Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

äkkikatsaus

keskiviikko 9. syyskuuta 2009

äkkikatsaus


Image and video hosting by TinyPic
Nooralta huutamani koru putkahti tähään postiluukusta ja on ihana!


Eilen oli sitten paluu salille ja tänään jatko-osa. Juoksumattokidutuksen jälkeen tuijotettiin salikaverin kanssa epäuskoisina jättipeileistä heijastuneita kahta, punanaamaista ei-niin-kovin-timmiä ihmisen irvikuvaa ja mietittiin, että mihin ihmeeseen ne viime kevään hoikat tytöt ovat kadonneet.

Image and video hosting by TinyPic
Kävin hetki sitten noutamassa kaverilta osan synttäriasustani ja jei, ei jaksa odottaa perjantain juhlia!


Alkoipa myös saksa. En ole pohdiskellut der-,die-ja das-älyttömyyksiä sitten lukion toisen luokan ja en silloinkaan ollut mikään saksankielen kirkkain tähti, joten huh, tästä taitaakin tulla rankka ja täynnä noloja tilanteita oleva syksy. Koska surkea tasoni ei tullut mitenkään yllätysenä, aloitin myös toisen saksankurssin, nimittäin koko kielen alusta. Mietin, että voisi olla ihan hyvä idis kerrata joka viikko muutama tunti verbitaivutuksia ja muuta kielioppimukavaa. Huh, kaikkea sitä onkin valmis tekemään mahdollisen ( äääh, ei siis edes varman ) vaihtopaikan vuoksi!

Image and video hosting by TinyPic


Nyt pitäisi varmaankin olla puunaamassa kämppää ylihuomisiin juhliin tai edes metrin pituista kauppalistaa mutta sen sijaan olen jumittunut pukemaan Taabea!. Käykääpäs tekin vaatettamassa söpö paperinukkerouva ( joka yhtään kehuskelematta on kaverini tekemä)

Kivaa iltaa! Nyt tmä lähtee syömään maksalaatikkoa ( se rusinaton on niin kaikkien rusinavihaajien pelastus! on tajua miksi niitä kikkareita pitää tunkea aina pilaamaan kaikki herkut! muthei, maksalaatikko rusinoilla vai ilman?)

18 kommenttia:

Blogger ihan_hupsu kirjoitti...

Must parasta on rusinaton maksis, johon lämmityksen jälkeen lisätään rusinoita! Mäki yleensä inhoon sellasii lössöi, lämpimii rusinoita, mut "raa'at" on jees. :)

9. syyskuuta 2009 klo 22.00  
Blogger NooranElämää kirjoitti...

Hyvä, että koru tuli turvallisesti uuteen kotiinsa :)

Ja maksalaatikkopäivinä tämä tyttö ei syö mitään. Hyi. Tosin en voi vihata maksalaatikkoa, koska se on pelastanut muutamia laiskuuspäiviä kun olisi pitänyt tehdä miehelle työevästä ja en ole jaksanut. Siinä tilanteessa kaupasta on helppo hakea maksalaatikkoa.

9. syyskuuta 2009 klo 22.07  
Blogger Riikka kirjoitti...

Mä tykkään maksalaatikosta rusinoiden kanssa ja ilman, ehkä mieluummin ilman :) Kaikki aina ihmettelee miten voin tykätä siitä, mutta on se hyvää! Varsinkin itse tehty jouluna ;)

9. syyskuuta 2009 klo 22.13  
Anonymous sara kirjoitti...

Rusinat on kamalia!! Lössöjä ja väärällä tavalla mehukkaita.. Kaikkein hirveimpiä ne on simassa, kun ne imee itsensä täyteen nestettä, yök :/ Mutta maksalaatikko on namia :)

9. syyskuuta 2009 klo 22.36  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ehdottomasti ilman rusinoita. En ymmärrä miksi makeita juttuja sekoitetaan ruokiin. Nimim. Nypin ananaksetkin pitsasta :D

9. syyskuuta 2009 klo 23.32  
Blogger Sara kirjoitti...

ei maksalaatikkoa ollenkaan!

10. syyskuuta 2009 klo 7.04  
Blogger Molly Moll kirjoitti...

Ehdottomasti rusinoilla ja mielellään vielä puolukkahillon kera... Tykkään kyllä suunnattomasti muistakin maksaruuista, esim maksafileepihvit ovat ihan parhautta! Eikä se rautaboostikaan pahaa tee... :)

10. syyskuuta 2009 klo 10.08  
Blogger Ciara kirjoitti...

Ihan ehdottomasti rusinoilla! Lisään myös maksalaatikkoon voisilmän tai mansikkahilloa!

10. syyskuuta 2009 klo 10.27  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Maksalaatikko rusinoilla tai ilman, molemmat käyvät, mutta ehdottomasti JUUSTOA päälle ennen lämmitystä. Ja luonnollisesti iso kasa puolukoita!

Sannin

10. syyskuuta 2009 klo 10.59  
Blogger Boobettes kirjoitti...

RUSINOILLA! eihän se ole maksalaatikko eikä mikään jos ei ole rusinoita.

kaverikin sanoisi ihan samaa, mutta perustelu on hiukan erilaisempi. Se missä minä tykkään syödä ne rusinat, kaverini erottelee ne lautasen toiselle puolelle, syö sapuskan ja lopuksi liiskaa haarukalla ne rusinat yhdeksi mössöksi kunnes heittää ne menemään. mitä lie kiksejä se siitä saa :D

10. syyskuuta 2009 klo 11.05  
Blogger Auri kirjoitti...

Ilman! Ehdottomasti, samoin pullat ja muut leivonnaiset. Samalla pois vois jättää mun puolesta muutki kuivatut hedelmät... Brrr...

10. syyskuuta 2009 klo 11.10  
Blogger hanska kirjoitti...

ilman maksalaatikkoa! 24 vuotta ilman lihaa ja hyvin porskuttaa vielä 26-vuotiaanakin :D

10. syyskuuta 2009 klo 11.59  
Blogger Jessi kirjoitti...

Saksahan on ihanaa! :D oon ite opiskellu saksaa yliopistossa ja oon niin Saksa-fani. tulin just Münchenistä (ihana kaupunki!) ja oon ollu Berliinissä vaihdossa. kattele vaikka saksankielisii ohjelmii tai osta saksalaisia naistenlehtiä (esim. Stockalta saa), niitä on ainaki kiva lueskella. kyl se siitä, ei auta muu ku pänttäillä. voin antaa preppausta saksaan jos tarttet :D

10. syyskuuta 2009 klo 14.08  
Blogger ottilia kirjoitti...

ihmettelen myös, miksi maksalaatikot ja simat täytyy ahtaa täyteen rusinoita. pullat nyt ovat pahin :--D rusinat tulee syödä ihan erikseen.

on muuten kaunis korukapine.

10. syyskuuta 2009 klo 14.38  
Blogger Heini L kirjoitti...

No siis ympäristöystävällisistä syistä rusinaton, muut kun ovat laktoosillisia laatikoita. Kyl miulle rusinatkin uppois, eipä sillä! :)

Maksalaatikko on meillä suurta herkkua, muksut vetää ämpäritolokulla jos on niin paljon, vähintää yks loora per nassu <3 äitiinsä tulleet, mokomat!

Mun mielestä maksalaatikko ja makaronilaatikko eivät kuulu jouluun millään tavalla. Perunalaatikko siinä ja siinä. Mutta ehdottomasti eniten pidän porkkanalaatikosta.

Mieheni yleisin repliikki pikkutuiskeessa baarijonossa: Makaronilaatikko on muute iha tosi hyvää, eiks ookki. Ja tästä syntyy hyvä keskustelu, kuka tekee kenenki mielestä maailman parasta makaronilaatikkoa.

Mutta maailman parasta maksalaatikkoa tekee Saarioisten äidit.

10. syyskuuta 2009 klo 20.21  
Blogger Chérie kirjoitti...

Ei rusinoilla, eikä ilman- ei ollenkaan!! Hyi yäk:D

10. syyskuuta 2009 klo 22.04  
Blogger Rva Herttainen kirjoitti...

Ehdottomasti ilman. Rusinat sellaisenaan on hyviä mutta en tykkää mistään pullista, porkkanaraasteista, maksalaatikoista ja Apfelstrudeleista joihin niitä on ängetty. Puistattaa oikein.

10. syyskuuta 2009 klo 22.54  
Blogger Alma kirjoitti...

Voih, se on niin ärsyttävää, kun joutuu aloittamaan opinnot alusta.:( Itselläni kävi samalla lailla musiikin teoriatuntien kanssa . Olen käynyt niillä viimeksi n 10v sitten, joten hyvä kun tunnistin nuottiavaimet.

11. syyskuuta 2009 klo 22.09  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu