Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

amsterdam shopping

sunnuntai 8. marraskuuta 2009

amsterdam shopping

Nyt voisikin sitten vähän tutkia, että minkä vuoksi tilin saldo on hälyttävän lähellä miinusta;) ja mitä uutta on muuttanut kaappiini.

NAHKAHAME

Image and video hosting by TinyPic

  

Olen aika ylpeä, että ostin tämän vaikka painin pukukopissa ihan kamalan " Äh, oon niin läski"-itkupotkuraivarin kynsissä;) ( ja nyt sanottakoon tässä samalla pikkuveljelle, joka tänään valitti, että ikuinen painoitkuvinkuni täällä blogissa alkaa kyllästyttää, että huomenna menen salille. oikeasti.) Hameesta muodostui suurlemppari jo Damissa ja luulen, että kuherruskuukausi jatkuu vielä Suomen päässäkin.

NIITTIHÄSSÄKKÄHAME

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Ehkäpä maailman hankalin kuvattava mutta luonnossa tosi kiva. Tämä hamonen pääsi ostoskassiin oikeastaan jo ihan senkin vuoksi, että tapeltuani nahkahameen kanssa aikani, sai tämä puolestaan kroppani näyttämään noin viisi kiloa tavallista hoikemmalta. Mahtava valinta niille päiville kun pulla on peilin mukaan maistunut liian hyvin. + toi vyötärökoristelu on aivan ihana!

PUUTERITOPPI

Image and video hosting by TinyPic

New Yorkerin tyylipudas heräteostos. Näitä oli kassan vieressä alennuksessa ja mitään ajattelematta nappasin yhden mukaan. Hotelilla vasta totesin, että onpas kiva toppi;)


PERUSTUNIKAT

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Läksin Damiin etsimään hyperkäytännöllisiä tunikoita ja palasin näiden kanssa. eivät käyttäydy kuvattavana hyvin mutta sopivat yhteen suurinpiirtein kaiken kanssa:)

LEMPINEULE

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Tämä neule tuli melkein ostettua myös mustana ja sinisenä ja nyt en oikein ymmärrä, että mikä oikein esti. Harmaaseen mukavuuteen tuli addiktoitua sen verran hyvin matkan aikana, että kuvien perusteella voisi luulla, että en muita vaatteita viitsinyt koko reissun aikana kiskoa päälleni. 

HOPEATOSSUT

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Lacosten hopeatossut löytyivät -75%-alennuksella. Korkeista koroista halleluujaa huutaneet jalkani kokivat aika mahtavan kenkäorgasmin sujahtaessaan näihin. Jei, avaruuspopot.

KARKKIPOPOT

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Viimeisen damitunnin aikana sain lievän pakkomielteen lisätä kenkävarastooni pirteät kasarilenkkarit. Raahasin ihmeen kärsivällisen kähäräpään läpi kymmenen neonvärisen kenkäparin kunnes vihdoin löysin omani vain muutamaa minuuttia ennen kuin piti juosta lentokentälle vievään taksiin. Tänään juostessani uusissa kengissäni bussiin läpi Suomen marraskuiden harmauden tajusin vihdoin miksi kengät oli pakko saada. Sen lisäksi, että bussikuski hymyili pinkeille jaloilleni, oli oma olokin hiukan tavallista marraskuumasennusta positiivisempi. Ja kuka vielä väittää, että hyvää mieltä ei voi ostaa? Kyllä voi ja tässä tapauksessa maksoi 40 euroa. Sain 50% alenkin;D

MOKKASAAPPAAT

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Ihanat uudet mokkasaappaani ovat oikeasti värityksetään syvän siniset mutta kamera ei nähnyt tarpeelliseksi vangita upeaa sävyä. Näitä, juuri oikeita saappaita, metsästettiin tosiaan yli kahdestakymmenestä liikkeestä mutta ah, kyllä kannatti.

YOU'RE JUST TOO GOOD TO BE TRUE-PALJETTITAKKI

Image and video hosting by TinyPic

 

VIHDOINKIN! Onhan tätä jahdattu jo muutama kuukausi. Olen ollut melkein naurettavan nirso vastaan osuneiden paljettitakkien kanssa mutta näköjään se kannatti koska vihdoin löysin sen oman oikean takkini maailman ihanimmasta vintageliikkeestä Amsterdamista:) Takkiini on ommeltu satoja ja satoja paljetteja ja se näkyy myös painossa. Tämä päällä tuntee olonsa juuri niin säihkyväksi kuin paljettitakin kanssa kuuluukin. 

LEGGINSIT

Image and video hosting by TinyPic

Metsästin näitä pienen ikuisuuden pitkin New Yorkeria bongattuani koritukset erään mallinuken päältä. Vihdoin kolmen myjän avustuksellä omat niittipitkikseni löytyivät:)

NAHKANIITTIKAULUSMEKKO

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Tämä mekko on vain ehkäpä mukavin vaate ikinä. Voi onneksi, päätettiin eilen vielä vilkaista yksi pieni aiemmin huomaamattomaksi jäänyt kauppa. Yleensä pihistelen kaiken yli 40 euron menevien vaatteiden kanssa mutta tämän kanssa ei vitkuteltu hetkeäkään. 45 euroa ylimukavuudesta ja mahtavuudesta ei ole paha hinta.

Siinäpä ne. Kuvattuani kaikki damilöydöt olen jopa vielä tyytyväisempi kuin tuossa pari tuntia sitten. Voiko tosiaan olla, että en tehnyt yhtään ainutta virheostosta, vaan rakastan jokaista uutta vaatekaappilisäystä kuin maailman mahtavimman juustokakunpalasta. Kyllä. Näillä vaatteilla on hyvä elää marraskuu kitsastellen. Yhtäkään en vaihtaisi pois.

Mikä on teidän tuomionne?

Tunnisteet: ,

16 kommenttia:

Blogger Herttainen kirjoitti...

Hihii, näkee hyvin näistä ostoksista mikä suhun iskee tällä hetkellä ;D

Sellaiset vaatteet jotka pudottaa painoa muutamankin kilon on aina perusteltu vaateostos, niitä ällöläskipäiviä kuitenkin tulee niin usein että on kiva tietää että kaapista löytyy pelastaja.

8. marraskuuta 2009 klo 18.58  
Blogger Sini kirjoitti...

Ihan huipppuja ostoksia oot tehny!! Ja toimit hyvänä esimerkkinä siitä että joskus täydellistä kannattaa odottaa, ja joskus taas ottaa vastaantuleva yllättäväkin ensirakkaus :)

8. marraskuuta 2009 klo 18.59  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

ihanii vaatteit mun mielest kivan tyylisii : ) oot tosi pitkän näkönen noi aiemmis kuvis! mun mielest noi yli polven saappaat eei näytä parhailta jos on lyhyet jalat, kuin pitkä siä oot?

8. marraskuuta 2009 klo 19.14  
Blogger Jonna kirjoitti...

Rva Herttainen: haha, kysyin jossain vaiheessa poikakaveriltakin, että oonko ostanut mitään "niititöntä" :D

Sini: kiitos! ja ah, tässä kyllä pätee, että tosirakkaus odottaa;D

Anonyymi: en mä ole kuin 169cm ja sen vuoksi en aiokaan pitää saappaita ylipolven vaan jätän ne rutulle polvien alle:)

8. marraskuuta 2009 klo 20.00  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

ihania! tulin ihan kateelliseks noista tunikoista :$

8. marraskuuta 2009 klo 20.23  
Blogger Christina kirjoitti...

Nam, ihan mielettömiä löytöjä! :)

8. marraskuuta 2009 klo 21.45  
Blogger MouMou kirjoitti...

Kenkäorgasmi?!:D Ai vähän kuin mun "liukas seksi" sun Parikoiden kans?<3 Ihania ostoksia kyllä, voi kateus.

8. marraskuuta 2009 klo 22.10  
Anonymous mainosmies kirjoitti...

kauniita mekkoja sopii sinulle:
http://melisa-alisa.tyylitaivas.fi/

8. marraskuuta 2009 klo 23.02  
Blogger Jenni Ukkonen kirjoitti...

Ihan huippujuttuja oot löytänyt! Paljettitakki erityisesti, ah upeutta :)<3

8. marraskuuta 2009 klo 23.16  
Blogger Tuuli kirjoitti...

JONNAAA!!! Noi kengat nyt heti heti mulle! Nyt heti heti!!!

9. marraskuuta 2009 klo 2.51  
Blogger Auri kirjoitti...

Ihanat ostokset! Erityisesti nahkahame on upea ja parit tunikatkin näytti ihan siltä että munkin kaapissa olis vastaaville tilaa :)

9. marraskuuta 2009 klo 10.16  
Blogger Jonna kirjoitti...

Anonyymi: kiitos:)

Christina: hih, oon kyllä tavallista tyytyväisempi näihin:)

MouMou: siis sen jalkatuskan jälkeen niin jopa vielä parempaa kuin parikoiden kans:D

mainosmies: :)

Jenni: Oon ehkä pikkasen rakastunut tohon takkiin:)

Tuuli: etpäs saa!

Auri: kiitti! oon aika innoissani noista:)

9. marraskuuta 2009 klo 17.22  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Pikkuveljesi osui naulankantaan. Tuo koko sun "läskiällöttely" noin joka toisessa blogitekstissä on selvästi päälleliimattua: Kuin pikkutytöt haukkumassa itseään rumiksi että saa kehuja :/ Huoh, oot semmonen ku oot ja that's it. Oot kuitenkin jo 25, oikeesti.

10. marraskuuta 2009 klo 8.27  
Blogger Jonna kirjoitti...

Anonyymi: Rauhoitu. Mitään kehuja en ulkonäöstäni tarvitse. Näin 25-vuotiaana olen siihen yhtä tyytyväinen riippumatta saamistani kehuista/haukuista. Täällä omassa blogissani katson kuitenkin luvalliseksi arvostella omaa naamaani/kroppaani miten haluan. Jos vaatteet kiristävät ja kaksoisleuka pilkottaa on oma blogini nimenomaan se paikka jossa voin asiaa ruotia. Samalla myös toivon,että tilanteen kirjoittamalla, inspiroidun sinne salille ja jättämään suklaat kauppaan.

10. marraskuuta 2009 klo 14.13  
Blogger Henna kirjoitti...

Ai että olet ostanut kaikkea kivaa. Top 3 (jotka siis itse ottaisin mieluusti omaan vaatekaappiini)

1. Nahkahame
2. Mustat mokkasaappaat
3. Harmaa neule olkapääkorsiteilla

10. marraskuuta 2009 klo 16.26  
Blogger Jonna kirjoitti...

Sunshe: :)

10. marraskuuta 2009 klo 16.53  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu