Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

ruma&läskipäivä

maanantai 31. elokuuta 2009

ruma&läskipäivä


Tänään oli kauan odotettu palkkapäivä ja tarkoituksena oli hiukkasen täydentää syysvaateosastoa ennen töihin suuntaamista. Homma ei kuitenkaan osunut ihan nappiin koska en tiedä johtuiko kiristävästä naamasta vai puristavista farkuista mutta tästä päivästä kuoriutui minuutti minuutilta vain pahempi ja pahempi ruma&läskipäivä. Ja kaikkihan tietää, että silloin ei ihan hirveesti tee mieli tuijotella itseään sovituskoppien kelmeissä valoissa. Kun sitten totesin hennesillä näyttäväni mustissa farkuissa suurinpiirtein samalta kuin se kuuluisa tamperelainen herkku, päätin luovuttaa; kävelin Lindexiin ostin ylimukavan XL-kokoisen paidan ( pientä liioittelunmakua ehkä tuon koon kanssa) ja vaihdettuani lötkön päälleni jatkoin pättäväisesti matkaa mäkin kassalle ja hetken kuluttua puputin tyytyväisenä ah, aina niin hyvä bigmacia En ole ihan varma, että miten tuo yli tuhannen kalorin maiskuttelu auttoi tähän kriisiin mutta jotenkin se tuntui sillä hetkellä loogisimmalta tempulta. Ja en kyllä kadu. Big Mac on parhautta.

Image and video hosting by TinyPic

Ja hopeinen reunus kriisille on tietty myös se, että tuosta vatsamakkarakohtauksessa hamuttu paita on aivan huippu. En ikinä riisu tätä päältäni. Tästä lähtien kaavin asut tän paidan ympärille ja ne vaatteet, jotka ei mukaudu, saa lähteä ( ai, miten niin iltapuku ja harmaa lötkö ei muka näyttäisi upealta yhdessä?!)

Ja jotain muuta kivaa myös. Ihotautilääkäri otti ihan tosissaan mun iho-ongelmat ( toisaalta, olisi aika törkeää ignoorata kokonaan ruven peittämä päänahka ja ihoväsymyksestä niiskuttava potilas) ja sain nyt aika tujut reseptit koklattavaksi. Toivottavasti nämä nyt tepsivät ja saan päänahan siihen kuntoon, että voin pian istua taas kampaajan tuoliin ( siis jos joku on miettinyt, niin tää epämääräinen hamppu päässäni ei ole mun mielestä yhtään kiva).

Image and video hosting by TinyPic
Huh, taas meni yli viisikymppiä rasvoihin. Toisaalta, olen elämäni aikana tyhjentänyt kukkaroni niin monta kertaa apteekin kassaan, että en osaa edes ajatella rasvoihin menevää rahaa "rahana". Se vain on se pakollinen menoerä samoin kuin vuokra tai puhelinlasku. 


Nyt meen all time favourite Beatlesin tahdissa vääntämään sapuskaa ja sitten Gilmoren tyttöjä. Ah, Logan on ihana! 


EDIT:// Aaargh, inhoan, inhoan, inhoan yliopistoa! jostain kumman syystä, olen varasijalla 18 saksankurssille, vaikka ilmoittauduin kahdeksantena ( joku älytön kurssitoive vaihtunut ilmoittautuessa). Jos en pääse tolle kurssille, niin se on samalla myös hyvästit vahtohaaveille. Ei jumankauta!

Tunnisteet:

17 kommenttia:

Blogger Riikka kirjoitti...

Mulle käy usein niin että kun olen päättänyt mennä shoppailemaan, niin kaikki asiat alkaa häiritä siellä sovituskopissa, vaatteet näyttää rumilta ja naama vieläkin rumemmalta. Mutta eiköhän jokaisella ole näitä ruma&läski päiviä.. :)

31. elokuuta 2009 klo 21.47  
Anonymous Shoegal79 kirjoitti...

Tsemppiä ja toivotaan, että uudet tropit auttaa! Ymmärrän tuon, itsellänikin menee mukavia summia apteekkiin, muista syistä tosin kuin sulla, mutta kuitenkin. Jotenkin hieman ottaa päähän, kun apteekkiin kannetuilla rahoilla voisi hankkia esim. kivat kengät tai muuta, joka ei tunnu rahankäytöltä ollenkaan...

31. elokuuta 2009 klo 21.47  
Blogger NooranElämää kirjoitti...

"se kuuluisa tamperelainen herkku"
ai mää vai? kiitti <3 eiku...

Ei sulla saa olla rumuuspäiviä kun oot niin nätti! Mulla menee noina päivinä ihan toisin päin. Haluun vaan sillon ostamaan uusia vaatteita, että ne vaatteet tekis musta nätin :D

31. elokuuta 2009 klo 21.54  
Anonymous Hei älä koskaan ikinä muutu... kirjoitti...

Jonnasfääri tuikkiin kyllä kirkkaimmin koko blogosfäärissä! Mä rakastan tätä blogia sen takia, että sä oot NIIIIIN AITO!!! Sä et leiju missään vaaleanpunaisessa, hötösessä pumpulissa leveillen työ-, opiskelu tai urheilusaavutuksillas, vaan kerrot kaikesta elämänmakuisesti ja kiinnostavasti. Ajattelen usein, että sä olet oikeesti tosi hyvä roolimalli monelle nuorelle tytölle, joka lukee tätä blogia. Toivottavasti jatkat vielä piiiiitkään bloggailua

31. elokuuta 2009 klo 22.07  
Anonymous Lina kirjoitti...

Voi sinua, toivottavasti iho paranee!

Itse en osaa oikein samastua koska oma naama on aina ollut ennemminkin rasvoittuva. Se ei toisaalta aiheuta varsinaista kipua, mutta voin sanoa että pariin kertaan oon meinannut rumapäivänä vetää aikamoiset raivarit just siellä sovituskopin kelmeiden valojen alla kun naama on kaikista hoitotoimenpiteistä huolimatta muistuttanut lähinnä pitsaa. :D (joo, sillon ei kyllä oikeesti naurata yhtään!)

31. elokuuta 2009 klo 22.31  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Minäkin taistelin atooppisen ihoni kanssa opiskeluaikoina. Meni aina järkyttävä määrä rasvaa ja silti iho oli kutiseva ja rikki yms. kivaa. Ja rahaa kului. Onneksi vuosien myötä iho rauhoittui.
Tiedän olotilasi...

31. elokuuta 2009 klo 23.26  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Beatles & Gilmoren tytöt piristivät tylsää päivää mukavasti

31. elokuuta 2009 klo 23.33  
Blogger Christina kirjoitti...

Äh, rumapäivät on ihan kamalia! Jostain syystä mulle osui viime viikolla kokonainen ruma-viikko. Onneksi olin vielä lomalla, eikä tarvinnut lähteä ihmisten ilmoille, juuri siellä mäkkärissäkin piipahdettiin drive in-tiskin kautta. ;)

Ja mulle olisi myös tuollainen rentoilupaita oikein tervetullut.

1. syyskuuta 2009 klo 0.01  
Blogger Kleio kirjoitti...

Lääkkeet vaivoihin on parasta, lötköpaidat on ihan parasta, mutta aivan parasta on gilmoret! :) Sain tänään uusintakatselukierroksen jälleen kerraan päätökseen ja nyt on tyhjä olo..

1. syyskuuta 2009 klo 0.18  
Blogger Tuuli kirjoitti...

Voi muru pieni!

1. syyskuuta 2009 klo 4.27  
Blogger Tuuli kirjoitti...

Ja Linalle: itselläni oli ihan kamala iho. Ei rasvoittuva, mutta muuten vaan tosi epäpuhdas. Söin Roacutan kkurin, joka auttoi ihan älyttömästi. Eli ei kannata oikeasti kärsiä isitä ihosta, vaan mennä ihotautilääkärille ja pyytää lääkkeitä. me suomalaiset ei vaan oikein osata mieltää tollaisia juttuja "ongelmiksi", vaikka oikeasti ne kyllä on!!

1. syyskuuta 2009 klo 6.39  
Anonymous -H- kirjoitti...

Mee sinne kurssille norkoilemaan aktiivisena opiskelijana ekalle kerralle. :) Ja kuten eräänä ihanana yönä sain kokea kihlauksen tämän komean Huntzbergerin kanssa
<3

1. syyskuuta 2009 klo 9.02  
Blogger Katarimaria kirjoitti...

Sovituskoppiahdistus on kovin tuttua täälläkin...

1. syyskuuta 2009 klo 11.41  
Blogger Alma kirjoitti...

Toivotaan nyt, et saat ihon kuntoon. Vaikka kokemuksesta tiedän, että lääkkeilläkin siinä aina kestää. Kun itse haluaisin tietenkin sen kuntoon HETI! Elocon on ainakin oiva troppi, eli uskon kyllä että pian pääset kampaajalle.:)

1. syyskuuta 2009 klo 17.31  
Anonymous Yliopistolainen kirjoitti...

Menet vaan sinne kielikurssin ensimmäiselle tunnille ja kerrot, että haluaisit mukaan vaihtohaaveidesi takia. Ei ne opettajat raaski käännyttää innokkaita opiskelijoita ovelta:) Tai laita etukäteen sähköpostia sen ryhmän opettajalle.

2. syyskuuta 2009 klo 9.16  
Anonymous leela kirjoitti...

Toivottavasti tökötit auttavat! Tiedän tunteesi ainakin päänahan osalta. Kunnon ihotautilääkäri on kyllä luksusta, itse kun sain raahauduttua lääkäriin, sain 10 erilaista tököttiä testattavaksi ja avun ongelmaan jota ei monien yleislääkäreiden mielestä ollut ollenkaan...

Itselleni tuo Elocon liuos on ihmeaine, se nimittäin about kahdella käyttökerralla poistaa mua vaivaavan pahan päänahan hilseilyn (se ei oo sellainen normi pieni hilseongelma, vaan liuskoittuva, päänahkaan jumittuva hilse, minkä alta päänahka on sit verillä ja sen jälkeen ruvella, auh) plus poistaa kutinan. Mahtava aine (toki kun se on vahva kortisoni, niin sitä ei saa käyttä yli 2vk kerrallaan eikä jatkuvasti, mutta itselleni tosiaan pari peräkkäistä iltaa riittää). Olen kokeillut montaa muuta (miedompaa) kortisoniliuosta, mutta Elocon on ehdoton. Oon aika ehdoton suhteen, että tota pitää löytyä kaapista tai sit reseptin olla voimassa.

2. syyskuuta 2009 klo 19.28  
Blogger Jonna kirjoitti...

Riikka: Se vain on niin tylsää, kun on oiken odottanut, että pääsee vähän shopaileman ja sitten näyttää itse vain niin kamalalta, että ostokset saavat jäädä.

Shoegal79: Ainakin alku uusien rasvojen kanssa on ollut lupaava:) ja rahankanto apteekkiin ei kyllä ole mikään kivoin juttu:(

NooranElämä: hah, enpä iedä siitä nätistä kun istun tässä sohvalla rasvat naamassa ja hiukset solmussa;D

Hei älä koskaa muutu..: apua, teit mu niin ilmoiseksi tuolla kommentillasi, että en oikein tiedä miten päin olla:) kiitos!

Lina: hei, jos sä otat vähän multa kuivuutta ihoos, niin mä otan slta ylimääräistä rasvaisuutta? miten olis;)

Anonyymi: Kiitos! On tää kyllä suhteellisen perseestä mutta toisaalta en edes tiedä elämää ilman iho-ongelmia kun atooppinen iho diagnosoitiin kaksiviikkoisena:(

Anonyymi: :)

Christina: Mistä ihmeestä nää rumapäivät oikein johtuu? kamalaa kun tekee mieli vain käpertyä peittojen alle:D

Kleio: mulla on enää kaksi jaksoa jäljellä ja ihan kamalaa, mitä teen gilmoren jälkeen ( tietty voisi vaikka opiskella...)

Tuuli: Äääh, ihan tyhmää!

-H-: joo, pitänee norkoilla siellä ja ah, Logan!

Katamaria: ja aina se on yhtä ahdistavaa!

Alma hope so! eloconiin pääsen käsiksi vasta huomenna kun ensin piti tehdä jokus alustushoito päänahal. yyyh.

Yliopistolainen :laitoin postia ja sain opttejalta vastauksen, että kannattaa tulla sine norkoilemaan. ah, toivottavasti tämä nyt järjestyy:)

leela: odotan innolla, että pääsen eloconia testaamaan. päänahalle piti ensin tehdä joku alkuhoito niin vasta huomenna saan kortisonia päähän:)

3. syyskuuta 2009 klo 12.27  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu