Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Mukarahaa

torstai 6. marraskuuta 2008

Mukarahaa

Tiedättekö mikä on tosi tylsää? Se, että tili huutaa tyhjyyttään ilman yhtään euroa lämmikkeenään. Koska totta kai juuri silloin kaupat pursuavat kaikkea upeaa ja jokainen vaate tuntuu toista mahtavammalta ja jokainen kenkä on juuri se unelmiesi kenkä jonka ilmaantumista kaupanhyllylle olet odottanut koko ikäsi. Mutta arvaatteko mikä on vielä tylsempää kuin se, että ei ole yhtään rahaa? Se, että tilillä teknisesti kyllä on rahaa mutta nuo rahat kuuluvat sellaisille ilonpilaajille kuin vuokranantajalle, kirjakerholle ja teleoperaattorille. Varsinkin jos sattuu olemaan samanlainen verkkopankki-inhoaja kuin allekirjoittanut, niin ne samperin rahat vain makaavat siellä tilillä ja sinulla muodollisesti olisi rahaa ostaa se ihana mekko tai ne kengät jotka ehdit jo kuolata litimäriksi. Sitten teet sen masentavan päässälaskun jokaisen uuden löydön kohdalla saadaksesi vain joka kerta selville, että ei sitä rahaa vain oikeasti oikeastaan ole paljoa tyhjää tiliä enempää.

Prkl. Pitäisi oikeasti vain maksaa ne laskut ja heittäytyä oikeasoikeasti köyhäksi.

Olemattomasta budjetistani huolimatta onnistuin tekemään kaksi tosi kivaa löytöä. Ensimmäinen tarttui eilen mukaan Gina Tricotin 4,90-telineestä. Tätä neuletakkia testailin jo sen ollessa täysihintainen mutta jätin sen sitten jostain syystä ostamatta. Käytettyäni uutta takkistani tänään, en rehellisesti snoen ymmärrä, että miten olen ikinä pärjännyt ilman sitä. Upea kätevyysviitta:)



Neuletakki - Gina Tricot
Mekko - New Yorkista, ei hajuakaan kaupasta.
Vyö - Glitter
Saappaat - Second Hand Palmroth

Toinen löytö olikin ihan sitä järjetöntä Lindexin alennusmyyntitsägääni. Hypistelin näitä housuja useampaankin otteeseen alkusyksystä mutta en vain mitenkään raaskinut pulittaa viittä kymppiä tälläisistä "hassuista pöksyistä". Lopulta housut menivät aleen kolmella kymmenellä eurosella mutta vieläkin pihtailin. Tänään sitten lopulta lunastin ne omakseni viidellätoista eurolla. Jei! nämä ovat niin mukavat päällä, että en noiden kuvien jälkeen edes vaivautunut vaihtamaan kulahtaneisiin kotihousuihin. (ja anteeksi tosta peppukuvasta, tarkoitus ei ole olla mikään yrjö-porno-täti. Haluan vain esitellä uudet housuihanuuteni kunnolla)




Eilinen päivä menikin osaltani sitten ihan Obamahumalassa, eli päivä piti sisällään paljon kikattelua ja sekavaa puhetta. (okeiokei, luin kyllä kaksi tuntia tenttiinkin.) Sen jälkeen kun poikaystävän kello herätti jotain yli seitsemän aamulla ja hyppäsin ennätysvauhtia unistani(siis tosi nopsaan, sitä kelloa ei oltu ehditty edes sammuttaa kun jo tanssin riemusta olkkarissa) katsastamaan voittajan television kautta, en vain voinut lakata hymyilemästä. Hieman naiivia ehkä mutta eilisestä aamusta lähtien maailma on mielestäni ollut hiukkasen parempi paikka elää. Välittömästi. Ihan vähän parempi. Tiedän kyllä, että Obaman valitseminen presidentiksi ei välittömästi ratkaise kaikkia herra Bushin hallinnon aikaansaamia ongelmia (ja osa niistä on varmasti ratkaisematta vielä Obaman jälkeekin) mutta mielestäni jo se, että amerikkalaiset äänestivät Obaman voittoon on jo sinällään muutos kohti parempaan. Nyt ainakin nykyisen tilanteen korjaaminen mahdollistui kun McCainin voitto vain olisi jatkanut tätä surkeaa nykytilaa. Ystäväni Yhdysvalloista kertoi, että niissä vaalivalvojaisissa, jossa hän oli ollut, eivät ihmiset voittajan selviämisen jälkeen osanneet tehdä muuta kuin itkeä onnesta ja halata toisiaan. Ja eipä tuo tosiaan tunnu lainkaan hullulta. Ilosta pomppimisen yhteydessä vuodatti tämäkin tyttö muutaman onnenkyyneleen. Olen myös äidillisen ylpeä Indianasta, joka ensimmäitä kertaa sitten 60-luvun astui demokraattisen ehdokkaan taakse (hyvin niukasti mutta silti) ja siellä asuneena voin sanoa, että jos ne ihmiset ovat valmiita astumaan mustan presidentin taakse, se on jo jotain todella, todella suurta:) On muuten äärettömän hassu tunne tuntea suorastaan fanittavansa Yhdysvatojen presidenttiä;) (tai no melkein presidenttiä)


kuvat: iltalehti

Kilpailun voittajat ajattelin muuten arpoa tuossa viikonloppuna ja tarkoituksena olisi myös tuosta seuraavasta postauksesta aloittaa se "Lukijoiden postaustoiveet"-viikko:) Ihan hirvittävän vaikeaa valita kaikista niistä superkivoista ehdotuksista! Videpostausta ajattelin kyllä yrittää (iik!)

Nyt yksi jakso Sinkkuelämää, vähän huonoa omaatuntoa tulevasta tentistä ja nukkumaan:)

-Jonna

Tunnisteet: , ,

16 kommenttia:

Blogger MouMou kirjoitti...

Joo, videoita!!<3

6. marraskuuta 2008 klo 22.16  
Blogger Ocean kirjoitti...

Neuletakki ja housut, huolisin molemmat itselleni! :)

6. marraskuuta 2008 klo 22.58  
Blogger blandad. kirjoitti...

nii, mulla on sama neuletakki ja samat housut :D

7. marraskuuta 2008 klo 0.05  
Blogger Lise kirjoitti...

Mun on pakko sanoa nyt että oon seurannut sun blogia aika kauan ja tästä on tullut ihan suosikki kaikkien ylitse (ehkä yksi toinen yltää samaan). Kommentoin tosi harvoin, mutta keep going girl! Sulla on ihana tyyli ja vaikutat sellaselta vähän hassulta ja mukavalta :)

7. marraskuuta 2008 klo 0.44  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

obama! mäkin hypin olkkarissa fiiliksissä ja ihan sekasena valvotun yön jälkeen klo 6.20 ja herätin hämmennystä :DDD noi housut on mahtavat. :o

7. marraskuuta 2008 klo 1.08  
Blogger kullanmuru kirjoitti...

Todella ihana tuo neule! Ja tiedän mistä puhut noiden raha-asioiden kanssa, huoh :S :)

7. marraskuuta 2008 klo 6.57  
Blogger Roosa kirjoitti...

Voi vitsi mä kätin tuon viitan kauppaan kun en keksiny yhtää miten sitä vois käyttää :/ Tyhmä minä!

7. marraskuuta 2008 klo 9.01  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Obama<3

7. marraskuuta 2008 klo 12.36  
Blogger vippe kirjoitti...

Kyllä mäkin Obamaa fanitan :)

7. marraskuuta 2008 klo 15.08  
Blogger May kirjoitti...

Tuo mekko on kyllä vieläkin yhtä kaunis kuin tuliaiskuvissasi.

7. marraskuuta 2008 klo 15.11  
Blogger Anni kirjoitti...

Heh, makoilin keskiviikkona ihan rauhassa aamulla, tajuamatta miksi olin herännyt niin aikaisin (ennen kellon sointia). Joka kerta kun liikahdin, menin kananlihalle. Sitten äkkiä se välähti, miksen enää saanut unta. Pressanvaalit! Oikeasti lensin pois sängystä ja rynnistin koneen ääreen. :) Vaikka Obaman voitto saikin hymyn huulille, olisin kuvitellut olevani vähän iloisempikin... :D Olin kai sitten jo aika varma voitosta, vaikken tietenkää ääneen sanonut sitä - tiedäthän, se tuo epäonnea (ainakin minun sanomana) :D

Ihanat housut! :)))

7. marraskuuta 2008 klo 15.25  
Blogger Christina kirjoitti...

Onpa nätit housut!

7. marraskuuta 2008 klo 16.30  
Blogger elina kirjoitti...

IHANIA löytöjä... mietiskelin tässä, että miksi aina kaikki muut tekevät mahti löytöjä, mutta minä en*.*. Ja oli kyllä onni, et OBAMA voitti!
ps. ainkkuelämää on best;)

7. marraskuuta 2008 klo 21.08  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Tämä on IMO paras suomalainen muotiblogi. Lämminhenkinen ja maanläheinen. Tykkään erityisesti siitä kuinka et ole kaikki-mulle-heti-tyyppi vaan jaksat oikeasti odottaa josko haluamasi tuote tulee alennukseen.

Kiinnostaisi tietää paljonko sulla kuluu keskimäärin rahaa kuussa vaatteisiin ja asusteisiin?

L

8. marraskuuta 2008 klo 13.03  
Blogger Anni kirjoitti...

Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

8. marraskuuta 2008 klo 16.26  
Blogger Jonna kirjoitti...

moumou: Vähän jäskättää, että uskallanko:D

ocean: Kiitos:)

heidi: Hyvä maku:D

lis: Hei, kivaa! Kiitos!!! ja voin tässä samalla tunnustaa, että olen sun blogin surkeasti kommentoiva lukija:D

ruu: Obaman vuoksi(ja varsinkin McCainin häviön) saakin hyppiä sekopäisesti:)

kullanmuru: Kiitos ja hyvä, että meitä mukarahallisia on muitakin:D

roosa: tää on ihan paras, harkitsen puolitosissani ,että käyn nappaamassa muutkin värit:)

makkarakeitto: <3!

vippe: niin pitääkin:)

may: Kiitos! Tykkään itsekin tosi paljon:)

pandora: Itse en uskaltanut olla ollenkaan varma vaan psyykkasin itseäni hirvittävästi sen näädän voittoon. Taisin onnistua koska voitto tuntui niin jättiriemulta:D

christina: Kiitos!

ginger: Kannattaa vain tonkia ja tonkia niitä ale-telineitä:)

L: Oi, kiitos! Sait kyllä tosi hyvälle mielelle:) Ja rahaa menee vaihtelevasti riippuen siitä paljonko sitä ylipäätänsä on käytettävissä. Sanoihin, että about satanen kuussa, joskus vähemmän, joskus enemmän:)

8. marraskuuta 2008 klo 20.45  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu