Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

huonekalumetsästys

lauantai 8. elokuuta 2009

huonekalumetsästys

Image and video hosting by TinyPic

Argh, miksi kaikki pk-seudun kaupat ovat niin samperin vastentahtoisia auttamaan mun hienossa asunnon sisustuskohennussuunnitelmassa?

Ollaan tänään juostu kähäräpään kanssa kaupasta toiseen tarkoituksena löytää kähikselle uusi työpöytä ( se on vihdoin parin vuoden uhkailun, kiristämisen ja lahjonnan jälkeen suostunut luopumaan siitä nykyisestä hirvityksestään!) ja jonkinlainen kiva astia/kirjakaappi koska tällä hetkellä meillä tunkee sekä kirjat että astiat nurkista ulos. 

Harmi vain, että kauppojen sisäänostajat ja allekirjoittanut eivät näköjään jaa kovinkaan yhtenäistä käsitystä siitä, minkälaiset pöydät ja kaapit ovat kivoja. 

Lisää esteitä tielle lastaa vielä kähis, jolla on jotain tylsiä ehtoja sille pöydälleen. Hei, onko ne jalkatilat ja pöytätilat nyt niin kovin tärkeitä juttuja?

Image and video hosting by TinyPic

Lopulta löysin sen täydellisen kaapin Pentikistä mutta tietty se oli ainoa kappale ja varattu jollekin typeräsukunimiselle unelmakaapinpöllijälle. Ei auttanut muu kuin lattaa nimi jonotuslistaan ja ehkä sitten joskus syksyllä saan vihdoin kaapin meidän keittiöön.

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Tuntikausien etsinnän ja noin miljoonan kävelykilometrin jälkeen päivän saldoksi jäi sitten nolla uutta huonekalua ja äkäinen Jonna. Onneksi kähis tuntee mut sen verran hyvin, että ajoi suoraan lempisnägärille ja maailman paras hamppari kädessä maailma tuntuikin jo hiukkasen paremmalta paikalta. 

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Nyt Friendien pariin, kivaa lauantaita kaikille! :)

ps. ja hei vinkkejä! mistä tuollaisia pöytiä voisi löytää? huuto.net on ahkerassa tarkkailussa mutta mistä muualta?

Tunnisteet: ,

6 kommenttia:

Anonymous Anonyymi kirjoitti...

kivat vaatteet!

8. elokuuta 2009 klo 22.30  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

sun lemppari snägäri on toi otaniemen?! miksi? :D

8. elokuuta 2009 klo 22.51  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Eikös Boknäs valmista tuon tyylisiä huonekaluja..? Hinnat ei taida olla ihan sieltä edullisimmasta päästä, mutta laadun pitäisi olla kohdillaan. www.boknas.fi

tiina

8. elokuuta 2009 klo 23.46  
Blogger kirsikka kirjoitti...

Huonekalujen ostaminen on pahinta. Design-huonekaluja on ihanaa katsella lehdistä ja käydä kuolaamassa pikkuputiikissa, mutta siinä vaiheessa kun pitäis oikeasti ostaa jotain realistisella budjetilla niin ei ikinä löydy mitään. Noita kun ei oikein voi fiiliksen mukaan heräteostoksina tehdä...

Ihana paita sulla, mistä se on?

9. elokuuta 2009 klo 12.06  
Blogger Boobettes kirjoitti...

ouh, noinhan siinä aina käy ku on polttavan hyvä idea, niin sitten ei löydy juuri sitä huonekalua idean toteutukseen :/ toivottavasti löydät etsimäsi jostain!

9. elokuuta 2009 klo 13.09  
Blogger Jonna kirjoitti...

Anonyymi: kiitos:)

Anonyymi: Todellakin! Etnolta saa ihan parhaita juustohampurilaisia!

tiina: kiitos vinkistä, itääkin käydä kurkkimassa:)

kirsikka: Samaa mieltä. Miksi kaikkea kivaa löytyy silloin kun ei tarvi? ja paita on ihan vain hennesiltä, löysin Nykistä jostain alepinosta:)

Boobettes: Aivan! miksi aina käy näin?! :)

9. elokuuta 2009 klo 22.14  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu