Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Kivapäivä(t)

perjantai 12. joulukuuta 2008

Kivapäivä(t)

Kotona taas! Turku oli tosi nätti, hotelli Seurahuone kiva paikka nukkua ja aika meni ihan liian nopsaa tahtia. Ei edes ehditty käydä vilkaisemassa sitä edeltä hehkuttamaani linnaa. Pitää mennä uudelleen enemmän ajan kanssa ja koluta koko kaupunki huolella läpi:)

Tänään on muuten ollut sellainen "kivakasaumapäivä". Aamulla sai herätä kivasta hotellihuoneesta (olen ihan hotellifriikki ja nukun niissä paljon paremmin kuin omassa sängyssäni), sai syödä vatsan täyteen hotellin aamiaista ja painua sen jälkeen kiertelemään Turkua ja syömään naiminami ravintolaruokaa. Kotimatka taittui mukavasti ja nopeasti junassa (tykkään muuten ihan älyttömästi matkailla junilla. olen aina uorastaan pettynyt kun juna saapuu määränpäähän. tämän vuoksi interrailmatkailu olikin varmaan minule niin mieleen). Helsingin päässä taivalsin sitten perhosia vatsassa yliopistolle katsastamaan valtiosääntöoikeuden tenttituloksia ja oi, oi, OI! VITONEN! MINULLE! Tämä tietenkin olisi riittänyt ilostuttamaan koko loppukuuksi mutta kun sitten kotoa löytyi vielä palkkakuitti, jossa summa oli jonkin satasen isompi kuin odotin, niin ah, nyt on hyvä viettää perjantai-iltaa:) Huh, tälläinen päivä tuli kyllä kovasti tarpeen viime viikkojen stressauksen ja kaikenmaailman puolimasentelun jälkeen:)

Hyvät uutiset mahdollistivat sitten joulumielenkin ja koristelin asuntoa hiukan jouluisempaan kuntoon. Joulukuusi pitäisi saada ensi viikolla ja ajattelin lykätä siihen koristeet samantien niin ehtiipäs sitten nauttia siitä tuikkivasta puusta hiukkasen kauempaan:) (Koska joulun jälkeen olen luultavasti niin täynnä kaikkea jouluun liittyvää, että kuusi lentää ulos jo ennen uutta vuotta)



Nyt sitten hiukkasen epäloogisesti kuluneiden päivien tapahtumiin:) Tähän viikkoon kuuluivat siis Turkukäynnin lisäksi myös uudet lempparinahkasaappaat ja koulun pikkujoulut. Pikkujoulut pidettiin siis keskiviikkona ja ainejärjestön tapojen mukaan bileet olivat Tavastialla (josta joku oli minut bongannutkin, apua!) ja siellä oli esiintymässä Scandinavian Music Group. En kyseisen bändin tuotantoa erityisen hyvin tunne mutta näkökyvyn omaavana osaan kuitenkin arvostaa Joel Melasniemeä;) (Varmistettiin siis kavereiden kanssa hyvät näkymät suoraan lavan edestä) Tavastialta jatkettiin sitten vielä ainejärjestön kerhohuoneelle ja oli kovin kiva ilta. Lienenkö kuitenkin ainoa, jonka mielestä bileiden etkot yleensä voittavat ne varsinaiset bileet? Jotenkin se viinin hörppiminen ja rändömjuoruilu kavereiden kanssa sopii minulle niin paljon baarireissua paremmin:)

Olen muuten jo lähes huolestuttavassa määrin kiintynyt näihin silmälaseihini. Ei edes pikkujoulut tai erään tutuntutun "Ugly Betty"-kommentti ole saanut minua luopumaan niistä. Onkohan olemassa sellaista kuin silmälasivieroitus? Tämä kun on hiukkasen outoa, koska olen aina jaksanut tunkea ne piilarit silmiini ja ollut suorastaan piilolinssien ylikäyttäjä. (jotain kertonee asiasta se, että näkövikani on neljän pintaan mutta harva on ennen tätä syksyä ja näitä laseja edes tiennyt minun tarvitsevan minkäänlaista näköavitusta)

Sitten saappaisiin. Jalkani eivät ole tällä viikolla muita kenkiä nähneetkään. Aleksi 13-liikkeessä mukavaan -30% tarjouksella minulle tyrkytetyt (tai siis olivat ne ihan vain hyllyllä mutta ah, ei noin ihania kenkiä saisi olla esillä niin avoimesti, että köyhä opiskelija saattaa ne saada silmiinsä) saappaat ovat ihanaa pehmeää harmaata nahkaa ja joku kiltti sunnittelija on pamauttanut niihin vielä isot vetoketjut sivuille. Jalat ja silmät tykkää! Hiukkasen harmittaa vain nuo käytössä kulumaan ehtineet kenkien päädyt, kun kerrankin oikein viitsin sumuttaa kengät sellaisella suoja-aineella:(



Nyt viikonlopun viettoon, viettäkäähän oikein kiva perjantai-ilta:)

-Jonna

Tunnisteet: ,

26 kommenttia:

Blogger MouMou kirjoitti...

Onne avitosesta!:D Voi wow, se on mahtava numero.:)<3

12. joulukuuta 2008 klo 19.22  
Blogger Roosa kirjoitti...

Onnittelut vitosesta! :) Tulikos Turusta tehtyä mitään ostoksia? ;)

12. joulukuuta 2008 klo 19.31  
Blogger Sara kirjoitti...

Noi lasit sopii sulle tosi hyvin! Käytä niitä vaan niin paljon kun jaksat! Ja vetoketjusaappaatkin on nam :)

12. joulukuuta 2008 klo 19.33  
Blogger Noora kirjoitti...

awww, ihanat kengät!
kadehdin kaikkien saapikkaita ku itellä on jotku hyvät ja suht edulliset hakusessa...

12. joulukuuta 2008 klo 19.56  
Blogger nitahannele kirjoitti...

Nuo saappaat oli rakkautta ensi silmäyksellä, omani ostin jo pari kuukautta sitten, eikä se rakkauden huuma ole mihinkään laantunut <3

12. joulukuuta 2008 klo 20.29  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Noi sun saappaat, rakkautta! Paljon maksoi?

12. joulukuuta 2008 klo 20.42  
Blogger Jonna kirjoitti...

MouMou: Se on kyllä niin kiva fiilis kun vitosen onnistuu saamaan:)

Roosa: Outoa kyllä, selvisin Turusta ostoksitta:)

Sara: Kiitos! tosin tällä kommentilla vaan lisäät mun silmälasipakkomiellettä:D

norppa: Hah, onnea etsintään! mä just katsoin, että suurin osa ulkokengistä on saappaita:)

Viia: Mulla on myös sellainen fiilis, että näiden käyttö loppuu vasta sitten kun ne on ihan riekaleina:D

Anonyymi: Sori, hinta unohtui. Elikkäs, saappaat olivat 77 euroa alennuksen jälkeen (ohv. 110 euroa)

12. joulukuuta 2008 klo 20.47  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Täällä ilmottautuu toinen samanmoinen! Rakastan junalla matkustamista JA hotelleja. Muutenkin nukun vieraissa paikoissa aina paremmin, mutta hotelleissa megahyvin. Ja se aamupala... :)

12. joulukuuta 2008 klo 21.53  
Blogger patentti kirjoitti...

Hee, itse bongasin sut taas tiistaina, mun sisko oli lavalla Speksissä :) Seisoin useaan otteeseen ihan vieressä mutta en viitsinyt sanoa mitään (olit kavereidesi ympäröimä ja minä omieni).

Onnittelut vitosesta!

12. joulukuuta 2008 klo 22.30  
Blogger Christina kirjoitti...

Onnittelut vitosesta! :)

Ja onpa ihan mahtavat saappaat. Nam!

12. joulukuuta 2008 klo 22.58  
Blogger Laura kirjoitti...

Vinkkivinkki! Nahkasaappaat kannattaa suojata värittömällä (tai mustalla) nahkaVOITEELLA. Antaa hyvän suojan ja pitää nahkan pehmeän kimmoisana, parempi suoja kolhuja vastaan!

Suojasuihke kuivattaa nahkaa, (saattaa halkeillakin) ja sitä suositellaan vain mokka- ja nupukkipinnoille. Näin eräs asiantuntija opasti minua tänä syksynä kun ostin kalliit nahkasaappaat :) Ja ovat pysyneetkin hirmu hyvässä kunnossa.

Nätit saappaat kyllä!

13. joulukuuta 2008 klo 11.59  
Blogger sho(e)paholic kirjoitti...

OI onnea vitosesta! näin siinä aina joskus käy, että tulee aurinkoa myrskyn jälkeen :) Täällä on toinen hotellifriikki. Rakastan sitä, että ei tarvi siivota jälkiään, sängyt on ihania, tyynyt on ihania ja joku muu on tehnyt sen sulle raikkaaksi ja puhtaaksi uusilla lakanoilla jne. Plus se aamupala! Ah! Taidankin varata itselleni hotellin :D
Sun lasit on niin ihanat. Jotenkin niistä tulee sellanen nörttiviba, mutta sun naamalla ne ei näytä yhtään nörtiltä vaan tosi muodikkaalta :) Ite löysin stokkalta unelmien mustat nahkasaappaat, mutta eipä ole alennuslappua niissä näkynyt :/

13. joulukuuta 2008 klo 13.48  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Onnea vitosesta! :)

Mitä sinä muuten aijot alkaa tekemään, kun sinä valmistut tällä lakialalla? Tuleeko sinusta lakinainen vai mikä? ;)

Ihana postaus jälleen! Kiitos!

13. joulukuuta 2008 klo 14.15  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Meinasin jo kysyä, mutta sitten postasitkin. Olit totta tosiaan SMG:n keikalla. Takana oli ihan näköisesi tyttö ja vielä samalla nimellä, mutta en kehdannut kysyä oletko se tosiaan sinä :> Kaverisi oli kyllä hulvaton tapaus, hyvä että oli mahtavat näkyvät, itsellä ja kaverilla piirun verran paremmat kun eturivissä oltiin :>

Ja sain Melasniemen vesipullon vaikkei se siihen juuri koskenutkaan, oi riemua :D

Mutta onnea viitosesta :>

13. joulukuuta 2008 klo 15.28  
Blogger Tamara kirjoitti...

Mä ajattelin tuula kurkkaamaan kanssa tätä sun blogia:) En kyllä meinannut löytää sitä millään, mutta siiten muistin että sä olit jättänyt mun blogiin joskus kommentin.

Oli oikeesti tosi kiva nähdä piiitkästä aikaa. Ootko jo lukenut kirjan? Ja mä yritän päästä helsinkiin käymän tammikuussa. Jos en yöksi, niin ainakin päiväksi.

ps. Noi kuvat susta näyttää tosi hyviltä:)

13. joulukuuta 2008 klo 22.02  
Blogger Jonna kirjoitti...

Lolli: Mikäköhän siinä on, että osa ihmisistä ei pysty laisinkaan nukkumaan otelleissa ja sitten on tälläisiä meidänkaltaisia, jotka nukkuvat niissä kaikkein parhaiten? :)

patentti: Ei voi olla totta! Hauska sattuma:) Olisit vaan vetässyt hihasta niin olisin voinut tehdä hyvän vaikutuksen punastelemalla ja änkyttämällä:D

Christina: kiitoksia! Suorituksista ei ainakaan liikaa noita vitosia löydy joten kiva yllätys:)

Laura: Kiitos vinkistä! Pitääkin laittaa kokeiluun:)

sho(e)paholic: Oh, kiitos lasikommentista! Se tutuntutun Ugly Betty-kommentti näet vähän kirpaisi:D

Anonyymi: Perheoikeuden alalla toivon kovasti työskenteleväni sitten jonain päivänä:)

Laura! Mitä, oikeesti! Olitko toinen niistä työistä, joilta me ahdisteltiin, että mihin mikkiin Joel tulee? :D Ja kaveri on muuten äärettömän hulvaton tapaus, tuolloin ehkä jopa tavallista hulvattomampi, kiitos meidän vähän liiankin runsaiden viinietkojen:D

Tara: Just tässä aloittelen sitä kirjaa:) Ja tuut ihmeessä tammikuussa moikkaamaan mua! :)

13. joulukuuta 2008 klo 22.22  
Blogger kullanmuru kirjoitti...

Tosi nätit nuo saappaat!! Ja vetoketju yksityiskohta oli tosi kiva :D

13. joulukuuta 2008 klo 23.19  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Onnea tenttituloksesta :) mä kokeilin noita samoja saappaita ja itku silmässä jouduin jättämään ne hyllyyn...varsi oli mulle (yllätys yllätys) aivan liian iso.

14. joulukuuta 2008 klo 11.12  
Blogger elina kirjoitti...

ihanat kengät! ja onnee siitä 5:)

14. joulukuuta 2008 klo 17.14  
Blogger Chérie kirjoitti...

Kuulostipas kivalta perjantailta! Meillä iskä kävi justiinsa tänään hakemassa kuusen metsästä:)

14. joulukuuta 2008 klo 17.25  
Blogger Sara kirjoitti...

Lisäsin muuten sut kaveriks Facebookissa, toivottavasti ei haittaa :)

14. joulukuuta 2008 klo 18.57  
Blogger Jonna kirjoitti...

kullanmuru: Kiitos!

BabyDoll: Höh, vähän tylsää, että eivät istuneet:(

ginger: Kiitoksia:)

cherie: Oih, vähn kivaa saada kuusi ihan metsästä!

Sara: ei haittaa:)

14. joulukuuta 2008 klo 23.07  
Blogger Joy kirjoitti...

Olipas tosi kaunis kuva sinusta ja ihana paita vai mekko?

15. joulukuuta 2008 klo 13.52  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

"Lienenkö kuitenkin ainoa, jonka mielestä bileiden etkot yleensä voittavat ne varsinaiset bileet"

ET OLE! Baarissa on sata kertaa tylsempää ku etkoilla :D etkot on illan kohokohta! Ja mäkin rakastan hotelleja, varsinkin niitä aamiaisia (Scandic Jyväskylän buffet, nammmmm!) ;D
Oon ruvennu lukemaan tätä sun blogia ja oon ihan koukussa! Miten jaksat aina tehä noita hienoja tunnelmakuviakin?
Sain muuten minäkin viikonloppuna uudet silmälasit ja nää on aivan ihanat, taidan saada riippuvuuden! :D On niin mukavatkin piilareihin verrattuna.

T: Huonekaverisi Heidi SAKESTA :)

15. joulukuuta 2008 klo 17.55  
Blogger Jonna kirjoitti...

Joy: Kyseessä on musta pitsitoppi. sen kanss oli käytössä musta yksinkertainen hamonen:)

Heidi: Hah, säkin eksyit tänne! ja se buffet oli kyllä niin ihana! Sellaisen kun saisi joka aamu (en tosin varmaan mahtuisi ovesta edes ulos) Ja silmlasithan on oikkarin parhaat kaverit:)

15. joulukuuta 2008 klo 19.04  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Olin juuri se toinen tyttö :D Se, jolla oli liila tunika ja muistaakseni harmaa villis (ei ihan biletamineet, mutta lämpimät) :>

Terkut kaverillesi, ihan näin sattumalta vaan. Saatiin miljoonat naurut ja tänään laivalla muisteltiin tuota keikkaa (ja sitä vesipulloa, joka oli myös mukana) :D

15. joulukuuta 2008 klo 22.46  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu