Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Battle Drink & Hard Rock Cafe

sunnuntai 30. elokuuta 2009

Battle Drink & Hard Rock Cafe

Image and video hosting by TinyPic

Ah, mikä tunne! 11 tunnin yöunet takana ja maailma hymyilee. Heräsin ihan oikeasti tänä aamuna kuudelta ihmettelemään, että eikö mun ihan oikeasti tarvitse nousta mihinkään ja kun tajusin, että on sunnuntai vuodatin pari helpotuksen kyyneltä. Joo, nää kuuden päivän työviikot ei taida oikein olla mun juttu. Kyllä se vain on niin, että vapaa-aika ja nukkuminen voittaa mennen tullen vähän isomman palkkakuitin. 

Eilinen meni siis töissä ja töiden jälkeen maailman ylivoimaisesti kauneimman kämpän tupareissa. En ole vieläkään oikein toipunut sen asunnon ihanista lattioista, huolellisesti valituista huonekaluista ja upeista ikkunoista. Oli pikkasen ankeaa tallustella takaisin omaan luukkuun ja yöllä näinkin suloisia unia puu/paketti/laminaattilattioista. ( voisi luulla, että 1,5 vuoden asumisen jälkeen olisi jo tottunut opiskelijakämpän muovimattoihin mutta ei, yhä potuttaa päivittäin...)

Image and video hosting by TinyPic

Olen jo vähän kyllästynyt noihin joka kaupanhyllyltä tunkeviin pilleihin ja vetäisinkin tänään ihanan rennot lielulahkeet jalkaan kera limutölkkitaistelupaidan ja painuin äidille sunnuntailounaalle. Huomenna muuten pääsen vihdoin ihotautulääkärille, joka saa tutkia Saharan aavikoksi muuttuneen ihoni ja ehkäpä pystyn sen jälkeen edes kurkistamaan kameraan päin. Tällä hetkellä iho on sen verran k-21-aineistoa, että en sitä hirveästi uskalla täällä näytellä. ( ja aaah, ehkä se lääkärisetä saa mun päänahan hoidettua niin, että sinne ilmaantuneet ruvet katoaisivat ja pääsisin vihdoin KAMPAAJALLE!, ah, näitä atoopikon elämän iloja...)

Vaatekaappi koki tänään pienen lisäyksen kun sain isän tuoman tuliaispaidan Thaimaasta. Ollaan näköjään iskän kanssa samoilla aaltopituuksilla koska tää paita on ihan mahti:)

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Nyt meen katsomaan gilmoren tyttöjä ja syömään jotain hyvää ( en siis raapimaan tätä säälittävään ihonkorvikettani verille.)

Tunnisteet:

11 kommenttia:

Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Übermakee tuo isäsi ostama Hard Rock Cafe paita!!!

30. elokuuta 2009 klo 18.02  
Blogger Cherrry kirjoitti...

uh, täällä on sieluntoveri! Itellä on kans naama tosi pahana, ihana olla asiakaspalveluhommissa, kun iho suunnilleen kuoriutuu irti.. :S Lääkärit pompottelee puolelta toiselle, kun ne ei millään keksi mitään järkevää. ite tiiän, et tää on allergista. Huoh. Tsemii!! :)

30. elokuuta 2009 klo 18.30  
Blogger Charlotte kirjoitti...

Ihanat pöksyt! Olen itsekin suunnitellut hankkivani vaihteeksi kaikkien niiden pillien sekaan yhdet leveälahkeisetkin farkut. :)

30. elokuuta 2009 klo 19.38  
Blogger Inka kirjoitti...

Täälläkin potuttaa muovimatto!

30. elokuuta 2009 klo 19.55  
Anonymous Katti kirjoitti...

Hei wou mikä maku teidän iskällä on! Ihana! nimim. Kateellinen :)

30. elokuuta 2009 klo 19.59  
Blogger Maiju kirjoitti...

Voi Jonna, sinä osaat kirjottaa jotenki niin ihanan samaistuttavasti, suorasti ja hauskasti (käyttäisin myös sanaa maanläheinen, jos se ei olisi niin loppuunkulutettu). Koko ajan vaan tykkään sun kirjotuksista enemmän, vaikka yleensä kaikki bloggaajat alkaa jossain vaiheessa ärsyttää :D

Ja farkut on aivan ihanat! Perussiniset pillit on olleet ostoslistallani jo ties kuinka kauan, mutta nyt voi olla, että lahkeet vaihtuukin leveämpiin... Mistä oot hankkinu nuo omasi?

30. elokuuta 2009 klo 20.29  
Anonymous Tiina kirjoitti...

Itselläni on psoriasis, joka on hetkittäin parempi, välillä taas tosi paha. Yleensä kesäisin jää teepaidatkin käyttämättä, kun käsivarsissa on rumia ihottumaläikkiä. Juhlissakin käytän lähes aina pitkähihaista jakkua/neuletta. Ja kampaajallekin kehtaan mennä vain silloin kuin päänahan iho on parempi.

Tsemppiä ihon kanssa! Ymmärrän hyvin turhautumisen ja harmin iho-ongelmista :(

30. elokuuta 2009 klo 21.02  
Blogger nooruska kirjoitti...

Mitä sä käytät ihoosi? Itsellä on ollut kaksi todella pahaa kautta ja nyt pitkään oireeton atooppinen iho. Siis en puhu mistään pienistä punasista läiskistä vaan erittäin kipeästä ja ärtyneestä ihosta josta kärsin vuosikausia.

Nykyään käytän derma nord-sarjan tuotteita, jotka on kehitetty atooppista ihoa varten! Sarjan öljytuotteet auttaa kutiseviin läiskiin paremmin kuin kortisoni. Suomesta tota saa cosmeshop.fi

31. elokuuta 2009 klo 13.41  
Blogger Peippo kirjoitti...

Mistä oot ostanut noi housut? Ihan mahtavat, saisi vähän vaihtelua pilleihin. :)

31. elokuuta 2009 klo 17.52  
Blogger -SL kirjoitti...

mainitsin nooran elämää blogiin laittamasi kommentin pohtivassa jutussani

31. elokuuta 2009 klo 17.54  
Blogger Jonna kirjoitti...

Anonyymi: eikö olekin!

Cherry: Ihovaivat on ihan tyhmiä:( oletko käynyt ihan ihotautilääkärillä?

rina: nää on kyllä kivat ja ah, niin mukavat päällä!

Tirliina: miksi, oi miksi niitä asennetaan?!

Katti: hih, kiitos!

Laurel Wreath: farkut on hankittu Lindexistä joulun aikoihin ja kiitokset ihanasta kommentista:)

ps. luonnossa oon kuulemma aika ärsyttävä:D

tiina: huh, psorias on kyllä aika vaiva! sain tänään lääkäritädiltä kasan reseptejä ,toivottavasti rupeavat toimimaan:)

Noorukas: huh, oon ollut vaikka millä kuureilla. Nyt sain taas uudet rasvat mutta tällä kertaa luojan kiitos, ei kortisonia. Pitääkin tutkia tuo mainitsemasi sarja:)

Peippo: ostin pökät jo joulualennuksista lindexiltä:)

SL: oukei, kiitos ilmoituksesta:)

31. elokuuta 2009 klo 19.17  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu