Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

JES!!!

keskiviikko 1. huhtikuuta 2009

JES!!!

Aaah, tätä on etsitty pitkään ja antaumuksella! Yksinkertaista, ISOA, mustaa nahkalaukkua! Ja siellähän se oli odottelemassa, Asoksen alennusosastolla:) Nyt on vihdoinkin kunnollinen syy laittaa se kauan jumittanut tilaus matkaan. Tätä laukkua näet ihan oikeasti tarvitsen ( ja samalla voin sitten tilata kaikki ne mekot joita en kyllä ihan oikeasti tarvitse...). Toisin kun kaikkia muita turhamaisuuskamoja, niin laukkuja hankin todella harvoin. Enintään kerran puolessa vuodessa jos silloinkaan ja tästä syystä omistankin alle kymmenen käytössä olevaa kassia. Musta kassi tuleekin kipeään tarpeeseen ja nyt voin viskata yhden rikkinisen veskan roskakuskisedän iloksi. (Tämä onkin muuten aika harvinainen pariviikkonen, kun vähän aikaa sitten tuli raahattua kirpparilta yksi laukku kotiin [tosin sen kyllä maksoi äiti] ).   

Nyt kun vielä löytäisi jostain ne yksinkertaisen kauniit, mustat nahkaballerinat ( ja mielellään edulliset) . Minkä ihmeen vuoksi näiden "järkihankintojen" löytäminen on aina niin pirun hankalaa? Sen sijaan kaikki paljeteilla korstellut rusettihaalarit kyllä löytyvät pyytämättäkin;D

Nyt on muuten näyttävästi joku ihmeen kutsumaton shoppailukärpänen taas iskenyt. Olen jo parina viime päivänä löytänyt itseni haikailemasta milloin minkäkin kaupan hyllyjen välistä. Ei, ei, ei! Reissut on ihan kulman takana ja Nykin matkan jättimäinen lasku odottelee maksua. Argh!

Mitkä ovat teidän "järkihankintalistalla" ?

Tunnisteet: ,

11 kommenttia:

Blogger Heidi kirjoitti...

LAUKKU! tunnustus: en omista yhtä ainotta! tai on mulla yksi kolmen euron minilaukku, mutta kieltäydyn laskemasta sitä tähän. :D myöskin kevättakki uupuu.
ja hömppää haluan sitäkin enemmän, kesämekkoja, korviksia, korkokengiä.. aah :)

1. huhtikuuta 2009 klo 22.42  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Itsekin olen tuon laukun Asokselta bongaillut, turkoosina vain :)

1. huhtikuuta 2009 klo 22.42  
Blogger mirella kirjoitti...

Just eilen sain tehtyä kaksi järkihankintaa eli ostettua lenkkitossut ja urheilurintsikat. Niihin meniki sit 70 egeä, mut nuo mulla on ollu tarkotus ostaa jo monta kuukautta, mut mieluummin käyttäny aina rahnat johonki hömppään.

1. huhtikuuta 2009 klo 23.23  
Anonymous hanniina kirjoitti...

Kevät sen tekee:) Eikä auta edes kaupoista poissa pysyminen, kun netti on pullollaan ihanuuksia.

2. huhtikuuta 2009 klo 8.23  
Blogger Mirka kirjoitti...

Sandaalit, tummansiniset kangaskengät ja harmaat college housut. Kaikki olen jo bongannut, mutta rahaa vielä odottelen :)

2. huhtikuuta 2009 klo 8.54  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Kelpaako? :)
http://nelly.com/productInfo.asp?qProductId=427083&qProductColorId=14&qNavigation=&qNavigationBrand=&qNavigationClass=4&qNavigationGroup=&qBrand=&qClass=4&qGroup=31&qStyle=&qSize=&qPage=3&scrollBarSelectedIndex=24&qFilterType=0&language_id=4&gender=1&qSiteId=1

2. huhtikuuta 2009 klo 14.43  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Sukat ja alushousut. Voisin liittyä sellaseen klubiin, joka toimittais näitä säännöllisesti kotiovelle. Sen sijaan kykenen itse aivan hyvin hankkimaan kaikkea vaaleanpunaista ja epäkäytännöllistä. Ehkä mun rationaalisuusgeenit ei vaan ole vielä aktivoituneet! =D

2. huhtikuuta 2009 klo 16.54  
Blogger Heini L kirjoitti...

Ihana laukku! tahtoo... Täällä ei oo tota valikoimaa, aina joutuu lähteen jonneki Jyväskylään tai Ouluun ostosapajille.

Järkihankintana voisin alkaa etsimään itselleni sopivat housut (oi ihana kortisoniturvotus) ja kunnolliset kävelykengät.

Näin muuten ihania ja sikahalpoja nahkaisia ballerinoja paikallisessa euromarketissa, en tiedä onko pääkaupunkiseudulla niitä...

2. huhtikuuta 2009 klo 17.25  
Anonymous laura kirjoitti...

heei, mua kiinnostais tietää että paljonko Asoksella on postimaksut Suomeen? Ja tuleeko päälle jotain muita maksuja(sen itse itemin päälle tietty :D)?Itseäni kiinnostais tilata päättäjäismekko Asokselta kun ei nuo Suomen ketjukaupat houkuta, kun varmasti joka toisella samanlainen mekko :S Ihana tuo sun laukku muuten!Ja ihanaa, että menet taas New Yorkiin, muista tehdä taas kunnon postaus, että meillä muilla riittä kuolattavaa :D

2. huhtikuuta 2009 klo 17.35  
Blogger Ciara kirjoitti...

Nahkalaukku olisi minullakin järkiostoslistalla, samoin urheilurintsikat ja treenilaukku. Juuri ostin mustat nahkaiset ja erittäin yksinkertaiset ballerinat, juurikin nuo euromarketin yksilöt joista Heini L mainitsikin. Hintaa oli 19,90!

3. huhtikuuta 2009 klo 12.50  
Blogger Jonna kirjoitti...

Heidi: Laukkujen ostaminen on jotenkin ihan kamalan hankalaa:)

Sini: Se turkoosi oli aivan ihana! Yritin kuitenkin olla järkeävä ja tilasin mustan:)

mirella: Mun pitäisi myös hankkia uudet urheilutossut. Nykyiset ei istu kovin hyvin. jotenkin vain niin tylsää käyttää rahaa järkeviin juttuihin:)

hanniina: Kevät aiheuttaa kyll äaina hirveän shoppailumanian! :)

Mirka: Tarttisin myös hyvät sandaalit:)

Anonyymi: nuo muuten olisivat ihan täydelliset! :) mutta tilasin nyt asokselta kun laitoin muutenkin sinne tilausta:)

Anonyymi: Mä olen ihan surkea sukkahousujen ostaja! hankin uusia vasta sitten, kun vanhat on ihan reikäisiä! :D

Heini L: en muuten tiedä, että onko täällä päin euromarketteja...

laura: asoksella on kahden suuruisia postareita. Pienemmät ( noin kaksi tuotetta) ovat about 4 euroa ja suuremmat 14 euroa ( niin paljon tuotteita kuin vain on varaa tilata):) ja ei tule muita kuluja, koska tuotteet lähetetään briteistä:)

Ciara: aaah, munkin pitäisi hankkia treenilaukku. Pahus, kohta ei jää ollenkaan rahaa hömpötyksiin, kun pitää vain ostella kaikkea järkevää!

3. huhtikuuta 2009 klo 22.53  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu