Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Tarvittaisiinkohan Gossip Girliin suomalainen vaihtari...?

keskiviikko 7. toukokuuta 2008

Tarvittaisiinkohan Gossip Girliin suomalainen vaihtari...?

Päivä alkoi lupsakasti uusimmalla Gossip Girlilla. Oikeastaan vähän liiankin lupsakasti, koska unohduin jakson päätyttyä selailemaan netistä kuvia mahtavasta puvustuksesta ja unohdin täysin totaalisesti, että sinne luennollekin pitäisi mennä:) Ehdn sentään päivän toiselle luennolle, että en nyt ihan saamaton ollut.
huh, koska näitä kuvia pääsi kertymään koneella aika kasa, niin ajattelin laittaa ne näytille tänne:)











Kuvat
Huooooookaus. En edes rupea erittelemään, mitä kaikkia vaatekappeleita aloin himoamaan näiden myötä. Sanottakoon nyt kuitenkin, että minun on pakko saada punaiset sukkahousut...ja merimiesmekko...vaaleanvihreä takki...hippityylinen mekko....

Äh.

Nyt hiukkasen hävettää esitellä näiden mahtavuuksien perään oma päivän asu. Mekko on eilinen Lindexin (oikeasti uusi lempikauppani!) alelöytö. Hintaa jäi vaivainen kymmenen euroa ja on älyttömän mukava päällä:) Noihin punaisiin kenkiin olenkin sitten onnistunut kehittämään oikein addiktion. Huomasin kenkämussukoissani jo pieniä kulumisen jälkiä. apua.





Trenssi: Pariisista
Mekko - Lindex
HARMAAT sukkahousut - Seppälä
Kengät - Bianco
Nahkahansikkaat - Glitter
Kello - Poikaystävän



Tuo blogilista on kyllä nyt aivan sekaisin. Olin menettänyt suosikeistani vajaat puolelet ja kärsin jo hienoista paniikkia, että varmasti muistan lisätä kaikki takaisin. Lopulta onneksi huomasin, sivun alareunassa jonkin painikkeen "Lisää suosikit vanhalta blogilistalta" ja plim! Sain kaikki takaisin. Helpotuksen huokaus:)


-Jonna


ps. Sain vihdoin setvittyä matkalippusotkuni loppuun. Kiitos HKL. Sain hyvistystä vain tästä päivästä lähtien, koska olin KÄYTTÄNYT lippuani eilen. Voi tsiisus.

Ja voi räkä. Muistin juuri, että pari haastetta on rästissä. Pyhä lupaus. Tee ne seuraavassa postauksessa:)

Tunnisteet: ,

14 kommenttia:

Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Just mietin tänään kaupungilla että Lindexistä on hyvää vauhtia tulossa mun lempikauppa. Siellä on ihan älyttömän paljon kivoja mekkoja ja paitoja. Onko musta tulossa vanha vai onko niillä muuttunu linha jotenkin?? Vaatteet tuntuu lisäksi huomattavan paljon laadukkaammilta kuin esim henkkamaukassa.

7. toukokuuta 2008 klo 22.25  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Niin siis linja eikä linha..Pitäisi aina tarkastaa viesti ennen lähettämistä..

7. toukokuuta 2008 klo 22.25  
Blogger Anna-Maria K kirjoitti...

Tykkäilen kovasti Serenan tyylistä ja nuo sukkikset näyttävät Blairilla aiiikas makeilta:)
Heh, itsekin unohdun usein selaamaan ihan hetkeksi jotain tärkeää juttua netistä ja hups! kello onkin jo vaikka mitä...

7. toukokuuta 2008 klo 22.47  
Blogger rouva o kirjoitti...

Harmittaa kyllä vähän kun tuo Lindex on petrannut niin huimasti: ennen kun sinne meni, tiesi, ettei mitään tarvi ostaa kun mitään ei kuitenkaan löydy ja laatukin on ö-luokkaa. Nykyään joutuu jo valikoimaan kun ei oo varaa ostaa kaikkea kerralla :)

7. toukokuuta 2008 klo 22.54  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Uuh noita GG vaatteita <3 joka kerta kun nään noi sun kengät, muistan että mulla on kaapissa täsmälleen samanlaiset mutta peeptoe -malliset. Mutta en mitenkään kykene muistamaan asiaa enää kotona että kaivais ne esille ja ottais käyttöön :D

8. toukokuuta 2008 klo 7.55  
Blogger Anni kirjoitti...

Älä muuta virka, superihania asuja! Löysin muuten tuon saman punasukkahousuisen kuvan aiemmin, eli minullakin on punaiset sukkikset metsästyksessä. Raportoithan, jos löydät jostain sellaiset?

8. toukokuuta 2008 klo 7.58  
Blogger vippe kirjoitti...

GG:n puvustaja/t osaa kyllä hommansa :)

8. toukokuuta 2008 klo 9.33  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Raah raah, olen varmaan ollut liikaa töissä viime aikoina kun ensimmäisenä kelasin tuosta loppukaneetistasi että "damn, kyllä haastehakemukset pitää muistaa lähettää ajoissa!"...

Mun on pakko myöntää etten tiedä mikä on Gossip Girl. Mutta ei kai se menoa haittaa. Mäkin tykkään sun punaisista kengistä ja olin melkein ostamassa samantyyppisiä, kunnes onneksi muistin että punanen ei sovi mulle yhtään.

8. toukokuuta 2008 klo 13.17  
Blogger Saima kirjoitti...

Oih..ihania kuvia!! Nyt mäkin kaipailen kaikkee ihanaa ja uutta vaatekaappiin.. Täytyykin kai kaivaa punaiset sukkahousut laatikon pohjalta:)

Ja ihana asu oli kyllä sullakin..ja ihanat kyllä ne kengät:)

8. toukokuuta 2008 klo 15.30  
Blogger noora kirjoitti...

Ui, trenssi on mahtava! Täytyy myöntää, että itsellänikin on pieni addiktio punaisten kenkien suhteen... Vielä kun olisi rahaa, niin voisi toteuttaa sitä addiktiota!

8. toukokuuta 2008 klo 20.38  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

menee aiheen vierestä mutta mikä on sun hiusvärin sävyn nimi ja merkki?on nätti, tumma ja kiiltävä, mut ei liian tumma, eikä punanen kuitenkaan vaan just semmonen ruskea mitä oon ettiny. Itelläki tumma mut pikaksen haluisin sävyvaihtelua.kiitos kaunis vastauksesta.

9. toukokuuta 2008 klo 0.02  
Blogger Anna kirjoitti...

lindexin mekkohan on hyvä. mä mietin tuollaista kerran beigenä, olisi tainnut maksaa saman 10e. punaiset kengät on kyllä piste iin päällä. ihanat.

9. toukokuuta 2008 klo 7.35  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

GG:n vaatteet ovat varmaan saaneet yhden jos toisenkin pään sekaisin. (minunminunminun!)
Myös nuo punaiset Biancon kengät ovat aivan ihanat. Itse olen kiintynyt niihin. Kauniit kengät joilla on hyvä kävellä, loistavaa! Ikävä kyllä minunkin ihanuuksissa näkyy jo ahkeran käytön merkkejä. :s Rukoilen niiden kestävän vielä piiiitkään, ovat varmasti lempparini.(Tai sitten ainoat joilla oikeasti osaan kävellä)

9. toukokuuta 2008 klo 14.37  
Blogger Jonna kirjoitti...

n27: Lindex on kyllä mielestäni petrannut ihan järjettömästi viimeisen parin vuoden aikana. Toivottavasti se ei johdu vain omasta vanhenemisesta:n)

jenny: Netti on kyllä kamala aikahirmu:)

shandi: Tuo on kyllä ihan totta. Mihin oikein nykyisin voi mennä ilman ostamisen pelkoa:D

nelliina: GG kuteet <3 ja kaivapas ne kengät esiin:)

pandora: Näin muuten Aleksi 13ssa punaiset sukkikset. Oli vain hirveä kiire, enkä ehtinyt jäädä jonottamaan kassoille. Pitääkin muistaa hakea ne sieltä:)

vippe: Todellakin!

anonyymi: Oi kun repesin tuolle haastehakemuksellesi:D

saima: pakko oikeasti ostaa ne punaiset sukkikset!

noray: Se on kyllä harmi, että addiktioiden toteuttaminen tyssää välillä sellaiseenkin pikku juttuun kuin raha:D

anonyymi: En kyllä tiedä sävyn nimeä. Suklaanruskeasta kampaajat aina puhuvat:) Toivottavasti oli jotain apua:)

ellen: Kiitos!

ka.: Itse pelkäilen ihan paniikissa, että jonain päivänä en voisi käyttää noita kenkiä:)

9. toukokuuta 2008 klo 21.46  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu