Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Kirppis ja maitomainos

sunnuntai 4. toukokuuta 2008

Kirppis ja maitomainos



Auringonpaisteen ansiosta ei kirppikselle herääminen tehnyt edes pahaa tänä aamuna. Puoli yhdeksältä treffasin jo kaverini juna-asemalla ja yhdeksältä astelimme jo Vallilan kirppiksen ovista sisään. Ja huh, että siellä olikin väkeä! Ja huh, että oli täykeää porukkaa! Ei se nyt kovin vaikeaa ole pyytää anteeksi, jos pamauttaa kyynerpäällä toista naamaan, eikä toisia ihmisiä sentään tarvitse väkivalloin työntää pois tieltä. Varsinkaan toisia ihmisiä ei tarvitse POTKIA! Suomalaiset hei! Käytöstavat pliis! (Huomaan, että minustahan on tullut ihan tapakasvattaja tämän viikonlopun kokemusten vuoksi)

Liekö syynä kuumuus, tylyt ihmiset vai mitä mutta menetin täysin kontrollin tuon ostelun kanssa. Yleensä en hirvittävästi hamstraa kirppikseltä vaatteita mukaan. Keskityn ennemmin kenkiin ja laukkuihin, joita yleensä myös tulee käytettyä. Tänään tilanne meni aivan päinvastoin ja palailin kotiin täyteen vaatteita ahdetun kassin kanssa. Pienen alkujärkytyksen jälkeen, olen kuitenkin oppinut pitämään näistä kaikista ja ainakin toistaiseksi tuntuu, että tuli tehtyä hyviä kauppoja:)

Upouudet ZARAn housut. Lappukin oli vielä tallella ja sain näistä kivaa merimiesvibaa.



Beige trenssi. En oikeasti tiedä, mihin oikein aion tämänkin takin tunkea. Olen kuitenkin jo jonkin aikaa etsinyt halpaa beigeä trenssiä ja tähän sain kivan muokkailuidean:)



Seuraavaksi mukaan tarttui kaksi neuletta. Vadelmanpunainen kietaisuneule ja vihreä lyhythihainen neule. Toivon ja rukoilen, että pääkoppani ymmärtää nämä käteviksi käyttövaatteiksi:)



Hih, päivän paras löytö! Kaverini löysi takin ja osittain ylipuhui minut tekemään kaupat:) Pidin ensin kuosia järjettömän rumana mutta nyt olen jo aika kiintynyt tähän vanhalta saunatakilta näyttävään takkiseeni:) Merkki on muuten Chix Fashion:) mukana kuvassa myös samaiselta kirpparilta löytynyt nahkalaukku:) Samaan syssyyn myös kuva, jonka kaverini otti minusta kirpparilla, kun paikasta ei löytynyt peiliä ja tarvitsin jotain vihjettä siitä, miltä näytin takki päällä:)






Uh, hirvittävä nälkä. Pakko hyökätä eilisten pizzajämien kimppuun:)

Jonna

Ah, kuolen niin nälkään, mutta en voi mitenkään laittaa tätä postausta ilman, että linkkaan tänne mainoksen, joka jos otettaisin uusiokäyttöön, niin jopa minä joisin maitoa!
Klikkaapas siis TÄÄLTÄ!
Hmnn.. voi olla, että vietän hiukan liikaa aikaa tuolla youtuben puolella:)

Tunnisteet:

16 kommenttia:

Blogger Boobettes kirjoitti...

Oij tosi kiva tuo vihreä "neule"!! Oliko paljon hintaa tuolla takilla? Ja ihan viisaaseen päätökseen päädyit kun kaveri sai suostuteltua sut ostaan ton, eihän tuossa kuosissa mitään vikaa ole ;)

4. toukokuuta 2008 klo 21.21  
Blogger Jonna kirjoitti...

Oho, unohtui hinnat postauksesta:) Takki kustansi vaivaiset 3 euroa, joten ei sitä senkään vuoksi vain voinut jättää ostamatta:)

4. toukokuuta 2008 klo 21.33  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Olet muuten vähän kasvoistasi Rachel Bilsonin näköinen, joka on muuten yksi minun fashion iconeista :)

Löysin blogisi vähän aikaa sitten, ja oikein ihanaa että olet olemassa!

-Mallu

4. toukokuuta 2008 klo 21.37  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Haha, hyvä mainos :D

4. toukokuuta 2008 klo 22.35  
Blogger Herttainen kirjoitti...

Ihana takki! Meidän äiti joskus vähän arvostelee mun "saunatakkeja", mitä milloinkin kietaisumekkoa ja hametta mikä sen mielestä näyttää saunatakilta. Mutta mä tykkään!

Ja mainio toi maitomainos :D Itsekin jään aina kaikkien tämmösten linkkien jälkeen selailemaan...

4. toukokuuta 2008 klo 22.35  
Blogger Auntie Tati kirjoitti...

Tosi ihana se vihreä neuletakki :)

Mun viikonlopun kirppisreissu meni ihan pipariks, kun aikani kirppiskellä kuljeksittua kuului kuulutus: "Arvoisat asiakkaa suljemme 25 minuutin kuluttua". Meni ihan pasmat sekasin, enkä sitten osannut enää tehdäkään mitään, varsinkaan ostoksia. Noh säästyipä pari öröö...

5. toukokuuta 2008 klo 10.56  
Blogger Anna-Maria K kirjoitti...

Malluhan sen sanoi, mielestäni sinussa on jotain samaa Rachelin kanssa!

Itse oli tänään kirpparilla ja tein niiin huiman löydön etten ymmärrä itsekään, siis minä, minä joka en ikinä tee löytöjä!

5. toukokuuta 2008 klo 18.40  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ihana tuo "saunatakki". Millä hinnalla sait sen?

5. toukokuuta 2008 klo 20.18  
Blogger Tuuli kirjoitti...

Niinpä niin, kuka se kannusti ostamaan saunatakin. Kuka on kivaa kirppariseuraa=)=)=)=)

5. toukokuuta 2008 klo 22.25  
Blogger -SL kirjoitti...

Tyylikkäitä asuja, sinä se osaat!:) minäkin olen huomannut, että onpa ihmiset täällä tylyjä kun ei edes anteeksi osata pyytää jos tönii jne. Mutta valitettavasti on niitä muuallakin: Nizzassakin ihmiset töni (no älysivät onneksi pyytää anteeksi) ja täydessä bussissa sai seistä tunnin koska paikalliset miehet ryntäsivät sisään ja veivät paikat turistien ja jopa mummojen edestä, se oli aika uskomatonta käytöstä. Että heh sellaista Nizzassa oli helmikuussa! haluan kyllä joskus palata muihin paikkoihin sinne lähelle. Nyt kun tuli puheeksi, kävitkö sinä muuten Beualiessa tai Villa-franca-sur-merissä? (saattaa olla väärin kirjoitettu)

5. toukokuuta 2008 klo 23.10  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Mulla taitaa olla nuo housusi tummanvihreinä.. näyttää ainakin samalta :)

tuohon auntie tatin kommenttiin, toi on niin ärsyttävää, meidän lähikirpparilla sammutetaan valot varttia ennen sulkemisaikaa, siis ihan säkkipimeäksi!! Ei ole reilua kun aukioloaika on kuitenkin viiteen :/

6. toukokuuta 2008 klo 9.41  
Blogger HEIDI kirjoitti...

Onpa mahtavat noi siniset housut varsinkin tollein käärittyinä!

Oot muuten yks mun lempparibloggereista, enkä oo varmaan koskaan ennen kommentoinut. ;/ Yritän nyt vähän petrata.

6. toukokuuta 2008 klo 10.16  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Moikka! Näin sut kun kävelit poispäin kirpputorilta :) Itse olin vasta menossa sinne, mutta kivoja löytöjä tein silti. Ton takin ja vihreän neuleen olisin kyllä voinut myös ottaa ;)

6. toukokuuta 2008 klo 16.23  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ihania löytöjä!! voitko kertoa hyvät kirpparit (esim. juuri tuo missä olit) koska itse en oikein tiedä mutta tahtoisin käydä..!
eli siis kaikki hyvät kirpparit omasta mielestäsi.

6. toukokuuta 2008 klo 18.20  
Blogger Jonna kirjoitti...

anonyymi: Olen nyt aivan ulalla tämän Rachen Bilson ulkonäköjutun kanssa. Siis hei. Katsokaa sitä naamaa ja sitten tätä naamaa. C'mon! ja kiitos olemassaolon kiittelystä. Olen otettu:)

xylitol: Paras mainos... tai oikeastaan se ikivanha piimämainos on paras: "Tahdon tosimiehen rinnalleni, miehen riskin vierelleni, rakastan vatsalleni, PIIMÄ!"

herttainen: Kiitos:) ja oma äitini meinasi tukehtuva kahveihinsa kun esittelin takkiani:)

auntie tati: Kamalaa viattomien asiakkaiden hätistelyä!

jenny: Olen entistä enemmän ualla tämän minun ja bilsonin ulkonäkösamaistuksen kanssa:)

allie: saunatakki kustansi 3 euroa:)

tuuli: niin. Oot just best.

*~sl: Ainakin muistelisin, että en käynyt noissa paikoissa (ja minähän en osaa kirjoittaa ytään ranskalaista sanaa) ah! Nizza! saattoihan siellä olla tylyjä ihmisiä mutta ei se mitään kun on niin ihana paikka:)

nelliina: Housusamis:) Noiden housujen huono puoli on vain se, että ne kerää puoleensa kaikki pölyt hyvinkäältä tänne:)

heidi: kiitos (housuista) ja KIITOS! (kehuista)

anonyymi: apua. voi ei. muistelen, että olin hirvittävän näköinen ja jauhoin jotain älytöntä. Toivottavasdti et saanut traumoja:)

sini: Pääkaupunkiseudulla tykkäilen Tuosta Vallilan Valtteri-kirpparista (löytyy googlettamalla) ja Myyrmäen suurkipputorista, joka on vain muutaman kerran vuodessa (myös löytyy googlettamalla) :)

6. toukokuuta 2008 klo 22.13  
Blogger Tuuli kirjoitti...

*sl ja jonna: ne paikat olivat villefranche sur mer ja beaulieu :) ja jonna ei, et käynyt kummassakaan:) kyllä lyllä, brassailuttaa...mutta entisenä nizzassa asujana minulla on siihen oikeus, paljon muulla en sitten voikaan brassailla

9. toukokuuta 2008 klo 0.41  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu