Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

-70% ei vaadi selittelyjä

tiistai 20. toukokuuta 2008

-70% ei vaadi selittelyjä


Taas yksi päivä ja neljä (?) Aavekuiskaajan jaksoa takana. Minulla on sellainen pieni kutkuttava tunne, että saattaisin tarvita jonkinlaista apua tuon sarja-addiktioni kanssa. (ei kuitenkaan ennen kuin olen katsonut uusimman Gossip Girlin...)

Tänään hyvin alkaneen tenttilukemisen (ja tietty Aavekuiskaajan katsomisen) keskeytti Josefssonin nettisivujen alennusmyynneistä informaatiota antanut lehtinen. Näinpäs ollen tämän ahkeran opiskelijan oli pakko pitää pieni tauko ja rynnätä koneen ääreen tarkastamaan lannettu tarjonta:)
Ja eiväthän ne nettimyynnin ihmemaailmassa vietetyt minuutit hukkaan menneet! Oli jopa ihan kiva mennä takaisin lukemaan kun tiesin pyydystäneeni haaviini nämä:



Tätä mekkoa olen niin monta kertaa ihaillut Sallan päällä, että nyt kun sitä tyrkytettiin 10 euron hintaan, en vain voinut lähteä sivustolta ilman sitä:)


Tälläisiä oli tarjolla 11 euron hintaa, jonka inspiroimana päädyin tilamaan vihreät ja valkoiset:) Keltaiset jäivät vielä mietityttämään...



Ja sitten tämä takki! Okei, omistan jo noin 25 takkia ( eikö olekin inhottavaa, kun poikaystävä pakottaa laskemaan takit tehdäkseen pointin, miksi meidän eteiseen ei meinaa mahtua sisälle?) mutta tämän kaunokaisen päästämistä käsistäni olisin katunut kyllä niin kauan kuin henki vain pihisee. Ensinnäkin. Olen etsinyt punaista takkia jo ikuisuuden (talvitakkia ei lasketa) Toiseksi. Tämä on kätevä malli. Kolmanneksi. Äääääh! Se on IHANA! Ja arvatkaa mitä? Se oli 20 euroa.

Tenttiin lukemisen, aavekuiskaajan katsomisen ja nettishoppailun lisäksi osa päivästä kului perunkirjoituksessa. Tästä tilaisuudesta johtuukin hiukan tavallista "virallisempi" päivän asu.
Tajusin muuten tänään, että otsatukkani on jo niin ylikasvanut, että en näe sen takaa kuin ahkerasti kurkkimalla. Pitänee piakkoin raahautua kampaajalle saakka mutta siihen asti panta saa pitää huolen siitä, että en törmäile valotolppiin tai kävele päin punaisia:)





Liivi- B.young
Pusero- Lindex
Hame - Lindex
Sukkikset- Lindex
Kengät - KappAhl

Vannon, että tuo hame oli sileä vielä lähtiessäni. Todella mieltä ylentävää, kun huolella silität hamosesi ennen lähtöä ja sitten saat huomata sen rypistyvän yhden vaivaisen bussimatkan aikana tunnistamattomaksi. Äsh.

Nyt lakuja, jaffaa ja Gossip Girl!

Jonna

kuvat

Tunnisteet: ,

20 kommenttia:

Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Morjens Jonna! Muistan hämärästi kuulleeni viime perjantaina puhuvasi jostain shoppailulakosta? Online-shoppailu on vissiin tästä yhtälöstä poissuljettu? ;) Kivoja löytöjä tosin. Noi kengät on tosi söpskiä.

T. ex-kämppis

20. toukokuuta 2008 klo 21.44  
Blogger Tuuli kirjoitti...

Jonna! Meidän piti tehdä yhteinen tilaus! Häpeä!

20. toukokuuta 2008 klo 21.52  
Blogger Jonna kirjoitti...

Hupsis, nyt jäin kiinni:D (mut hei -70%) Oot kiva ja ehkä pikkasen kateellinen, että et enää pääse hyödyntää mun itsekurin puutetta yhteisen vaatehuoneen kautta:)

20. toukokuuta 2008 klo 21.53  
Blogger Jonna kirjoitti...

tuuli: ANTEEKSI! Mitä sä haluat, yritän tunkea sen vielä tohon!

20. toukokuuta 2008 klo 21.54  
Blogger Sanni kirjoitti...

itselläni on nuo tilaamasi valkoiset kengät ja niissä kätevää on se että nilkkaremmin saa vedettyä pois helposti ja laitettua myös takaisin :)

20. toukokuuta 2008 klo 22.04  
Blogger Snowwhite kirjoitti...

Ääk, miks mä en löydä noita vihreitä ja valkosii kenkiä sieltä ollenkaan? Ihan oikeesti nimittäin TARTTEISIN tuollaset keltaset :)

20. toukokuuta 2008 klo 22.07  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Mistä saat rahaa kaikkeen shoppaamiseen? Haluan myös 25 takkia :D:D:DDD

20. toukokuuta 2008 klo 23.09  
Blogger Jonna kirjoitti...

sanni: Oh! Kiva juttu, että noista saa tarvittaessa remmin pois:)

snowwhite: Hmnn.. koklaa: www.ellos.fi -> heti etusivulta se iso ALE mainos -> kengät -> naiset -> ballerinat 11 euroa (kuvassa sähkönsinisinä) Toivottavasti löytyy:)

anonyymi: Ei minulla ikinä olekaan rahaa:D (muttasiis, opintotuki+kaksi työpaikkaa) Nuo takit ovat kerääntyneet muutaman viimeisen vuoden aikana ja aika moni on kirpparilöytöjä:)

20. toukokuuta 2008 klo 23.19  
Blogger annukka kirjoitti...

Heh, kattelin tosta ale-kuvastosta täsmälleen samoja tuotteita. Mut jätin sit kuitenkin tilaamatta..toistaiseksi. :)

21. toukokuuta 2008 klo 1.13  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Heh, minä kuten varmasti moni muukin innostui tilaaman tuon valko-mustakuviollisen mekon. :D Toivottavasti se on kiva joskin Elloksen kommenteista luin että jotkut olisivat pettyneet sen materiaaliin..kahtellaan, ei ainakaan ollut tosiaan hinnalla pilattu.

21. toukokuuta 2008 klo 2.16  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Söpö asu!:) Nuo lehtiset ovat NIIN julmia, itse en voinut edes vilkaista sitä, koska tiedän oman heikkouteni.:/

21. toukokuuta 2008 klo 8.06  
Blogger dolce kirjoitti...

Aika houkuttelevat nuo ballerinat... pakko olla vahva, sillä en tarvisi enää yksiäkään kenkiä ;)

Ja mullekkin lakua ja jaffaa :)

21. toukokuuta 2008 klo 13.14  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Myönnettäköön, hieman harmittaa etten pääse hyödyntämään loputonta vaatekertaasi, varsinkaan kun eilen päätin että poikotoin tästä lähtien kaikkia kauppoja maan päällä (eli vaatevarantosi tulisivat tositarpeeseen). Syy: Zara väittää että mekkokokoni siellä on L eli large. En suostu hyväksymään tätä ilman taistelua.

T. ex-kämppis

21. toukokuuta 2008 klo 14.46  
Blogger Tuuli kirjoitti...

poodle, i LLLLOVE you, kkiiiittosh!

21. toukokuuta 2008 klo 21.01  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

kerää noi kaikki takit yhteen postaukseen! :D mut joo, ihanat ballerinat (varsinkin noi valkeet)..
välillä oikeesti ihmettelen noita aleja, että miten halvalla vaatteet on todella tehty jos kaupalla on varaa antaa -70 prossaa alennusta..ja varmaan vieläkin jää voittoa.. O.o

21. toukokuuta 2008 klo 22.06  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Hei Jonna! Mun on pakko antaa itseni ilmi täällä, koska muuten potisin sairaalloisen huonoa omaatuntoa vakoilusta! Elikkäs Lotta täällä, sun opiskelukaverisi yliopistolta. Oon tällä hetkellä vaihdossa täällä Ranskassa, joten ei oo näkynyt vähään aikaan. Löysin sun blogisi toissapäivänä Nelliinan kommenttilootan kautta. Halusin myös kertoa, että ihailen sun rohkeutta pistää oma blogi pystyyn, ja vielä kuvineen kaikkineen. Itse olen toistaiseksi vain tyytynyt lukemaan muiden blogeja. Ja sulla on muuten aivan ihana tyyli! :)

Terkuin,
Lotta

Ps. Mäkin luen Anna-kirjoja, edelleen! ;)

22. toukokuuta 2008 klo 15.31  
Blogger Anni kirjoitti...

En tiedä oletko jo löytänyt ne punaiset sukkahousut, mutta minä nappasin söpöt yksilöt mukaani tänään Indiskasta, ja hintakin vain 5 euroa. (Älä huoli, sukkahousuja ei lasketa shoppailulakon rikkomiseksi!) Nimim. "Ilkeä lukija, kun haluaa pilata toisen shoppailulakon"

Vai onko se lakko vielä voimassa? :)

22. toukokuuta 2008 klo 15.59  
Blogger Anni kirjoitti...

Oho, olitkin jo löytänyt sellaiset... Toivottavasti eivät olleet edullisemmat ja hienommat kuin minun ostamani... :S

22. toukokuuta 2008 klo 16.03  
Blogger Jonna kirjoitti...

maria: Meillä on molemmilla siis erinomainen maku...:D

nouvelle: Jännitän myös tuota materiaalia. Jaiks, toivottavasti on edes ok-tasoinen, koska minulla on suuret odotukset tuosta mekosta:)

moumou: Kiitos ja nuo lehtiset ovat ihan kamalia. eihän sen jälkeen voi enää keskittyä mihinkään:)

dolce vita: Kenkiä tarvitsee aina...

ex-kämppis: Sä et ole L. Koska jos sä olet L, niin miksikä se tekisi mut. Käydään sylkemässä ZARAn näyteikkunaan kuten kaikki kypsät ihmiset:)

tuuli: Mä olen niin ihana, että tietty rakastat.

mandariinipöö: Olen miettinytkin takkipostausta mutta vähän pelottaa niin julkisesti tunnustaa addiktioni:D

Lotta: Apua! Tuntuu oudolta, että täällä käy tuttuja:) Kuulinkin, että olet ranskassa (miten oikein päädyit sinne?) ja tunnustan samalla, että olen lukenut sun kuulumisia facebookista:D Tosi kiva, että paljastit itsesi täällä:)

pandora: Löysin kyllä sukkikset Aleksilta mutta en ole vielä ostanut. Taidankin mennä Indiskaan, koska nuohan ovat halvemmat! Kiitos vinkistä:) (ja ei sukkahousuja ikinä lasketa shoppailuksi:D )

22. toukokuuta 2008 klo 16.17  
Blogger Lotta kirjoitti...

Haa, sun innoittamana mä laitoin vihdoinkin oman blogini (taas kerran) pystyyn... Katotaan nyt kauan tää innostus sitten kestää ;)

22. toukokuuta 2008 klo 21.32  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu