Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Taas yksi tyylikäs GG:stä

keskiviikko 25. maaliskuuta 2009

Taas yksi tyylikäs GG:stäAih, ihanaa saada näitä ymmärryksen ilotulitteita kesken luentojen ( Siis luennoillahan oppii aina jotain. Jos ei ihan opetettavasta aiheesta, niin sitten tulevan matkan vaatteista tai siitä, että oikislaisilla on ihan järkyttävän kalliita tietokoneita ja laukkuja. huh). Tämäkään aivojen valaisu ei koskenut rikosoikeutta (joka vuoksi viikonloppu meneekin sitten mukavasti päntäten), vaan Gossip Girl-sarjaa. Ensin ihan yleisesti vain pohdiskelin, että kyllä se vain on ihan hemmetin hyvää viihdettä. Tästä pääsinkin sitten muutaman mutkan (miksi mulla ei ole rahaa, miksi en asu nykissä, miksi Chase Crawford on niin kuuma... ) jälkeen sellaiseen huomioon, että sarjassa Vanessaa näyttelevä Jessica Szhor on pikkuhiljaa noussut yhdeksi suurimmista tyyli-idoleistani. Siinä tytössä vain on (ärsyttävän nätin ulkomuodon lisäksi siis) jotain sellaista kivan määrittelemätöntä särmää ja rentoutta, joka näkyy myös neidin vaatteissa ja asuissa. Olen aina kovasti halunnut olla juuri tuolla tavoin iloisen-rennon-huolettoman-tyylikäs mutta taidan ikävä kyllä olla ihan liian jäykkis, että taipuisin tuohon suuresti himoitsemaani kategoriaan ilman laittomia pössyttelyitä. Pitääkin siis vain tyytyä ihailemaan niitä, jotka tuon taidon ja asenteen omaavat ja yrittää siinä sivussa hiukkasen kopsailla sitä omaan ulkoasuun;)

Onpas muuten suhteellisen ihanan sisäsiittoista tuo kyseisen sarjan näyttelijäkaarti. Käsittäkseni Blake ja Penn ovat jo pitkään pusutelleet  toisiaan myös off screen, Chasella ja Taylorilla ( huh, ikäero!) on huhuttu olevan säpinää ja nyt sitten Ed ja Jessica rupesivat söpösti kuhertelemaan pari kuukautta sitten:)  

Juups, nyt voisi mennä katselemaan unia kun on aamulla ilkeän aikainen herätys:)

ps. Potuttaa ihan pirusti, että joku itsensä-vähän-liian-vakavasti-ottava-pässipää-opiskelija oli laittanut tosi ilkeän mailin yhdelle rikosoikeuden luennoitsijasedälle, joka on oikeasti ihan paras. Ei kai se nyt sen sedän syy ole, jos kyseinen opiskelija ei ole penaalin terävin kynä ja kokee luennot hankalasti seurattaviksi? Siis anteeksi nyt vain, mutta allekirjoittaneella ei myöskään se hissi kovin usein liiku ylös saakka mutta silti läpäisin kyseisen luentosarjan aikoinaan hyvin pistein. Argh, ärsyttää tuollainen tahallinen kiltin sedän mielen pahoitus:(

ps2. Harry Pottereiden väärinpäin lukeminen edistyy hyvin. Kolmannessa mennään jo. Sain tosin eilen julkisen itkukohtauken bussissa Cedric Diggoryn vuoksi, mutta nyt kaikki on taas hyvin (koska kolmoskirjassa se on taas elossa;)  Mun teoria toimii! ).

kuvat: www.gossipgirlinsider.com

Tunnisteet:

12 kommenttia:

Blogger Ranna kirjoitti...

Tuohon sisäsiittoisuuslistaan voisi vielä lisätä Leighton Meesterin ja Sebastian Stanin, jotka ovat seurustelleet jo melko pitkään.

Ehkä niillä näyttelijöillä ei ole yksinkertaisesti aikaa deittailla sarjan ulkopuolella. :)

25. maaliskuuta 2009 klo 22.31  
Blogger Sara kirjoitti...

Jessican tyyli on kyllä ihana, niin huoleton mutta silti upea :)

25. maaliskuuta 2009 klo 22.34  
Blogger Christina kirjoitti...

Jessicalla on kyllä tosi kiva tyyli, olen viime aikoina ihastellut sitä kovasti itsekin. :)

25. maaliskuuta 2009 klo 22.36  
Blogger Åsa kirjoitti...

Hei, tuohan on hyvä tapa lukea noita Pottereita, pitääpä itsekin. Ensimmäisessä kirjassa kun kaikki on vielä niin hyvin :)

25. maaliskuuta 2009 klo 22.39  
Anonymous heini kirjoitti...

OON NIIIN SAMAA MIELTÄ! Tai siis miulla on samoja kokemuksia. Myös minun opinahjossani on roppakaupalla sellaisia opiskelijoita, jotka valittavat kurssien ylitsepääsemättömästä vaikeudesta jne., vaikka kyse on vain siitä, etteivät ko. valittajat VIITSI TEHDÄ MITÄÄN kurssien eteen. Ei kaikista voi eikä OLE TARKOITUSKAAN päästä läpi ainoastaan muistiinpanoja kerran vilasemalla... arggh >:--) jee, saatiinpas purettua :D <3

25. maaliskuuta 2009 klo 22.41  
Blogger mirella kirjoitti...

Katoin eilen gg:tä mut musta se on jotenki tosi huonosti käsikirjotettu ja tylsä. Niis kirjoissaki vanessa on siilipäinen punkkari, josta huomaa, että ovat kaupallistaneet tosi paljon tuohon sarjaan kirjan henkilöitä. Mut vaatteiden takia tuota voi kyl välillä kattoo. :) Aika ällö toi ikäero noilla yhillä.

25. maaliskuuta 2009 klo 23.14  
Blogger Lis kirjoitti...

Mulle tuli jostain syystä hirveä hinku saada punainen collegepaita... :)

Ja on jotenkin tosi sööttiä lukea HP:t väärinpäin että kaikki olis "lopussa" hyvin :D

25. maaliskuuta 2009 klo 23.28  
Blogger chérie kirjoitti...

Oi Ed ja Jessica on niin söpöjä yhdessä:)

26. maaliskuuta 2009 klo 20.42  
Blogger Ansku kirjoitti...

Oi mä rakastan ton Jessican tyyliä!

26. maaliskuuta 2009 klo 21.54  
Blogger The Seeker kirjoitti...

Can I ask you a favour? If you are inclined, would you be so kind as
to pop over to http://style.la-mimi.com/weekly-fashion-idol/vote-for-your-favorite-fashion-idol/
I just would love if you would vote for your favourite. Better if you vote for me. :)
Thank you
The Seeker

27. maaliskuuta 2009 klo 0.59  
Blogger Laurel Wreath kirjoitti...

Hah, ja minä kun kuulin että Chace Crawfordilla olisi juttua sen Georginan näyttelijän (jonka nimeä en juuri nyt saa päähäni) kanssa... Olen muutenkin kiinnittänyt huomiota tuohon samaan GG-ilmiöön :D

27. maaliskuuta 2009 klo 20.21  
Blogger Jonna kirjoitti...

Ranna: apua, mun yleissivivtyksess oli aukko ja piti googlettaa sebastian;D

Sara: Ah, kun saisi edes puolet tuosta tyylitajusta

Christina: Tuntuu, että Jessica on pinnnalla nyt joka blogissa:)

Åsa. siis tämä tapa on ihan paras! aiempaa kirjaa lukiessa unohtuu kaikki seuraavan kirjan kauhut ja ihmisiä vain poksahtelee takaisin eloon:)

heini: Agh, siis ottaa niin päähän tuo sähköpostiviesti. Ihmeen yli-itsetietoista porukkaa kyllä löytyy...

mirella: hih, mun teinisarja-addiktioaivot ei tajua mitän huonoja ksikirjoituksia;D

Lis: Siis, mä ehdottomasti TARVITSEN tuollaisen collegen;D

cherie: niin ovat:)

Ansku: Samoin!

The Seeker: you got my vote:)

Laurel Wreath: Ei niillä näyttelijöillä kai ole aikaa deittailla muita kun vastanäyttelijöitään;D

29. maaliskuuta 2009 klo 10.09  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu