Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Sunnuntain saldo

sunnuntai 22. maaliskuuta 2009

Sunnuntain saldo

Hih, kevään kaipuu meni tänään niin pitkälle, että elin pari ensimmäistä aamutuntia kesäajassa:) Juttu meni siis niin, että äitini oli jotenkin saanut päähänsä, että kesäaikaan siirrytään jo tänään. No, minähän en luonnollisestikaan ikinä muista tuollaisia ihmeellisiä kellonsiirtelypäiviä, joten mammaan sokeasti uskoen väänsin kellot eilen illalla kiltisti tuntia eteenpäin ja painuin petiin. Tänään aamulla kähäräpää sitten esitti insinöörimäisen epäilyksensä ( eli erittäin ylimielisen ja ärsyttävän oikeaan osuvan epäilyn), että ehkäpä ne kellot siirretään vasta ENSI VIIKONLOPPUNA. No, tämä pikku aikakömmähdys johti kuitenkin siihen, että päädyttiin äidin kanssa kirpparille tuntia tavallista aiemmin:)

Kirpparisaldo jäi taas pieneksi mutta silti äärimmäisen mieluisaksi. Ruskea nahkalaukku ( tai ainakin osa siitä on nahkaa) on ihan täydellisen kokoinen ja hihnat on ideaalipituiset ( oon tosi tarkka laukun hihnojen senttimäärästä). Laukku kustansi viisi euroa ja meni vielä äidin piikkiin. Kiitos äiti! Mulla on jo ihan äärimmäisen selvä visio pitäen sisällään New York/Lontoo + Jonna + laukku + farkkushortsit/joku kiva mekko.

 

Päivän toinen löytö ei ole kirpparisatoa, vaan ihanan vaalean farkkutakin sain isän vaimolta. Kävin 2/3 veljien kanssa iskän luona maistelemassa tuoreita sämpylöitä ( meidän iskän sämpylät ovat maailman parhaita! ) ja siinä mättäessäni sämpylää nassuuni isin vaimo tiedusteli, että löytyisikö multa käyttöä eräälle vaatehuoneessa hylättynä olevalle farkkutakkiselle. Ai, löytyykö?! Tälläistähän mä olen metsästellyt kirppareilta jo pienen ikuisuuden! Tänks!

 

Nyt voisikin vielä ahmia muutaman sämpylän :) ( isi kiltisti antoi niitä pienen säkillisen sämpylähimoiselle tyttärelleen mukaan) 

Ainiin! Arvonta täällä

Tunnisteet:

3 kommenttia:

Blogger Pinja kirjoitti...

Mä oon myös tosi tarkka laukkujen hihnojen pituudesta. Täytyy olla just sopivat, niin että laukku on rennosti kainalossa, muttei kuitenkaan liian pitkät sitten. Eniten inhoan hihnoja, jotka valuvat olkapäältä.

22. maaliskuuta 2009 klo 19.58  
Blogger Hanstu kirjoitti...

Yhdyn edelliseen :) rasittavimpia ovat laukut, joita on pakko kantaa kädessä... Huippukiva löytö huippukivan kaapin edessä. Mistä oot hankkinut Kiina-lipastosi?

23. maaliskuuta 2009 klo 0.33  
Blogger Jonna kirjoitti...

Pinja: Joo, yh lyhyt hihina on ihan kamala:)

Hanstu: Kiinalipasto on hakittu huuto.netin kautta:)

24. maaliskuuta 2009 klo 9.48  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu