Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Kokotuskailua!

perjantai 3. huhtikuuta 2009

Kokotuskailua!


Eilen lähtikin sitten aivan jättimäinen tilaus Asokselle. Pankkitilini onneksi, siitä kuitenkin vain murto-osa on eksymässä omaan kaappiini ja loput pääsevät katselemaan maailmaa kavereiden päällä:)
Asostilauksen pähkäily on kyllä aina sellainen klassinen lapsi karkkikaupassa-tilanne. Se hemputin nettisivu vain pursuaa kaikkia ihanuuksia ja yritä siinä sitten muutaman kymppisi kanssa tyydyttää turhamaisen mielesi jokainen toive ja kaipuu. Eilisilta kuluikin sitten lähes kokonaan putiikin tarjontaa läpi kahlaten ja valuuttakursseja tutkaillen.
Yleensä niin päättämätön mieleni sai kyllä yllättävän nopeasti pähkäiltyä esille vaatteiden suursuosikit mutta siinä missä pääni kerrankin toimi nopeasti ja nokkelasti, löikin sitten kroppani omat puutteensa tielle. Arvatkaa vain miten turhauttavaa on ihailla kivaa mekkoa toisensa jälkeen ja sitten muutaman surullisen mittanauhan kanssa vietetyn minuutin jälkeen saada selville, että olet kaikkien kokojen ulottumattomissa? Argh! siinä sitten mittasin, kirosin ja mittasin hiukan lisää ( ja jossain vaiheessa taisin heittää pienet itkupotkuraivaritkin ilmaan).

Koska kuitenkin olin jo ehtinyt kehittää pakkomielteen omaisen stalkkerirakkauden erääseen pallomekkoon, päätin vain ohittaa sen tylsän tosiasian, että vyötäröni mahtuu kokoon 10 ja yläosalleni riittää vasta 14. Tein siis ihan järjettömän kompromissin ( tosin litistävien liivien antamien hiukan innostavampien numeroiden valossa) ja laitoin unelmamekkoni tilaukseen koolla 12. Hah, sitähän sanotaan, että juristeilla ei ole minkäänlaista matikkapäätä, nyt sitten nähdään pitääkö se paikkansa. ( tosin lukionaikainen matikanmaikkani voisi varmaan antaa vastauksen ihan suoralta kädeltä; )

Pähkähullun mekon lisäksi laitoinkin sitten tilaukseen hiukkasen järkevämpää tavaraa. Mukaan pääsi jo se aiemmin hehkuttamani nahkalaukku sekä ne kauan etsityt mustat, nahkaiset ballerinatossut ( kiitos muuten sille kivalle kommentoijalle, joka ehdotti Nelly.comin tossuja. Olisin laittanut ne tilaukseen, jos asokselta ei olisi löytynyt sopivia!)

Photobucket


Nyt sitten vain jännäämään asospaketin kotiutumista!
( ja nyt en osta enää mitään ennen nykkiä. oikeasti.)

Tunnisteet:

15 kommenttia:

Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Mitä opiskelet, ja miten te pääsette sen opiskelijaryhmän/koulun (sekavasti sanottu) kanssa Nyc:iin? Voisitko tehdä NYC postauksen?

3. huhtikuuta 2009 klo 15.23  
Blogger chérie kirjoitti...

Nahkaballerinat on kivat!

3. huhtikuuta 2009 klo 15.29  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Juuri tuollaisia balleriinoja kaipailisin itsekin!

3. huhtikuuta 2009 klo 16.08  
Blogger Sara kirjoitti...

Mulla on kanssa ollut just noi ballerinat moneen otteeseen Asoksella ostoskorissa, mutta vielä en oo klikannu kassalle asti :D Täytyis kyllä, tarviisin nimittäin itekin sellaset!

3. huhtikuuta 2009 klo 16.10  
Blogger patentti kirjoitti...

Toi laskeskelu kuulostaa ihan mun shoppailulta :D Parhaassa tapauksessa uskottelen itselleni että kyllä ne mun hartiat siitä kapenee, ihan varmasti..

3. huhtikuuta 2009 klo 16.32  
Blogger *~SL kirjoitti...

Ihana tilaus!

3. huhtikuuta 2009 klo 17.40  
Blogger semma kirjoitti...

Ei hitsi vieköön, halusin noi ballerinat ihan kauheasti ja sitten kun olin menossa tilaamaan ne niin - LOPPU! Nyt oon kyllä vähän kateellinen sulle :D nooo, nopeet syö hitaat, no can do

3. huhtikuuta 2009 klo 19.36  
Blogger winda kirjoitti...

Ihana toi mekko, silmäilin sitä itsekin mutta tilasin kaksi muutakin mekkoa niin toi jäi kauppaan :) Tuhlasin kanssa eilen pienen omaisuuden asokselle, nyt vakuutan ja vannon etten käy siellä ainakaan kuukauteen :D

3. huhtikuuta 2009 klo 20.26  
Blogger kullanmuru kirjoitti...

Nuo ballerinat näyttävät ihanilta!! :D

3. huhtikuuta 2009 klo 22.08  
Blogger Rva Herttainen kirjoitti...

Heh, mä luin ton otsikon eka niin että siinä olis kokotus-kailua. Meni hetken ennen kuin tajusin ;)

Mulla taas hanuri vaatii aina isomman koon kuin tissit ja siksi käytänkin aika paljon kaikkia vyötäröltä alaspäin leveneviä tai kauttaaltaan mammaleveitä tunikoita ja mekkoja.

3. huhtikuuta 2009 klo 22.23  
Blogger Boobettes kirjoitti...

Et taida uskoa tuohon lopun lupaukseen itsekään ;D?

4. huhtikuuta 2009 klo 15.10  
Blogger Ouna kirjoitti...

Iih, olen itsekin flirttaillut netissä juuri tuon pallomekon kanssa. Kateus :)

4. huhtikuuta 2009 klo 19.45  
Blogger Jonna kirjoitti...

Anonyymi: Opiskelen Helsingin yliopistossa oikeustiedettä ja nykkireissu on ELSAn, eli European Law Students' Associationin järjestämä reissu. Teen kyllä ehdottomasti reisusta ihan oman postauksen kunhan sieltä selviän. Sillä vlin voit lukaista vaikka lokakuuss akirjoittelemani Nykkipostauksen:)

cherie: Kiitos:)

Sini: Nuo kyllä vaikuttaisivat olevan juuri sellaiset superkäytännölliset joita aina tarvitsee! :)

Sara: Mä haluaisin ne vaaleanpunaiset myös mutta nyt on pakko yrittää säästää:)

patentti: hih, eihän sitä koskaan tiedä. Ihmeitä tapahtuu päivittäin:)

SL: kiitos!

semma: Äh, miten tylsää! :(

winda: Jääkin kyttäilemään blogiasi, että mitä oikein tilasit:)

kullanmuru: kiitos! toivottavasti ovat livenäkin:D

Rva Herttainen: Ärsyttävää kun oma kroppaheittää esteitä loppuelämälle unelmamekon kanssa!

Boobettes: hih, no en nyt ihan:)

Ouna: Oih, kumpa se istuisi päälle!

5. huhtikuuta 2009 klo 19.21  
Anonymous Jonna kirjoitti...

On pitänyt aiemminkin kysyä, että mitä litistäviä liivejä käytät? Itsekin tarttisin. Ostin nimittäin juuri takin, joka menee kyllä kiinni, mutta napinvälit irvistelee. Mun normikikka, eli hakaneula ei oikein takissa toimi (vähän hankala esim pukea siististi jossain julkisessa paikassa), joten litistävät olis nyt todella tarpeen. Auta kaimaa tissiongelmien kanssa, pliis :)

Hauskaa viikonalkua!

6. huhtikuuta 2009 klo 8.27  
Blogger Jonna kirjoitti...

Jonna: Olen omani hankkinut Sockmannilta jmutta merkkiä en muista ( ja on kulunut pesulapusta pois). Kävin kuitenkin äskettäin taas stockala liivejä hypistelemässä ja ihan hyvä tarjonta näyttäisi olevan. Omani lupaavat litistää pari kuppikokoa pois ja sen kyllä tekevätkin:) kannattaa ihan pyytää myyjiltä apua, osaavat yleensä hommansa pirun hyvin:)

7. huhtikuuta 2009 klo 22.57  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu