Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Syyskuu

tiistai 1. syyskuuta 2009

Syyskuu

Huomenna se taas alkaa. Koulu. Jotenkin kesä sujahti ohitse aivan liian nopeasti. Olisi ihanaa kulkea vielä hetki paljain jaloin, mennä nukkumaan keskiyön valon paistaessa sisään ja nauttia kesän lämmön mukanaan tuomasta stressittömästä vapaasta.

Image and video hosting by TinyPic 

Mutta toisaalta, ajatus paluusta kirjastoon ja pölyisiin luentosaleihin tuntuu helteen pehmentämissä aivoissani oikeastaan aika mieluisalta. Nyt syksyn ensimmäisinä viileinä iltoina jaksaa vielä uskoa, että niissä tuhansien sivujen tenttialueiden kahlauksessa ja aamu-unisessa luentosalissa on jotain romanttista, lämmintä ja turvallista. Marraskuussa luultavasti jo kiroan koko yliopiston helvetin alimpaan kerrokseen mutta juuri nyt koulu tuntuu hyvältä. ( paitsi siis ne typerät kielikurssit)

Image and video hosting by TinyPic

PÄIVÄN ASU:
Mekkopaita - Lindex
Bleiseri - H&M
Kengät - Minna Parikka

Tänään totesin, että eilisessä paksuuskohtauksessa hamstrattu jättikokoinen turvapaita taipuu myös ihan erinomaiseksi mekoksi. Oikeastaan, tämä on nimenomaan se rento mekkonen, jota olen metsästänyt kaupoista jalat ja mieli mustuen. Myös rakkauteni noita ensimmäisiä parikoitani kohtaan on vain syventynyt ensimmäisen yhdessä vietetyn kuukauden aikana. Mikään päivä ei voi olla täysin onneton, jos nämä ovat jalassa. Silloin jokainen askel on pientä juhlaa. 

Image and video hosting by TinyPic

Syyskuun kunniaksi käytiin kähiksen kanssa lempisnägärillä hamstraamassa lempparihampurilaiset. Se vain on todettu, että sellainen vatsanpohjalla näkee vain kauniita unia:)Mitä  syyskuu tuo mukanaan?

Tunnisteet:

6 kommenttia:

Blogger Tuuli kirjoitti...

Kyllä noi mustat parikat oli paree valinta kuin ne puuterin väriset. Ne ois näyttäneet ihan urpoilta mustien sukkisten kanssa :)

2. syyskuuta 2009 klo 6.25  
Blogger Roosa kirjoitti...

Jee joku toinenkin kiroaa yliopiston kieliopintoja! Multa puuttuu puheviestintä ja ruotsi vielä :P Ruotsia HIUKAN panikoin, mut tuurilla läpi.

2. syyskuuta 2009 klo 8.35  
Blogger Poupoupidou kirjoitti...

Heh, mäkin aina romantisoin tuota yliopistoa näin syksyisin. Kai sitä kuvittelee olevansa joku Rory Gilmore ja opiskelevansa Yalessa ja seurustelevansa Loganin kanssa ja olevansa tosi fiksu:) Harmi vaan, että yliopistolla aika nopeasti sitten karisee nuo romantisoinnit, kun tuijottelee jotain Tampereen Yliopiston 70-luvun luentosaleja:D

2. syyskuuta 2009 klo 11.49  
Blogger Jonna kirjoitti...

Tuuli: Joo, kerrankin tulivtehtyä oikea valinta:) mutta oih, kun ne puuteriset oli niin kauniit ja!

Roosa: Yyyh, täältä puuttuu ruotsi kans. yritän vääntää sen ulevana keväänä.

Poupoupidou: Hahaha, joo helsingin oikiksenkaan betonihirvitys ei oikein auta romanttisen kuvan ylläpitoa. Viime keväisen yale-vierailun jälkeen kadehdin kyllä niin paljon kaikkia siellä opiskelevia. eihän siellä voisi olla opiskelematta! :)

3. syyskuuta 2009 klo 12.29  
Anonymous s kirjoitti...

Kuka on kähis? Sulla on tosi kiva blogi muuten.

3. syyskuuta 2009 klo 14.54  
Blogger Jonna kirjoitti...

s: kähis, eli kähäräpää on lempinimi poikakaverille;D

4. syyskuuta 2009 klo 13.39  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu