Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Ja viikonloppu katosi...

sunnuntai 12. heinäkuuta 2009

Ja viikonloppu katosi...

Pikakelaus viikonlopun päiviin...

Lauantaina läksin kuuden tunnin työaherruksen jälkeen ( aika tuskaa herätä viikonloppuna ilman mitään kivaa syytä puoli kahdeksalta. yih.) treffailemaan Suomeen hetkeksi palaillutta kaveriani. Tyttönen asuu normaalisti Pariisissa ( tai, nyt on juuri muuttamassa New Yorkiin... Joo, ollaan kateellisia yhdessä.) joten on aina vähän harvinaisempaa herkkua päästä viettämään aikaa tämän blondin kanssa:)

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Oon vähän sitä mieltä, että jos tää pääsee asumaan New Yorkiin, niin ton Tara Jarmonin laukun voisi jättää mulle.

Image and video hosting by TinyPic

Lyhyehkön ruokamaratonin jälkeen käytiin siemailemassa drinkit parin muun kaverin kanssa. Sling In on parhautta! Aikoinaan kun hain oikikseen vannoin, että jos pääsen sisään, tarjoan drinkit kaikille läheisimmille. Niin myös tein. 140 euroa meni parissa tunnissa mutta hei, oli se aika kivaa:)

Sunnuntaina herätyskello värisytti korvia jälleen puoli kahdeksalta mutta edessä häämöttävä kirpparikeikka antoi voimia sängystä pois ryömimiseen.

Image and video hosting by TinyPic

Helsinki, tänään klo: 09.05

Image and video hosting by TinyPic

Kirppari oli han kamala pettymys! Ei mitään kivaa, ja jos jotain kivaa löytyikin niin hinnat saivat melkein itkemään tuskatuneen "Ettekö-te-tajua-olevanne-kirpparilla?!"-huudon. Hei, 40 euroa jostain Mangon takista? Kuluneet korkkarit 10 euroa? Tulin lopulta niin älyttömän pahantuuliseksi, että mökötin itseni kojujen ohitse ostamatta mitään.

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Mökötys jatkui vielä meidän kirkonporraslounaalla kun tajusin, että siinä ohessa kun allekirjoittanut masenteli kirpparikulttuurin katoavaisuutta, oli kaveri onnistunut keräämään kassiinsa kaiken tämän...

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Ei reilua!

Tänään käytiin vielä Kähäräpään kanssa tuijottelemassa Bruno. Ei kyllä jotenkin napannut. Olin odottanut leffaa ihan innosta vinkuen, koska tykkään Boratista mutta äääh, tää oli melkein tylsä. Ihan kamalaa, toivottavasti en ole vahingossa kokenut jotain täysin turhaa henkistä kasvua.

Ainiin! Ja mulla on ihan paras iskä! Isi oli käynyt ostamassa tyttärelleen salaa uuden kännykän ( näköjään mun tyyliin viime vuositahannelta peräin oleva Samsung sai isukin huolestuneeksi...). Oi, vähän kivaa päästä vielä 24-vuotiaanakin silloin tällöin lellilapseksi:)

Image and video hosting by TinyPic

Olen muuten kuullut tässä viime päivinä kaksi kiinnostavaa sanontaa:

"Mielenkiintoisia asioita tapahtuu ihmisille, jotka osaavat kertoa tarinoita..."

" On ihmisiä, jotka eivät koskaan rakastuisi, jos eivät olisi kuulleet rakkaudesta..."

Mitä mieltä olette?

Tunnisteet: ,

15 kommenttia:

Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Onpa ihana tuo vihreä paita - farkkusortsi -asu:)

12. heinäkuuta 2009 klo 20.43  
Blogger Ulla kirjoitti...

Olipas hyvä lopetus. Harvoin saa enää uusia ajatuksia, mutta erityisesti tuo viimeinen mietintä rakkaudesta iski lujaa. Jotain samantapaista olen itsekin joskus pohdiskellut, mutta en ole sitä noin hyvin onnistunut muotoilemaan.. En siis välttämättä ole aivan samaa mieltä, mutta ajattelmisen arvoinen tuo lause joka tapauksessa oli :)

12. heinäkuuta 2009 klo 21.02  
Blogger Christina kirjoitti...

Olipa kiva kuvantäytteinen postaus. :) Ja viimeiset mietelauseet ovat muuten harvinaisen osuvia! Enpä ollut niitä aikaisemmin kuullutkaan. :)

12. heinäkuuta 2009 klo 22.05  
Blogger Norppis kirjoitti...

Ihana toi siun mekko <3

Ja kaveri sai haalittua ihan kivan näkösen kasan kamaa :D
Tollaset kirpparireissut on ihania!

Ja sellaset missä saa vaan ihmetellä liian korkeita hintoja KIRPPUTORI vaatteista on kyl kamalia. Höh!

13. heinäkuuta 2009 klo 0.31  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Esittele meille se kännykkä, pliis!

13. heinäkuuta 2009 klo 0.57  
Anonymous primrose kirjoitti...

Ihana vihreä paita!

Voisko sille sun kaverille ehdottaa, että kirjottais blogia Nykistä? Mä eksyin joskus sun blogin kautta kattelemaan sen Pariisi-blogia, jota oli kiva lueskella. Mä oon suunnilleen se ulkomaillaopiskelujuttujen fani #1 ja ois ihan käsittämättönäm huippua lukea elämästä Nykissä. Ollaan kateellisia yhdessä juu :)

13. heinäkuuta 2009 klo 8.15  
Blogger Nina kirjoitti...

Voi vitsi, mä olen kans odottanut tota Brünoa ihan hullunlailla ja sit jos se onkin tylsä.. Täytyy kuitenkin käydä katsomassa se ja todeta tylsyys myös itse.

Ja hei, ei kukaan voi löytää noin paljon tavaraa kirppikseltä!

13. heinäkuuta 2009 klo 15.25  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Heip! Mun lempiharrastus on tällä hetkellä lueskella sun blogis vanhoja postauksia, uusi lukija kun olen :) Sulla on kyllä loisto tyyli sekä vaatteissa ja erityisesti teksteissä. Silmät oikein lepäävät noita sun postauksia lukiessa. Kiitos ihanaisesta blogista!

T: yks hönö

13. heinäkuuta 2009 klo 17.01  
Blogger Janita kirjoitti...

Munkin mielestä Hietsussa oli tavallista huonompi kirppis sunnuntaina! En löytänyt oikeastaan mitään. Kaverin laukku on ihana!

13. heinäkuuta 2009 klo 17.59  
Anonymous Vive kirjoitti...

Hei, olin kans tuolla kirpparilla sunnuntaina ja samat fiilikset jäi kun sullakin... järkkyä tavaraa vielä järkyttävimmillä hinnoilla!

Yhtä laukkua katoin mut senkin hinta ois ollu 40 €, ja samantyyppisiä irtoaa uutena tälläkin hetkellä esim. Spiritstoresta halvemmalla :D Ja myyjät yritti viel jotain selittää et miten ökykalliista paikasta se on ostettu. Ihan ku sillä ois väliä, nyt oltiin kuitenki hei kirpparilla... huoh.

13. heinäkuuta 2009 klo 18.05  
Blogger patentti kirjoitti...

Musta tuntuu etten ikinä löydä mitään kirpparilta juuri ton mökötysvaihteen takia, ja sitten kiukuttelen kun muut löytää :D Siitäkin syystä en ikinä edes pääse kirpparille, kun nukun myöhään ja olen vieläkin kiukkuisempi jos en saa nukkua viikonloppuna. Noidankehä1

13. heinäkuuta 2009 klo 19.01  
Blogger Jonna kirjoitti...

Sofia D: kiitos:)!

Ulla: Mietin ihan samaa, että en tiedä olenkon ihan samaa mieltä mutta ajattelemisen arvoinen lause kyllä... :)

Christina: kiitoksia!:)

Norppis: kiitos ja kaveri sai kyllä ihan liikaa kivaa tavaraa! ;D

Anonyymi: Laitan kännykästä esittelyä piakkoin, pitää ensin hiukan testailla:) Mutta on se kiva, joku musikkipuhelin, jei!

primrose: Kaveri on hiukan miettinyt, että saattaisi sieltä jotain kirjoitellakin mutta varmasti en osaa sanoa mitään:)

NinaV: Kyllä Brunossa oli hyväkin kohtia;D

yks hönö: Oikeasti pelastit päiväni tällä kommentilla. Kiitos! :)

Janita: Aion ihan oikeasti varastaa ton laukun;)

Vive: Joo, meni ihan täysin hermo siellä. Hei oikeesti, se on kirpputori!!!

patentti: hih, aika paha noiankesä.D Mut hei, jos hintakehitys jatkuu noin, niin ei kirppareille edes kannata mennä:(

14. heinäkuuta 2009 klo 21.05  
Blogger Tuuli kirjoitti...

Jonna, oot kiva ja tosi nätti.

Ja primrose, kaveri on imarreltu ja on ihan tosissaan ajatellut aloittavansa uudestaan, nyt kun se hullu työtahti loppui. Kun nyt pääsisi vielä sanoista tekoihin...

14. heinäkuuta 2009 klo 22.39  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Jonna, sun olisi pitänyt olla siellä Hietsussa tiistaina, kun oltiin yhden kaverin kanssa jakelemassa ilmaiseksi tavaraa (hintahaarukka 10 snt-2euroa)! "Välillä" kyllä ketutti, kun jengi katsoi kun pahintakin kiskuria, kun kehtasi pyytää paidasta, jossa roikkui vielä 19,90-hintalappu hirveetä 4 euroa! (se olikin sitten suunnilleen se kallein tuotteemme:D). Meen varmaan perjantaina uudestaan Malen kanssa (toki sulle voidaan täysin nikkaroida sellainen for free-price, jos kerkeät paikalle)

T. Kiira

15. heinäkuuta 2009 klo 20.32  
Anonymous Henna kirjoitti...

Olen NIIN samaa mieltä kirppareiden hinnoittelupolitiikasta. Lähdin eilen innosta hihkuen Hietsuun tsekkaamaan päivän tarjonnan, mutta hintojen takia mukaan ei lähtenyt mitään :/. En tiedä, tuntuu, että Valtterissa hinnoittelu on pysynyt maltillisempana, vaikka samoja myyjiä siellä tietty pyörii.

19. heinäkuuta 2009 klo 10.31  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu