Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Leffaseura helvetistä

lauantai 3. toukokuuta 2008

Leffaseura helvetistä



Voi, miksi, miksi, MIKSI ihmiset tulevat leffateatteriin meluamaan?! ARGH! Sain eilen suostuteltua poikaystäväni tietokoneen ääreltä katsastamaan Reservation Road-elokuvaa ja herkuttelemaan Ben&Jerry's jäätelöllä keskustaan. Kaikki sujui kerrassaan mahtavasti kunnes leffateatterissa kesken elokuvaa tajusin istuvani keskellä ääliöiden täyttämää salia. Prkl. Kokemus herätti muutamia kysymyksia, joihin pieni pääni ei keksi vastauksia. toivottavasti joku eilisen illan ihmisistä eksyy tänne ja vastaa siihen kysymykseen, jonka näkee koskevan itseään.

1) Miksi maksat 11 euroa leffasta, jos aiot vain käyttää sen kaksi tuntia kertoen kaverillesi eilisestä illasta?

2) Miksi ostat jättimäisen sipsipussin ja maiskutat&rapistelet sen napaasi suoraan minun pääni päällä?

3)Voi herranjestas! Miksi sinä naurat kun 10-vuotias poika jää auton alle?

4) Miksi tulette leffateatteriin saakka hoitamaan esileikkinne? Ulkona oli todella kaunis ilma. Olisitte voineet toteuttaa "julkisen paikanne" vaikkapa puiston penkillä.

5) Jos jalkasi ovat liian pitkät, tunge ne vaikka sinne pälisevään suuhusi. Älä kuitenkaan rummuta niillä penkkini selkänojaa.

+ Miksi valitan tästä täällä, enkä paikan päällä näille tampioille. Olen nössö. Ensi kerralla rohkaisen itseni. (tai sitten pelkäsin sortuvani vanhaan kunnon nyrkki naamaan ideologiaan)

Noniin. Nyt loppui valitus.


Koska lähtö tuli 20 minuutin varoituksella, jouduin kokoamaan asun järjettömällä vauhdilla ja en tullut lainkaan harkinneeksi, että kireä mekko ei ehkä ole paras mahdollinen idea, jos tietää syövänsä Ben&Jerry's jäätelöä illan aikana. Ugh! Oli pikkiriikkisen täysinäinen olo ja oikeasti pelkäsin, että mekko ratkeaa minä hetkenä hyvänsä. Takinkin jouduin pitämään päällä koko illan, kun pömpöttävä vatsa loi varsin vaikuttavan "odotan kaksosia yhdeksännellä kuulla"-efektin. Mutta ah! Kyllä se juustokakkujätski on vaan niin hyvää!



Anteeksi aivan kamalat asukuvat. Puolustukseksi voin sanoa, että ne on otettu illalla puoli kahdentoista aikaan ja olin juuri torkkunut bussissa puoli tuntia.



Rusettipantalemppari - Ninja
Takki - ZARA
Mekko - ZARA
Sukkikset - Lindex
Kengät - Bianco
Laukku - Second hand

Tänään olin aivan järkyttävän ahkera ja paahdoin kirjastossa kolme ja puoli tuntia! Pidimme jopa ystäväni kanssa vain 40 minuutin lounastauon (emme ole ikinä aiemmin selvinneet alle kahdella tunnilla.) Ahkeruudesta ja henkisesti kasvustamme innostuneita päätimme palkita itsemme kirpparireissulla heti huomenaamulla:) Toivottavasti sieltä tavarakasoista löytyy jotain ihanuuksia!

Jonna

ps. Katsottiin äsken poikaystävän kanssa Yksin kotona 1. Se leffa on kyllä niin klassikko, että ei mene ikinä vanhaksi:)


kuva

Tunnisteet: ,

9 kommenttia:

Blogger rouva o kirjoitti...

Ei kuule auta se avautuminenkaan niihin ääliöihin: kerran leffassa (Jurassic Park) sanoin takapenkin pojille, että niiden ei tartte selostaa mitä elokuvassa tapahtuu, meillä muilla on silmät ja korvat. Vastaukseksi tuli mulkaisu ja sama meno jatjui. Toisen kerran teatterissa (näytelmää en muista) sanoin vieruspenkin pukumiehelle, että hänen matopelin pelaamisensa häiritsee minua. Taas mulkaisu ja peli eikun jatkuu.

Eli vaikka ei ole nössö, tulos on ihan sama

3. toukokuuta 2008 klo 22.29  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Minä suosittelen päivänäytöksiä, jos vain sellaisia on haluamasta leffasta tarjolla. Ja yksin, jos mahdollista. Kävin ekaa kertaa yksin leffassa katsomassa Renée Zellwegerin Miss Potter -leffan ja se oli mahtava kokemus. Jaoin salin viiden muun ihmisen kanssa ja todella NAUTIN leffaelämyksestä ekaa kertaa teatterissa. :)

3. toukokuuta 2008 klo 23.25  
Blogger Boobettes kirjoitti...

Ensi kerralla kyllä sanot siellä paikanpäällä että oppisivat käyttäytymään niinku oikeat ihmiset..! Tuollanen on niin ärsyttävää että.. :(

Kerran teatterissa oli jotain venäläisiä jotka kälätti menemään kovaan ääneen venäjäksi SUOMALAISEN leffan päälle. Meni eka puoli tuntia leffasta ohi. Eka huusin "SHUT UP!!" oli sekunnin hiljasta (kaikki säikähti :D) mutta sitten se kälätys jatku. Sit nousin seisoon sillosen exän kans ja karjastiin "PERKELE HILJAA!!" älysivät poistua salista ja leffanautinto sai oikeutensa :D

4. toukokuuta 2008 klo 10.45  
Blogger Peippo kirjoitti...

:/ On kamalaa, kun jotkut ei osaa käyttäytyä niin kuin ihmiset.

(11 euroa?? Meillä leffalippu maksaa 8 euroa ja se on minusta paljon!)

4. toukokuuta 2008 klo 12.30  
Blogger MouMou kirjoitti...

Joo ja miksi ne pitkät istuvat aina mun eteeni, kun teatteri on täysi..:/

4. toukokuuta 2008 klo 17.12  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Pakko kysyä että olitko Finnkinon teatterissa? Niissä ei kantsi käydä, itse vaihdoin suosiolla pieniin "epäkaupallisiin" teattereihin ja eipä ole tuota ongelmaa enää ollut. Lisäksi palvelu on huomattavasti parempaa ja oikeasti ystävällistä niiden tekohymyjen sijasta ja pienemmissä leffateattereissa asiakaskunta on yleensä huomattavasti fiksumpaa kuin isoissa ketjuissa, niitä karkkipusseja ei rapistella, kesken leffan ei jutella tai vastata puhelimeen eikä kukaan tule myöhässä. Suosittelen lämpimästi käyttämään näitä pienempiä mestoja, en tiedä missä sellaisia on Helsingissä mutta eikähän niitä sieltäkin löydy. Eipä ole ollut ikävä Finnkinoa enkä enää mistään hinnasta niitä käyttäisi.

4. toukokuuta 2008 klo 20.04  
Blogger Jonna kirjoitti...

shandi: Huoh, Ompas masentavaa jos ääliöihin ei auta minkäänlainen reaktio. äh:)

chanchan: Päivänäytökset ovat kyllä aivan parhaita! Omatkin kivoimmat leffakokemukset sijoittuvat poikkeuksetta niihin:)

calin: aah! mainiota! ja tajusivat vielä poistuakin:)

peippo: joo. 11 euron riisto Helsingin keskustan Tennispalatsissa :(

moumou: Klassinen kysymys:)

karoliina: Jepjep, Finnkinon teatterihan se oli:) Taidanpas nyt vaihtaa muualle. Liian usein sattuu tuollaista siellä.

4. toukokuuta 2008 klo 20.27  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Hahhah, tuo sun leffakokemus kuulostaa ikävä kyllä liiankin tutulta. Mistäköhän se johtuu, että osa ihmisistä ei tajua ettei ne ole siellä salissa yksinään? Toisten huomioon ottamista saisi täällä harjoitella kyllä paljon enemmän.

Sitten tuohon asuun. Nuo punaiset kengät ja sävyn mukainen panta on todella ihanat, pirteä väriläiskä!
Mutta joku tuossa kokonaisuudessa häiritsee vaikka se toimiikin kyllä aika hyvin. Ehkä se on nuo tummat sukkikset koska tuo kuva missä sulla on tumma takki päällä, asukokonaisuus on jotenkin täydellisempi.

oletko koskaan muuten ollu myymässä tuolla Vallilassa? Siellä saa myytyä ihan uskomattomia tavaroita :D

5. toukokuuta 2008 klo 13.19  
Blogger Jonna kirjoitti...

kristina: Olen ollut pari kertaa myymässä Vallilassa ja saanut jotain ihan järjettömiä juttuja kaupaksi:) Ainiin ja asusta. Käytin sitä pelkästään takki päällä, eli en ottanut sitä lainkaan pois. Ulkona oli jo viileää ja leffateatterissa kylmää:)

6. toukokuuta 2008 klo 13.23  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu