Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

The Corrs

lauantai 14. maaliskuuta 2009

The Corrs

Vaikka yritänkin epätoivoisesti takertua ajatukseen, että olen yhä nuori, melkeinpä tyttö vielä, niin joskus se vanheneminen on vain myönnettävä. Ainakin silloin kun kuluneet vuodet lyövät kasvoille nostalgian muodossa. 

Kulutin tässä aikaani hyppelehtimällä pitkin youtuben videoita pursuilevaa maailmaa (joka muuten etusivun perusteella on sitä mieltä, että mulle sopivaa musiikkia on Lauri Tähkäjotain ja Jonas Brothers). 

Yhtäkkiä koneen kajareista pamahti ilmoille yksi kultaisen teini-iän ehdottomista suosikkibändeistä. Kuka vielä muistaa The Corrsin? Vuosituhannen vaihteessa kyseinen bändi soi varsin kunnioitettavalla repeatilla discmaneistani (!) ja tulipa sen tahdissa itkettyä muutamat sydänsurutkin;) Kultaisia ja vähemmän kultaisia muistoja fiilistellessä asian tekee hiukkasen katkeransuloiseksi se fakta, että noista sydänsuruitkusta vaaleanpunaisessa huoneessani on ehtinyt kulua jo lähemmäs vuosikymmen.

The Corrsinhan muodosti (vai muodostaako yhä?) neljä sisarusta Irlannista ja voi, että minä ihastelin noiden bändin tyttöjen kauniita ulkomuotoja. Tuntuu hassulta ajatella, että olen nyt melkein samaa ikäluokkaa kuin siskokset tuolloin. Taisinpa jopa muuttua blondista brunetiksi ihan vain puhtaasta matkimisesta;DMikä on oma nostalgiabändisi?

Tunnisteet:

11 kommenttia:

Blogger Hanstu kirjoitti...

Bon Jovi & The Corrs. Ei niitä pahemmin uskalla enää kuunnella, jos vaikka ovat muuttuneet ajan kanssa huonommiksi. :S

14. maaliskuuta 2009 klo 16.58  
Blogger patentti kirjoitti...

Oi, the Corrs! Mulla on niiden levy edelleen kesällä autossa, pakko kuunnella aina kun ajan mökille, loistava nostalgiatrippi :)

14. maaliskuuta 2009 klo 17.20  
Blogger Anna kirjoitti...

Bon Jovi ja Bäkkärit<3

14. maaliskuuta 2009 klo 17.22  
Blogger Suhkur kirjoitti...

Miun musiikkimaku on muuttunu ajan myötä niin paljon, että lähinnä naurattaa kaikki ala- ja yläasteen hömpötykset, mut on niitä vanhoja discossa soineita biisejä silti ihan huippua kuunnella, Beats and Stylesin Renegades on ehkä parhaita ikinä:D

Ja heitin sinuu haasteella, käy kurkkaamassa:)

14. maaliskuuta 2009 klo 17.29  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Taitaa olla Bäkkärit ja Spice Girls omat nostalgiabändini;)

14. maaliskuuta 2009 klo 17.42  
Blogger Sini kirjoitti...

Bäkkärit ja spaissarit täälläkin. Ja yhdessä vaiheessa Waldon levy oli kovassa kulutuksessa, u drive me crazy.. ja e-type! oi oi.

14. maaliskuuta 2009 klo 18.58  
Anonymous Laura kirjoitti...

Oon aika nuori (15),mutta Britneyn ensimmäiset levyt muistuttavat ihanista ala-aste vuosista. Oli sillon kyllä tosi villiä menoa :D

14. maaliskuuta 2009 klo 20.18  
Anonymous Hanna kirjoitti...

Oi The Corrs!!! Ne oli munkin lemppareita joskus aikoinaan :) Kaikki albumitkin löytyy. Nuo biisit mitkä laitoit on tosi hyviä ja siihen vielä lisäks oma lemppari Radio. Tosta So Young-biisistä tulee niin ihana kesäfiilis!

15. maaliskuuta 2009 klo 18.44  
Blogger Jonna kirjoitti...

Hanstu: always on kyllä niin klassikkohitti, ttä heti sen kuullessa laantuu henkisesti takaisin teiniksi:)

patentti: Mulla on soinut Corrs nyt pari päivää ja oih, on ne vieläkin niin hyviä:)

Anna: bäkkärit on ihania<3

Suhkur: kiitokset haasteesta:)

Sofia D: Ne on kyllä ihan klassikkoja:)

Sini: Oi ei, Waldo :D

Laura: Britheyn hit me babythan oli ihan mahtavia 8ja on yhä) :D

Hanna: hei, kiitos tosta Radio-biisin muistuttamisesta. Nyt se onkin sitten soinut viimeiset puoli tuntia;D

15. maaliskuuta 2009 klo 21.49  
Blogger Peippo kirjoitti...

Meillä soi The Corrs vieläkin joskus ruokailun yhteydessä. Äiti ja isäpuoli on vähän jumiutuneet sinne vuosien taakse. ;D En valita, hauskaa hellurei-musiikkia.

Oma nostalgiabändi on ehdottomasti Backstreet Boys. Niitä fanitettiin pikkutyttöinä ihan kybällä ja valittiin lempparipojatkin. :D

16. maaliskuuta 2009 klo 20.07  
Blogger Peippo kirjoitti...

Niin ja tietysti Spice Girls! Mitenkäs mie voin tuommoisen unohtaa. :D Jaattiin jopa omat "hahmot", mä olin se Sporty Spice (lähinnä koska mulla oli pisimmät hiukset ja olin brunette).

16. maaliskuuta 2009 klo 20.08  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu