Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Valkopilkullinen valas

keskiviikko 24. kesäkuuta 2009

Valkopilkullinen valas

Image and video hosting by TinyPic

Kertokaas mulle, että miten ihmeessä on mahdollista, ensi viikolla alkaa jo heinäkuu? Olen ollut somasti sellaisessa harhaluulossa, että kesätenttiin on vielä viikkoja aikaa ja, että ei se mitään vaikka ei ole vielä edes aloittanut. No prkl. Se samperin tentti taitaakin olla jo ensi viikolla. 

Tänään hurautettiin heti aamusta rannalle. Oih, kun oli ihana availla aamulla silmiä kun tiesi, että edessä on vain auringontäytteisiä tunteja, ihanaa laiskottelua ja kesä! (okei, se tenttiheureka vei hiukkasen hurmosta tosta laiskottelusta...) 

Image and video hosting by TinyPic

Aurinko porotti koko rantailun ajan ihoa polttavan ihanasti ja ah, onko mitään parempaa kuin kuunnella järven liplatusta ja vain maata paikallaan kivan kirjan kanssa? Olin omaatuntoa rauhoittaakseni pakannut mukaan myös tenttikirjan mutta yllättäen kiinnostus siihen lopahti aika tarkalleen kahden sivun jälkeen ( hei jotkut kansainväliset sopimusjutut blääh. )

Image and video hosting by TinyPic

Talviturkkikin tuli heitettyä mutta kuva-ainesto tästä jääköön oman koneeni arkistojen piiloon. En oikein jaksa tajuta, että miten onnistuinkin jokaisessa kuvassa näyttämään turvonneelta playboy-tytöltä. ( ja siis mulla oli kyllä ihan bikinit päällä...) Kai se sitten on jotenkin pakollinen lopputulos kun on etuosaa siunattu kahdella ylikokoisella melonilla.

Image and video hosting by TinyPic

Rantalukemiseksi valikoitui huuto.netistä itselleni hihkaisema lempparikirja lapsuuden muistoista. Tornitalon Tuula löytyi pitkään kotikodin kirjahyllystä mutta on jotenkin onnistunut katoamaan viime vuosien aikana ( oma epäilyni kohdistuu äitiin, jonka lemppariharrastus on uffin tukeminen... )

Image and video hosting by TinyPic

Äh, tälläisen ihanan päivän jälkeen kirpaisee kyllä aikalailla palata huomiseksi ja ( perjantaiksi ja lauantaiksi) toimistoon. Haluisko joku lahjoittaa mulle ihan oikean kesäloman?

Ainiin, ketä muuta muuten ärsyttää rannalla tupakointi? ( ja haluaisiko joku tupakoiva kertoa mitä ihanaa on vetää kuumaa savua keuhkoihin +30 helteellä?) tosi inhottavaa kun makailee omassa kesähurmiossaan vettä haistellen ja yhtäkkiä onkin sieraimet täynnä viereisen viltin savuja. Yök. Toinen juttu on ne veteen pissailevat lapsoset ( ja vähän isommatkin). Hei, kyllä se huomaa mitä te puuhatte. Lopettakaa. 

Image and video hosting by TinyPic

ps. muistin, että loput lontoo-ostoksistakin on vielä esittelemättä. ups! kiinnostaisiko muuten postaus lontoon kivoimmista shoppailupaikoista?

12 kommenttia:

Anonymous tiutiu kirjoitti...

Joo, Lontoopostausta vaan kehiin, oon sinne menossa ite ens kuussa! :-)

24. kesäkuuta 2009 klo 21.01  
Blogger Cloé kirjoitti...

äää musta sä oot niin kauniiiis!
millon muuten susta tulee lakimies tai mikä susta nyt on tulossakaan?(:

24. kesäkuuta 2009 klo 21.07  
Blogger NinaV kirjoitti...

Mä olen töissä tämän viikon jälkeen vielä kaksi viikkoa. Buu!! Istun toimistossa sisällä ja ainut kosketus helteeseen on muiden ihmisten blogihehkutukset. On se niin väärin!

24. kesäkuuta 2009 klo 21.13  
Blogger Ansku kirjoitti...

Hihii sun tatska näkyy, ihana =)))

24. kesäkuuta 2009 klo 21.18  
Blogger *~SL kirjoitti...

Oi minäkin tahdon rannalle :D
ja joo tupakat ärsyttää rannalla ja etenkin vielä enemmän uidessa kun niitä kelluu vedessä vieressä!:/

24. kesäkuuta 2009 klo 21.18  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

KIINNOSTAA

24. kesäkuuta 2009 klo 21.46  
Blogger Sara kirjoitti...

Ihana kun sulla mätsää toi pyyhe bikineihin täydellisesti! :D

24. kesäkuuta 2009 klo 22.30  
Blogger ottilia kirjoitti...

jo vain todella lontoon shoppailupaikka-postaustailmoille! mulla ja kaverilla on pitkän suunnitelman matka ehkä tiedossa vuoden päästä, joten tänne vain :D

uhui, kiva, ku kesä vähän vilahtaa taas ♥

24. kesäkuuta 2009 klo 23.46  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

todellakin kiinnostaa postaus lontoon shoppailupaikoista, olen nimittäin itsekin lähdössä sinne ensi viikolla, ja shoppailua varmaan tulee harrastettua :)

25. kesäkuuta 2009 klo 17.32  
Blogger Jonna kirjoitti...

tiutiu: oih, oon kade, haluun ja lontooseen!

Cloe: Oi, kiitos:) Lakimieheksi pitäisi valmistua noin kolmen vuoden kuluessa:)

NinaV: Äh, mulla ei ole ollenkaan oikeaa lomaa:(

Ansku: kiitti! :)

SL: yyyh, tupakoita vedessä?!

Anonyymi: :)

Sara: :)

ottilia: Äh, haluun kas takaisin lontooseen!

Anonyymi: äääh, miks kaikki on menosa lontooseen? :)

25. kesäkuuta 2009 klo 21.05  
Blogger Anni kirjoitti...

Olen blogisi satunnainen lukija ja tulin vilkaisemaan pitkästä aikaa. Iloni oli suuri kun bongasin Tornitalon Tuulan! Oi! Luin lapsena ahmimalla tuon sarjan kirjoja ja tuota muistan erityisesti rakastaneeni. Pitääkin etsiä kun menen kotikotiin seuraavaksi.

26. kesäkuuta 2009 klo 0.12  
Blogger Jonna kirjoitti...

Anni: kiva, että kävit ja noissa kirjoiss aon kyllä jotain niin viatonta raikkautta, että niitä lukiessa tuntee ihan oikeasti palaavans alapsuuden vuosiin:)

27. kesäkuuta 2009 klo 10.03  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu