Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

tänään&eilen

lauantai 22. elokuuta 2009

tänään&eilen

Äh, pikkasen pöllämystynyt olo näin neljän tunnin päikkäreiden jälkeen. Päiväunet on mahtava keksintö mutta joku voisi kyllä keksiä jotain tälle niiden jälkeiselle jet lagia vastaavalle sekavuudelle. 

Tämä ja eilinen päivä hujahtivat ohi varsin kunnioitettavaa tahtia. Nyt olisi sitten vielä yksi päivä viikonlopusta nautittavana. Kuka aloittais mun kanssa adressin kolmipäiväisestä viikonlopusta?

Image and video hosting by TinyPic



Eilen tekaisin töissä ainoastaan iltavuoron, joten aamupäivä ja suurin osa päivääkin jäi muulle puuhastelulle. Käytiin heti aamusta kähiksen kanssa harrastamassa terveellistä aamuahmimista Fazerin aamiaisella. Ihan mahtava keksintö! Mulla on jotenkin tää aamiaiskulttuuri mennyt ohi ( nimimerkillä, syön usein sitä ihan oikeaa ruokaa aamuisin. Leipien vääntäminen on niin vaivalloista, paljon helpompaa heittää risotto mikroon), joten vau, aamiainen voikin siis olla kiva juttu! Tosin eteen saattoi tulla sellainen pieni ongelma, että viisaat sanat " tiedä millon lopettaa" menettivät merkityksensä ja tilalle tuli katu ( tai suurpehemaisempi) "nopeat syövät hitaat"-meininki ( siis sitä ruokaa oli kyllä riittävästi mutta kolmen veljen kanssa kasvaneena en vain uskaltanut luottaa, että varmasti saan kaikkea ilman kahmimista)

Aamuporsastelun jälkeen käytiin leffassa katsomassa Johnny Deppin uusin Public Enemies ja yksi sana: EI, siis, ei, ei, ei! En tiedä mikä yleinen mielipide tästä pätkästä on mutta hyi, ihan kamalaa tylsää sontaa. Siis ei. En istuisi katsomassa tuota leffaa uudelleen vaikka saisin siitä hyvästä uudet parikat ( tai okei, ehkä silloin joo, mut silmät ja korvat kiinni). 

Mutta hei, kertokaas mulle, missä on Helsingin paras aamiainen?

Image and video hosting by TinyPic

( voi prkl. mun kuvien laatu koki jonkin elämää suuremman romahtamisen tänne  siirrettäessä, ääh, mitä ihmettä?!)

Tänään kello soikin sitten hitusen yli kuusi ( yyyh!) ja pakkauduin kahden IKEA-kassin kanssa autoon ja sieltä Valtterin kirpparille. Reilussa viidessä tunnissa mun osuus pöydästä oli puhdistettu odotukset ylittävästi ja lompakko lihonnut satasen verran + olin saanut kirpparikavereiden kanssa vaatevaihdossa pari tosi kivaa juttua:)
Ja nyt, aaaah, vaate/kenkäkaappi on vihdoin siinä kunnossa, että siellä on vain tavaraa josta oikeasti pidän! Ihanaa! ( tosin voisi kai ihmetellä, että miten sinne on ylipäätänsä muunlaista kamaa kerääntynyt, kun olen kuitenkin itse kaiken ostanut...). Palailtiin kotiin pastasyöminkien kautta ja sen jälkeen olenkin vain nauttinut jumalaisesta laiskottelusta. On se vain niin, että jos herää lauantaina aiemmin kuin työaamuna, on oikeutettu loppupäivän makoiluun:)
Mitäs nyt? Vaikka Gilmoren tytöt ja rahkapiirakkaa? Ou, jes. 

Tunnisteet:

12 kommenttia:

Blogger Tuuli kirjoitti...

Jonna, sano Maaritille, että uudet Parikat ja toi vaaleanpunainen hame on sitten mun.

22. elokuuta 2009 klo 22.31  
Blogger Nelly kirjoitti...

Haha, itsekin nukuin neljän tunnin päikkärit! :D (Ja sen jälkeen parin tunnin päästä puolen tunnin korvausnokoset.. Ja kohta yöunille.)

22. elokuuta 2009 klo 22.52  
Blogger Norppis kirjoitti...

Osallistun siihen adressiin heti!

Ja minä tykkäsin siitä elokuvasta hirveästi ;)

22. elokuuta 2009 klo 23.53  
Anonymous primrose kirjoitti...

Café Engelin aamiainen on ihana!

23. elokuuta 2009 klo 3.34  
Anonymous Lina kirjoitti...

Siis kukaan joka ymmärtää elokuvista MITÄÄN ei voi pitää tuota elokuvasta. Joo, siinä on Johnny Depp, mutta kun käsikirjoituksella hahmosta luodaan sellanen pahvilätkä niin se on se ja sama kuka sitä näyttelee. Bale teki samaa kuin on tehnyt viimeiset viisi vuotta, eli murahteli ja mutristeli huuliaan, Cotillard lähinnä vingahteli.

Käsikirjoitus, kuten todettua, täyttä huttua (okei, Dillingerillä pari hyvää lainia), kuvaus aivan järkyttävän epäloogista (joo on hienoo kun on digitaaliset kamerat mutta jos kuvasta ei niissä taistelukohtauksissa saa mitään selvää ja ne miehet näyttää muutenkin ihan samalta niin mistä hitosta sitä tietää että ketä nyt sit ammuttiin??), kornia paskaa koko juttu noin niinkuin yleensäkin, ajatukset harhaili ainakin mulla päivän kauppalistaan siinä ekan tunnin aikana. Eh, EI NÄIN!!

Haluisin ihan oikeasti tietää, että miksi ihmiset ovat siitä leffasta tykänneet. Tiedän että makuja on monia, mutta nyt ei kyllä mun ymmärrys riitä alkuunkaan. Uskomattoman paska elokuva.

(Pieni hiprakka puhuu tässä nyt myös joten tää on mun sensuroimaton mielipide!! :D)

23. elokuuta 2009 klo 4.24  
Blogger anette kirjoitti...

Ah noi Parikat on kyllä superihanat! Vielä kivemmat jalassa. :)

23. elokuuta 2009 klo 12.50  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Cafe Ekbergillä, joka sijaitsee Bulevardilla, olen joskus käynyt aamiaisella. Aamiainen oli ihan jees ja Ekbergiltä löytyy myös taivaallisia leivoksia. Namskis!:)

Tässä vielä City-lehden aamiaisvinkkejä:

http://www.city.fi/artikkeli/Hyv%E4%E4+huomenta+Helsinki/1409/

23. elokuuta 2009 klo 15.43  
Anonymous Terhi kirjoitti...

Ihan ykkösaamiaipaikka on Krullas fredalla. Suht pieni eli pöytä pitää varata etukäteen koska kovin moni muukin on löytänyt tämän helmen. Loistava tarjonta ja hintaan kuuluu ihan hervoton paikan päällä leivottu kakkupala. Aamiainen on muistaakseni viikonloppuisin johonkin neljään joten hirveän aikaisin ei edes tarvitse paikalle raahautua:)

23. elokuuta 2009 klo 17.11  
Anonymous Mirka kirjoitti...

Café Engelin aamiaisesta olen minä tykännyt kovasti. Nam!

23. elokuuta 2009 klo 18.50  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Fazerin aamiainen on ihana, ja viikolla ainakin ihan hintansa väärti.

Kalliossa Luftin viikonloppuaamiainen on symppis valinta. Valikoima ei ole yhtä hyvä kuin Fazerissa, mutta miljöö mukava. Kovat ruuhkat aamuisin juuri aamiaisen takia.

24. elokuuta 2009 klo 10.38  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ekbergin kahvilassa Bulevardilla on ihanin aamiaisbuffet. Eikä ole edes kovin kallis, vähän alle kympin muistaakseni.. :)

24. elokuuta 2009 klo 20.27  
Blogger Jonna kirjoitti...

Tuuli: Ihana tää teidän " jos jonna kuolee"-jako;D

Yssi: Nukkuminen on kivaa! :D

Norppis: Mitäääh, et tykännyt! Se oli niin tylsä:D

primrose: Kiitti vinkistä:)

lina: aivan! KIITOS! :D

anette: kiitos! ja ne on ihanat;)

Anonyymi: Hei, kiitos linkkivinkistä :)!

Terhi: oon kuullutkin tosta paikasta paljon hyvää:) pitänee kokeilla:)

Mirka: kiitos vinkistä!

Anonyymi: Fazer oli kyllä tosi ihana, pitää mennä uudestaankin:)

Anonyymi: siellä olen kerran käynytkin ja oli kyllä hyvä:)

25. elokuuta 2009 klo 21.21  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu