Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

no just.

tiistai 30. kesäkuuta 2009

no just.

Äääääh, 

Voi saakelinsaakelinsaakeli se kesätentti on ylihuomenna! Ja hah, hah, hah luettuja sivuja on ehkä viidesosa alueesta. Miten sitä kaikinpuolin aikuinen ihminen voikin olla näin ääliö?! Ei sitten oikeasti tullut misään vaiheessa mieleen varsnaisesti ALOITTAA sitä tenttiin lukemista?!

Ärsyttää ja harmittaa just nyt niin paljon, että en taida edes jaksaa runoilla tänne mitään ( paitsi ehkä rimmaavan Jonna on idiootti-runon). Tässä sen sijaan kuvia tästä päivästä. Oli aika ihanaa kun työt alkoivat vasta neljältä ja sai melkein leikkiä, että oli vapaapäivä. Tosin sitten jossain vaiheessa tajusin, että oon ihan surkea laiskuri-idiootti ja sitten ei ollut enää yhtään niin kivaa. 

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

ps. ostin noin shortsit. Ne on ihan samanlaiset kuin äidillä oli joskus 80-luvulla. Kun kerroin asiasta äiskälle kuului linjan toisesta päästä "Ai, ne ihan kamalat?!". Äiti hei, NÄÄ ON KIVAT!

Image and video hosting by TinyPic

ja kumpikohan näistä oli se virallinen auringonottokirja?

Image and video hosting by TinyPic

Hah. Näköjään näin jossain vaiheessa tarpeelliseksi poseerata sen aika hyljeksityn tenttikirjan kanssa. Onneksi sentään näytän tässä kuvassa yhtä typerältä kuin olenkin.

joo. mä lähden hakkaa päätä seinään.

nyt olisi hyvä hetki sanoa mulle jotain kivaa.

12 kommenttia:

Anonymous Terhi kirjoitti...

tsemppiä tenttiin.. aina tulee uusintapäiviä, hellepäiviä vain muutama kesässä :D Ei syytä huonoon omatuntoon!!

30. kesäkuuta 2009 klo 22.24  
Blogger Marika kirjoitti...

No mutta hei, ei kesällä ole tarkoitus lukea mihinkään tentteihin. Ehtii niitä lukea sitten syksyn tullenkin. Kesällä kuuluu nauttia auringosta ja jättää tentteilyt tulevaan talveen. Tsemppiä lukemiseen ja tenttiin! :)

30. kesäkuuta 2009 klo 22.35  
Anonymous tina kirjoitti...

Ei se elämä yhteen tenttiin kaadu, teet nyt parhaasi ja that's it :)
Ja sovitin tänään juurikin noita samoja ihania (ihanankamalia?) shortseja, jätin ne kuitenkin lievien possufibojen (yhdistettynä palaneisiin jalkoihin) takia kauppaan.
Ja jos nyt itseinhoasi yhtään helpottaa niin kerronpa vielä että blogisi on aivan huippu ja ollut jo pitkään mun top10:ssä. Aito ja ihana setti kaiken kaikkiaan :)

30. kesäkuuta 2009 klo 23.08  
Blogger anna-elina kirjoitti...

Mietin melkein jokaisen naamakuvasi kohdallan että onpa sussa paljon samaa näköä kuin Anne Hathawayssa.

P.S. Anne Hathaway on mun mielestä tyrmäävä 8)

30. kesäkuuta 2009 klo 23.11  
Anonymous SF kirjoitti...

anna-elina on oikeessa! huomattavan paljon samaa! Olen miettinyt ennen, että ketä sä oikeen muistutat, mutta nyt se selvis (:

1. heinäkuuta 2009 klo 3.28  
Blogger Anna kirjoitti...

Tiiätkö kuule, näin sellaista unta jossa sä olit myös :) Unessa olin sun ja jonkun muun (?) kanssa New Yorkissa. Sä olit vähän niinku meidän matkaopas ja me nukuttiin laiturilla! Sitten me mentiin metroon, joka olikin vaan sellainen vanha, ränsistynyt juna pimeässä tunnelissa. Kun mä ihmettelin, et miten täällä voi olla näin tyhjää ja alkeellista, niin sä sanoit vaan, että New York nyt vaan on tällainen :D :D

Repesin heti, kun heräsin :)

1. heinäkuuta 2009 klo 11.28  
Blogger Sandra kirjoitti...

Älä huoli, mulla on toi fiilis aina ennen tenttiä! :D Itse oon vielä sellainen, että hirveesti suunnittelen kaikkia aikatauluja yms. koska luen, mutten koskaan toteuta niitä :p Mutta kaikki hyvin siihen asti, kunhan tentit suunnilleen menee läpi.. :)

En muista oonko aiemmin ees kommentoinut sun blogiin, mutta seurattua on tullut jo pidemmän aikaa ja melkein päivittäin klikkailen katsomaan sun päivitykset. Jatka samaan malliin, tää on ehdottomasti yks mun lemppariblogeista! :)

1. heinäkuuta 2009 klo 12.36  
Anonymous Miija kirjoitti...

Virallistit asemasi mun naurukaverina :D joo, ei saisi nauraa kun toisella ei oo hauskaa, mutta tiivistit kiukkusi taas varsin riemukkaasti. Tsemppiä ja silleen :) ja hei parin päivän päästä se tentti on jo historiaa.

1. heinäkuuta 2009 klo 14.08  
Blogger PichuPochu kirjoitti...

En voi lopettaa nauramista :D Kuulostat (tai siis, teksti "kuulostaa", tai siis... joo) aivan samalta kuin minä juuri hetki sitten. Ranttauksen aiheena tosin oli essee, joka jäi tekemättä, ja tentti, jonka tulokseen en ole tyytyväinen. Mut kuitennii. Kyllä se siitä, tsemppiä vaan :) Toivottavasti tuon tentin jälkeen saat unohtaa opiskelut hetkeksi.

1. heinäkuuta 2009 klo 15.52  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Sä oot ihana ja mun lempparibloggari<3

1. heinäkuuta 2009 klo 20.00  
Blogger tipitii kirjoitti...

Tsemppiä! Lukeminen on vaan jotain aivan kammottavaa, varsinkin hyvillä keleillä. Itseltä jäi pääsykoeluvut vähän turhan vähälle, ku oli joko liian hyvät säät tai sit vaan muuta "tärkeää" tekemistä :/

1. heinäkuuta 2009 klo 20.53  
Blogger Jonna kirjoitti...

Terhi: Hih, tentti jäi nyt sitten välistä;D

Marika: Joo, taidan säästää tentit ihan rauhassa sinne syksyyn:)

tina: oih, ihana kommentti, kiitos! ja helpotti pljonkin itseinhoani:)

anna-elina: vau, kiitos! ( en usko mutta kiitos!)

SF: siis katotteko te nyt ihan oikeasti mun kuvia...?

Anna: :D :D :D

Sandra: jei, kiva kommentti. Jätin nyt sen tentin välistä kun se olisi ollut ilmiselvä reputus...

Miija: Hihihih, tentistä tuli vähän nopeammin historiaa koska päädyin lopulta jättämään sen väliin;D

PichuPochu: Pakollinen opiskelu jää nyt kyllä vähäksi aikaa mutta heittäydyn vapaaehtoisesti saksan kieliopin kimppuun:)

Anonyymi: oot kiva:)

tipitii: Pakko-opiskelu on ihan mälsää;D

3. heinäkuuta 2009 klo 23.41  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu