaatekappaleet..;)

9. huhtikuuta 2008 klo 16.41  
Blogger Calin kirjoitti...

Onkos sulla silitysrautaa...? Sillon ku mulla ei vielä silityslautaa ollu ni tein silleen et levitin paksun pyyhkeen kaksinkerroin lattialle ja silitin sen päällä...eihän tuollaseen tapahtumaan nyt ryppäsellä hameella voi mennä ;)

9. huhtikuuta 2008 klo 17.24  
Blogger Lotte K kirjoitti...

Onpa suloinen asu! Ja tuo panta kruunaa kokonaisuuden :)

Itse en ole vielä päättänyt vietänkö lauantaini todella kiireisissä merkeissä ja tulenko sinne Milttonille, mutta jos tulen voi olla että heitän sua maililla... ;P

9. huhtikuuta 2008 klo 17.35  
Blogger Salla kirjoitti...

Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

9. huhtikuuta 2008 klo 17.39  
Blogger Salla kirjoitti...

Aaa, tuo toiseksi viimeinen kuva on ihastuttava :) Siitä jotenkin huokuu se, että olet vastikään vieraillut Pariisissa! :D

9. huhtikuuta 2008 klo 17.40  
Blogger Tuittu-Loora Muttunen kirjoitti...

Värjäätkö hiuksia vai onko sulla aidosti noin kivan väriset? Satutko tietämään väriä (ekaa numeroa)?

9. huhtikuuta 2008 klo 19.49  
Blogger Lotta kirjoitti...

Heippistä hei, näin kun kirjotit opiskelusta niin aattelin kysyä tuommoselta kunnianarvoselta oikealta oikislaiselta lukuvinkkiä: osaatko sanoa jotain, mikä kansainvälisessä ympäristöoikeudessa, itsepuolusoikeudessa ja kollektiivisessa turvallisuudesta on teidän mielestä poliittista (valtion tahtojen toistamista tai vaihtoehtosesti idealistista)? Ite oon kansainvälisen politiikan opiskelija ja osaisin selitellä omasta näkökulmastani ummet lammet, mutta en ehkä teidän näkökulmasta... ja tentti siis maanantaina. Argh.

Sun asu on taas tosi kiva, toi hame passaa sulle mainiosti. Ja ne sun Pariisin-tuomiset oli niiin kuolattavia, voi mömmö ku ei itellä oo mahdollisuutta moiseen reissuun! :)

9. huhtikuuta 2008 klo 21.57  
Blogger christina kirjoitti...

Aivan ihana asu! Tykkään todella monien suloisien yksityiskohtien luomasta kokonaisuudesta. :) Ei hameen ryppyisyys haittaa lainkaan, kyllä se käytössäkin sitten väkisin rypistyy.

10. huhtikuuta 2008 klo 13.17  
Blogger Jonna kirjoitti...

anonyymi: kiitos! Lindexilta löytyy:)

calin: Juu, silitysrauta kyllä löytyi mutta sitten tuli niin kiire, että oli pakko juosta bussiin:)

lotte k: kiitos ja heitä ihmeessä maililla jos päätät tulla:)

salla: hah, kiitos:)

tuittu-loora muttunen: Värjilen kyllä koska oma "värini" on se perussuomalainen maantie. Värin numeroa en tiedä, värjäytän aia kampaajalla, enkä ole ikinä älynnyt kysyä:)

lotta: argh! en oikeasti osaa nyt vääntää minkäänlaista vastausta kysymykseesi. Hyvä kun pääsen omista tenteistäni jotenkuten läpi:D

christina: kiitos:)

11. huhtikuuta 2008 klo 8.41  
Blogger *~SL kirjoitti...

Ihana tyyli! minulla oli tuo sama kukkapanta muttei se sopinut minulle ollenkaan, sinulle sopii hienosti! irrotin tuon kukan ja laitoin sen kaulakoruun :D

11. huhtikuuta 2008 klo 18.34  
Blogger Jonna kirjoitti...

*~sl: kiitos! olin aivan innoissani kun bongasin tuon pannan glitterin -75% alesta:)

13. huhtikuuta 2008 klo 18.56  
Blogger Tuuli kirjoitti...

hei katselin sun vanhempia postauksia siinä toivossa, että löytäisin kauppoja joissa ollaan käyty Pariisissa (sain toivomuksen listata vähän ja tulee jotenkin tosi huonosti mieleen) ja VITSI OOT NÄTTI! oikeesti. Etenkin näissä ja vuosijuhlakuvissa, mut muutenkin! =)

17. toukokuuta 2008 klo 22.22  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu