Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Ja päässä soi...

sunnuntai 21. kesäkuuta 2009

Ja päässä soi...
Minä ja veljeni olimme pienempinä suorastaan Disneyn elokuvien väärinkäyttäjiä. Saimme tasaisin väliajoin yliannostuksen puhuvista leijonista, merenneidoista ja prinsessoista. Tuolloin puhuimme toisillemme elokuvien vuorosanoilla ja olen suhteellisen varma, että oma epärealistinen käsitykseni elämästä on peräisin juuri noista piirrettyjen keskellä vietetyistä iltapäivistä. Siis kyllähän merenneidoilla kasvaa jalat ja hirviö muuttuu prinssiksi? ( tosin se hirviö oli kyllä niin paljon seksikkäämpi kuin se supertylsä prinssi joka siitä kuoriutui...)

Olen tässä juhannuksen tylsinä tunteina innostunut kaivelemaan youtuben maailmasta ( oikeasti, mitä ihmiset teki ennen youtubea, tai no, niillä saattoi ehkä olla jokin elämäntapainen.)omat lempparidisneybiisini ja siinä samalla soitattunut niitä lähes vuorokauden ympäri ( kähäräpää suorastaan hyppii riemusta;) )

Koska olin pienempänä viimeistä piirtoa myöten lähes pilalle hemmoteltu prinsessatyttö, en koskaan lämmeennyt noille leijonien ja karhujen tähdittämille elokuville mutta vanhat perinteiset romanttiset hutut veivät sydämeni mennessään.
Mikä on oma suosikkisi?


12 kommenttia:

Blogger Sini kirjoitti...

Ihan mahdoton sanoa suosikkia! Me osattiin parhaan kaverini kanssa kaikki laulut ulkoa, niitä laulettiin AINA.. Ja ne iskee edelleen! Ah nostalgiaa ja lapsuuden iloa :)

21. kesäkuuta 2009 klo 17.22  
Blogger anna-elina kirjoitti...

Rakastan Disneyn leffoja. Ne oikeesti päihittää melkein kaikki näytellytkin elokuvat! :D Itken aina ihan kamalasti Pocahontasissa ja Mulanissa nauran... Pieni merenneito on myös ihan ältsin ihana ja Leijonakuningas on mahtava ja Tuhkimo on ihana ja hmmm Nalle Puh tietysti. Ja Aladdin tietysti. Ja Kaunotar ja Hirviö. Tietysti. Kaikki oikeestaan... :D

21. kesäkuuta 2009 klo 17.29  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Leijonakuningas! Olen ihan onneni kukkuloilla kun olen tämän kesän lastenvahtina ja joka aamu saan taas katsoa vanhoja, tuttuja lastenhjelmia. Sadepäivinä ollaan myös katsottu juuri Disneyn leffoja, ihan parasta!:)

21. kesäkuuta 2009 klo 17.58  
Anonymous sra kirjoitti...

Kaunotar ja hirviö on paras! Vanhemmiten myös Pieni Merenneito on kivunnnut toiseksi suosikiksi. Leffoja tulee katsottua edelleen ja viimeksi pe kuunneltiin kaverin iPodilta elokuvien biisejä. :)
Itse olen ollut ihan samanlainen, prinsessaleffat olivat kaikista parhaimpia eikä esim. monien(kuten edellisen kommentoijan :)) hehkuttama Leijonakuningas. Senpä takia en malta odottaa usia Disney-leffoja, loppuvuoden Prinsessa ja sammakko- ja ensi vuoden Rapunzel-leffoja. :)

21. kesäkuuta 2009 klo 18.11  
Blogger tipitii kirjoitti...

Mulla on aivan samanlainen historia Disney-leffojen parissa. Rakastan sitä maailmaa ja etenkin musiikkia, joita filmit esittää. Oienestä merenneidosta, Kaunottaresta ja hirviöstä sekä Leijonakuninkaasta taitaa silti löytyä mun musiikkilempparit. Niin ja Pocahontasista toki kanssa

21. kesäkuuta 2009 klo 18.47  
Blogger Milla kirjoitti...

Peter Pan on ehdoton lemppari. Mä halusin olla yksi kadonneitapojista. Enkä mä koskaan taidakkaan kasvaa aikuiseksi;)

21. kesäkuuta 2009 klo 18.51  
Anonymous tiutiu kirjoitti...

Pocahontas ja Leijonakuningas on molemmat ihan ultimate feivörittejä! :)

21. kesäkuuta 2009 klo 20.07  
Blogger Kuuh kirjoitti...

Mun ehdoton suosikki on Pieni Merenneito, mutta vanhana versiona. DVD:nä julkaistussa juhlajulkaisussa on vaihdettu sanoja, eikä siinä sanota esim. tinkeliharavaa! Muita suosikkeja on Viidakkokirja, Aristokatit ja Kaunotar ja Hirviö. Mä olen myös harkinnut sen disney-singstarin ostoa, mutta jostain syystä on jäänyt ostamatta.. Mutta kaikista Disneyn biiseistä paras on Aalloissa siis :D

21. kesäkuuta 2009 klo 20.29  
Blogger Maia kirjoitti...

Joo siis voi järkytys, se hirviö on sata kertaa parempi ku se prinssi :DD Mun suosikki on varmaan leijonakuningas :)

21. kesäkuuta 2009 klo 21.14  
Anonymous Ratsia kirjoitti...

Pocahontas aivan ihana<3<3 ja ne musiikit...aah colours of the wind-biisi saa mut aina itkemään. Suosittelen lämpimästi:) pitääkin käydä samantien kuuntelemassa youTubesta toi colours of the wind.

21. kesäkuuta 2009 klo 21.17  
Blogger ottilia kirjoitti...

ehdottoman disneyorientoituneeksi tunnustautuisin. varsinkin juuri nuo musiikit ovat jääneet päähän varmaan ikuisiksi ajoiksi. leijonakuningas ja kaunotar ja kulkuri lempparit, tai niistä on muistoja pisimmältä ajalta. myös 101 dalmatialaista ja peter pan nyt näin muistaessani :) itse en ollut niinkään prinsessoiden perään, vaan eläimet oli söpöjä ♥
pocahontasin (ja leijonakuninkaan) kappaleita rakastan kyllä.

22. kesäkuuta 2009 klo 21.42  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

kyllä se herculeksen gospel thruth vie voiton.

22. kesäkuuta 2009 klo 23.51  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu