Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

ärsypäivä

tiistai 11. elokuuta 2009

ärsypäivä

Image and video hosting by TinyPic

En tiedä miksi mutta heräsin tänä aamuna ihan järjettömään ärsytykseen. Ärsytti herätä ( no, se ei tosin ole mikään jymy-ylläri), ärsytti istua bussissa pahalta haisevien ihmisten keskellä ( hampaiden aamupesu anyone?), ärsytti olla töissä ja kuunnella asiakkaiden kirjavia mielipiteitä ja ärsytti tulla kotiin imuroimaan ( kun joskus saan pysyvän palkan, palkkaan heti siivoojan). 

Tätä ärsyilypäivää ei yhtään helpottunut keskellä päivää herännyt Lontoohimo ( onko ihan pakko hehkuttaa niistä lentolipuistaan facebookstatuksissa?!, voisi ottaa huomioon muiden tunteet.). Keskellä päivää vain tajusin, että tulen olemaan seuraavat kuukaudet ihan superonneton jos en pääse takaisin Lontooseen. ( onneksi en ole taipuainen ylidramaattisuuteen) Ja piti tietty mennä kurkkimaan hotelleja ja lippujen hintoja ja, 400 eurolla saisi jo suhteellisen helposti viiden päivän reissun ( niitä käyttiksiähän ei ikinä tässä vaiheessa mietitä). Äääääh! Aloitan kohta sellaisen lobbauksen mun lontooreissukaveria kohtaan, että se ei uskalla tulla töihin ennen kuin lupautuu taas matkaseuraksi;D Oon sitä paitsi ihan kiva. Kyllä mulle pitää tulla kaveriksi reissuun jos nätisti pyydän;)

Ainoa valonsäde tässä ärsymyspäivässä oli se, että tajusin Gossip Girlin alkavan taas ensi kuussa ( miten surullista voi elämä olla jos tieto tv-sarjan alkamisesta on päivän suurin ilonaihe?). 

Pädyin tässä sitten ärsytykseni kuluksi kokoamaan kollaasit GG-hengessä:) Ui, kun muuten kiinnostaa, miten Blairin ja Chuckin käy:)

Image and video hosting by TinyPicNyt meen itkemään Lontoota ja tyhjentämään yhden Strawberry Cheesecaketölkin ( joo, sellaisen ison)

Mut hei, kumman parin valkkaatte?

Tunnisteet: ,

13 kommenttia:

Anonymous Essi kirjoitti...

Nyt en ymmärrä, sehän on tullut koko kesän ja loppuu kahden viikon päästä kun sarjojen superhirvitys BB alkaa taas. Vikat neljä jaksoa esitetään ens (2 jaksoa) ja seuraavana (2 jaksoa) tiistaina ja sitten se jää tauolle.

Sori, jos sain sun ärsypäivästä vielä ärsyttävämmän :(

11. elokuuta 2009 klo 23.35  
Blogger Ranna kirjoitti...

^Essi, Jonna seurannee sarjaa Jenkkien aikataulussa.

Blair ja Chuck, ehdottomasti!
Mikä ihmeen toinen pari, keitä tyyppejä noi muka on?

12. elokuuta 2009 klo 0.36  
Blogger Ranna kirjoitti...

P.S. Itsekin olen odottanut jatkoa päätösjaksosta alkaen.
Ja mitä ihmettä Georginan kanssa käy!

12. elokuuta 2009 klo 0.37  
Blogger kirsikka kirjoitti...

Mua taas ärsyttää että GG on nykyään ihan huono! (sori jos tää tekee sun ärsytyspäivästä vieläkin ärsyttävämmän). Tosin katson sitä silti, koska Chuck on hothot. Se ei sentään ärsytä. Tai no ärsyttää, koska se ei ole vieläkään soitellut.

Toivottavasti uusi kausi on parempi!

Ja koomista - kuolasin juuri puolia noista Asoksen jutuista, jotka olet laittanut tohon kollaasiin.

12. elokuuta 2009 klo 2.19  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Joo, ei mee elämässä nallekarkit tasan :D Hang in there my friend <3

T. ex-kämppis

12. elokuuta 2009 klo 9.09  
Anonymous maija kirjoitti...

mistä noita gossip girlin uusia jaksoja voi katsoa?

12. elokuuta 2009 klo 12.09  
Blogger Chérie kirjoitti...

Blair/Chuck iskee enemmän:)

12. elokuuta 2009 klo 12.21  
Blogger winda kirjoitti...

Chuck <3

12. elokuuta 2009 klo 12.37  
Anonymous Essi kirjoitti...

Ranna, aivan, tällainen vanha naakka seuraa vaan kiltisti telkkarista :)( se onkin sitten asia erikseen, miksi IHMEESSÄ tällainen vanha naakka ylipäänsä seuraa sarjaa NY teinien elämästä ;)?!?)

12. elokuuta 2009 klo 16.04  
Anonymous effi kirjoitti...

Tiedätkö, teit juuri mun (osittain samankaltaisesta) ärsytyspäivästä (kaveri lähti tänään Lontooseen, töissä on -ah kuinka yllättävää- tylsää...) astetta valoisamman; en tiennytkään GG:n alkavan taas! Ja jo ensi kuussa :o Kiitos!

12. elokuuta 2009 klo 16.13  
Blogger Marika kirjoitti...

Hihhi, meillä on liput Eliiinan kanssa viideksi päiväksi syyskuun puolivälistä Lontooseen. Koko homma tuli maksamaan sen alle 250€. =) Oisit lähteny mukaan.

12. elokuuta 2009 klo 21.11  
Blogger Jonna kirjoitti...

Essi: Jep, Ranna jo vastailikin, että jenkkien ajassa katselen:) Jaksojen hakupaikasta ei ole tietoakaan koska poikakaveri etsii ne mulle ja on kovin salaperäinen:)

Ranna: Hah, luen serenan ja danin aina pariksi vaikka ne olisivatkin eronneet. Mutta ah, Blair ja Chuck, ei millään jaksaisi odottaa!

kirsikka: se oli kyllä parempi ekalla kaudella ( ikävissäni tuijottelen niitä jaksoja nyt) mutta kyllä tääkin menee:) mä taas ihmettelen miksi pattinson ei vieläkään oo soittanut mulle;D

ex-kämppis: thanks mate<3

maija: en yhtään tiedä kun poikaystävä aina onkii ne mulle:)

cherie: ne on kyllä paljon kiinnostavampia!


winda: ihana!


effi: Jei, niinhän se alkaa mutta jenkeissä siis, ei täällä jälkijunasuomessa:(


Marika: äh, teillä tulee niin kivaa! oon tosin edennyt jo tossa kaverin lobbauksessa eli ehkäpä... :)

13. elokuuta 2009 klo 17.23  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Hahaha sori, mä taisinkin just tän kirjotuksen eilisenä päivänä oikein megahehkuttaa mun Etelä-Afrikan lippujen ostoa :D kiinni jäin...

Heidi

23. elokuuta 2009 klo 17.47  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu