Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Noita-akka

sunnuntai 5. huhtikuuta 2009

Noita-akka

Tänä vuonna valmistauduin palmusunnuntaihin harvinaisen huolellisesti. Hankin lakupötköjä virpojille ja viritin kellon kukkumaan jo yhdeksän aikoihin. Harmi juttu vain sinänsä, että kellon soidessa kesken makoisampien unien en todellakaan muistanut koko päivän olemassaoloa ja paiskattuani piipittävän kännykän seinään, palasin tyytyväisenä unimaailmaani. Tästä syystä koinkin sitten äärimmäisen stressaavan herätyksen paria tuntia myöhemmin kun ovikello metelöi vaativasti. Koska pidän äärimmäisen tärkeänä tukea tälläisiä kivoja lapsuudesta rakkaita perintöjä, en millään halunnut päästää oven takana olevia pikkunoitia tiehensä ilman virpomispalkkaa. Hyppäsin siis uskomattomalla notkeudella ( huomatkaan, että olin juuri herännyt) tyytyväisenä kuorsaavan kähäräpään yli, vedin niskaani aivan hirvittävän kamalan kylpytakin (johon olen läikyttänyt kasan suklaajäätelöä) ja pompin ovelle. Ne suloiset pikkutytöt joutuivat sitten virpomaan ihan oikealle noita-akalle, jonka toinen silmä oli turvonnut ja hiukset pystyssä. 

Mutta loppu hyvin kaikki hyvin. Tyttelit saivat karkkinsa ja minä hienon oksan:) Tietenkään meille ei sitten muita virpojia eksynytkään kun kerran olin hereillä. En kyllä tajua miten, koska meidän naapurit ovat molemmilla puolilla aivan uskomattoman lisääntyvää porukkaa. Vannon, että niille plopsahtaa uusi lapsi aina muutaman kuukauden välein;)

Lähdin sitten äidille sunnuntailounastelemaan ja löysin matkalla oman virpomisoksan, jolla virpoa lurittelin äiskälle ja sain palkaksi sulkaamunan:)Sunnuntain laiskuuspuuskassa päälle eksyi rakkaat reikäfarkut ja uusi kätevyysneuletakki.

Niin tosiaan ( ja se siitä shoppailulakosta) mutta tein tässä pari aika mahtilöytöä luokasta "vaatteet, joiden puuttumista kiroat vähintään joka toinen aamu. " Eksyin tallustelemaan Lindexin aletakojen läpi ja nappasin mukaani kaksi neuletakkia ihanaan " alehinnat puoliksi"-tarjouksella. Nyt mulla sitten vihdoin on lyhyt musta neuletakki ja extrana uusi harmaa samanlainen. Nää on niitä kätevyysvaatteita, joita aina tarvitsee mutta ei vain ikinä osta, koska kaikki pallomekot ja punaiset nahkahanskat on paljon hauskempia tuhlauskohteita;)Eipä tänään muuta. Paitsi, että aika mahtavaa koska himourheilijavelikin myönsi, että olen onnistunut karistamaan muutaman liikakilon:) Ah, ihanaa, että se helvetillinen salirääkki ei ole mennyt ihan hukkaan:) ( Siis kait noussut kuntokin on joku palkinto liikkumisesta mutta turhamaisena ihmisenä haluan treenin näkyvän mielellään myös reisissä ja masussa;) )

Nyt jatkamaan sunnuntailöhöilyä:)

Tunnisteet: ,

11 kommenttia:

Blogger chérie kirjoitti...

Ihanat punaset kengät sulla.!

5. huhtikuuta 2009 klo 19.11  
Blogger Ansku kirjoitti...

Ou asu näyttää ihanan rennolle! Meilläkää ei vissii käyny ku muutama virpoja :o Ei taida enää olla sellanen muotia :D

5. huhtikuuta 2009 klo 19.42  
Blogger Hanstu kirjoitti...

Toi neuletakki-asia on niiiiiin totta. Onnea löydöistä! Hei onhan noi ihanat punaiset kengät tietty jotain vanhaa mallistoa, eikä niitä löydy enää yhtikäs mistään? Ois niin mun tuuria, kun nuo on niin hienot :)

5. huhtikuuta 2009 klo 21.34  
Blogger Boobettes kirjoitti...

ihanat kenkulit nuo punaiset! :)

mua niin harmittaa et mun luona ei kukaan käyny virpomassa..ihan odottelin et eiks kukaan oikeesti tuu! ja mulla ois ollu pääsiäismuniakin prkl..noh,jäipä enemmän ittelle ;D

5. huhtikuuta 2009 klo 23.37  
Blogger elina kirjoitti...

ahhahhaa:) mulla käy toi sun kännykän-seinään-heitto-ja-pommiin-nukkumis-juttu arki aamuina, ei niin kiva: D

6. huhtikuuta 2009 klo 1.40  
Blogger Milla kirjoitti...

Jee, salitreenin tulokset kunniaan! :) Tuo, että muut huomaavat ne tulokset, palkitsee varmasti hurjasti. Itsekin jos huomaa niin johan hymyilyttää :)

6. huhtikuuta 2009 klo 9.46  
Blogger Tuuli kirjoitti...

Vähänkô on Jonna tullut noista viiltofarkuista kivat, kun ne on vähän rispaantuneet!

6. huhtikuuta 2009 klo 11.10  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Muistaakseni joskus kirjoitit jossakin postauksessa, että sillä hetkellä oikeustiede tuntui tosi tylsältä opiskelualalta.
Oon ite miettinyt oikista ja tuli vaan mieleen, että mikä sua silloin oikiksessa harmitti? Ootko muuten koskaan miettinyt mitään muuta alaa?

6. huhtikuuta 2009 klo 18.41  
Blogger Jonna kirjoitti...

cherie: Kiitos:)

Ansku: Asu olikin rento:) Virpojat samoin kuin pihoilla leikkivät lapset ovat kyllä pelottavan vähentyneet:(

Hanstu: Punaiset kengät ovat Biancon syysmallistosta:)

Boobettes: Meillekin jäi kasa lakuja. noh, kyllähän ne sitten saatiin katoamaan;)

elina: sitä puhelinta on sitten kiva kaivella jostain sängyn alta:D

milla: nyt pitäisi vain jaksa käydä. olisi niin mun tapaista lopettaa kun tulokset alkavat näkyä " eihän mun nyt enää tartte..."

Tuuli: Oon ihan addiktoitunut niihin! :)

Anonyymi: Tai no, oikeustiede on aina suhteellisen kiinnostavaa opiskeltavaa mutta toisinaan ajatus tulevaisuudesta lakimiehenä ahdistaa. Mutta asiat, jotka oikiskessa kyllä ärsyttävät ovat tosi pitkät tenttialueet, tuntuu, että ikinä ei voi mennä tenttiin oikeasti valmistautuneena, kun hyvä jos ehtii kerran lukea:) Yleisesti kuitenkin suosittelen oikista lämpimästi.

6. huhtikuuta 2009 klo 22.26  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Mahtavaa, nähdä tuloksia jo näin nopeasti :)Jos on tavoite, niin eihän sitä jaksa joskus puolen vuoden päästä odotella.

Itselläni odottaa edelleen kahdet 27 tuumaset farkut kaapissa kun jäävät yläreisistä jumiin, prkle!rasva vaan palaa niin hitaasti, ja viimeiseksi reisistä... ehkä munkin pitäisi aloittaa toi spinning-rääkki, mutta kun siinäkin on varaana hirveet reisilihasmollukat á la footballer..

C

7. huhtikuuta 2009 klo 12.26  
Blogger Jonna kirjoitti...

Anonyymi: muakin dottaa tuola kaapissa yhdet farkut, jotka vielä tuntuvat vhn liian tiukoilta. Toivon mukaan ne kohta sujahtavat päälle:)

7. huhtikuuta 2009 klo 22.58  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu