Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Kipeät jalat

sunnuntai 21. kesäkuuta 2009

Kipeät jalat

Huom. Tämä teksti sisältää pienenpienen spoilauksen Nicholas Cagen Knowing-leffasta:)

Hmnn.. pieni mental note: Niitä uusia kenkiä ei ehkä kantsi vetäistä jalkaan jos on edessä yli kahdeksan kilsan kävelylenkki. Auts;) Sain päähäni kävellä äidille syömään ja noh, ehkä olisi ollut hiukkasen parempi ajatus tallustella tuo matka vaikka tennareissa. 

Image and video hosting by TinyPic

Alistuttiin taas kähäräpään kanssa tylsän sunnuntain ahdistamina helppoon leffaviihdykesuunnitelmaan. Käytiin vilkaisemassa Nicholas Cagen Knowing ja no, se oli  ihan okei tapiteltavaa ne ensimmäiset puolitoistatuntia mutta sen jälkeiset 30 minuuttia olivatkin sitten jotain ihan älytöntä raamatullista avaruushössäkkää. Pahoittelut kaikille joiden elokuvanautinto häiriintyi mun hihittelyn vuoksi.

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

On kyllä suhteellisen säälittävää, että en ole vieläkään saanut noita harmaita hiuksiani värjättyä. Väripaketin hankin jo reilu viikko sitten mutta en jotenkin saa itsestäni energiaa levittää mömmöä päähän saakka. Mitenköhän pärjään huomenna bodypumpissa kun tuo värjäysurakka-ajatuskin saa hengästymään. ( voi myös olla, että ihan se viimeisen kuukauden liikkumattomuus ja syömismaratoniaiheuttavat välittömän lattiaan lyhistymisen...)

Image and video hosting by TinyPic 

Tänään lähti matkaan myös kesäkauden toinen virallinen alennusmyyntilöytö. Ah, taas tuli todistettua, että kannattaa vain kärsivällisesti kytätä alejen alkamista. Tätä mekkosta olen katsellut jo reilun kuukauden ja nyt sain sen puoleen hintaan. Hih. Tässä pieni vihjaus uudesta kullastani. Parempia kuvia sitten tulevien päivän asujen muodossa. Oih:)

 Image and video hosting by TinyPic

Nyt painun iltapesulle ja nukkumaan. Huomenna taas liian aikainen herätys ja työviikko edessä. 

Kuulin muuten sellaisen hullun huhun, että tämä kesä saattasi jatkua ensi viikonkin. Aika villi ajatus, että voisi oikeasti jättää takin kotiin näin kesäkuussa;)

Image and video hosting by TinyPic

Tunnisteet: ,

8 kommenttia:

Blogger miina kirjoitti...

Alennusmyyntilöytösi näyttää kyllä ihanalta! Piti tulla sellaista sanomaan, että olen jo muutaman kerran seppälässä katsellut hanna sarenin harmaan vihreää mekkoa ja miettinyt että tuosta tulee joku ihminen mieleen. Torstaina sitten tajusin että se olet sinä, jolle se mekko niin hyvin sopisi! Se on jotenkin niin tyylisesi. :D

21. kesäkuuta 2009 klo 22.56  
Blogger Marika kirjoitti...

En muuten ole aiemmin huomannutkaan, miten upeat silmäsi ovat! Minäkin haluan muuten alennusmyynteihin.. Tarvitsisin vain lisää henkareita kaappiini, jotta sinne mahtuisivat vaatteet siististi..

21. kesäkuuta 2009 klo 23.06  
Blogger Norppis kirjoitti...

Mie himoitsin kanssa tota samaa mekkoa mut vihreänä. <3

21. kesäkuuta 2009 klo 23.22  
Blogger NinaV kirjoitti...

Upea asu ja hieno ostos! ;) Muakin tuo mekko on kiinnostanut mutta mulla on hartioita omastakin takaa niin paljon että kaikki olkapäähärpäkkeet ovat no-no. :(

22. kesäkuuta 2009 klo 10.54  
Blogger *~SL kirjoitti...

Sinut on haastettu!

22. kesäkuuta 2009 klo 18.38  
Blogger mirella kirjoitti...

Onpas kyllä onnistunut asukokonaisuus. Ja odotan innolla, että paljastat tuon salamyhkäisen uuden mekkosi. Onneksi pääsen itsekin viikonloppuna tsekkaan alennusmyynnit, kun vihdoin pääsen käymään sivistyksessä täältä saarelta.

22. kesäkuuta 2009 klo 19.53  
Blogger maria kirjoitti...

Voi nainen, arvaa kuinka kauan oon kanssa himoinnut tota samaa mekkoa?! You lucky girl! :)

22. kesäkuuta 2009 klo 20.04  
Blogger Jonna kirjoitti...

miina: hmnn.. pitääkin käydä vilkaisemassa sitä mekkoa...;D

Marika: Kiitos, en ole ikinä ajatellut, että silmät olisivat mikään erityinen piirre ulkonäössäni, joten jei:)

Norppis: ihana mekko...

NinaV: Kiitos! Mietin itsekin, että tuleeko likaa lisämassaa yläosaa mutta mekko oli vain nin ihana, että pakko oli ostaa:)

SL: ihana haaste, kiitos!

mirella: kiitos! mun pitäisi nyt pysytellä kaukana aleista, pankkitili huutaa jo kivusta:)

maria: Sama mekkomaku:) Olen juuri tilailemassa asokselta kahta mekkoa jotka molemmat löytyy sun kaapista;)

23. kesäkuuta 2009 klo 22.21  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu