Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

it's a love story baby just say yes

lauantai 9. tammikuuta 2010

it's a love story baby just say yes


En tiedä millä taajuudella pääni oikein on, mutta tämä biisi on soinut siellä erittäin itsepintaisesti kohta kuukauden. Voi tietty olla, että aivoni saivat tästä ikuisen koukuttumisen viime keväänä jenkeissä kun kyseinen kappale soi ihan joka paikassa ja sen kuuli keskimäärin kymmenen ( laskin ) kertaa päivässä;)
Nyt tämän rallatuksen tahdissa käytännönjuttuihin: Eli, huomenna tapahtuu ( hope so ) lopullinen siirto indiedaysin sivuille.  Kommentointimahdollisuus on poissa huomisen ja blogi avautuu uudessa osoitteessa maanantaina. Tähän vanhaan osoitteeseen tulee kuitenkin heitto uusille sivuille ja yritän askarrella blogilistan osoitteen oikeaksi. 

Nyt menen jatkamaan tenttilukua, että selviän jossain vaiheessa kaverin läksiäisiin.  Ja onnea niille, joille jäi tää biisi päähän. Se ei nimittäin ole lähdössä sieltä mihinkään;D 5 kommenttia:

Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Tää on hyvä kappale! Tulee hyvä fiilis kun kuuntelee tätä, vaikken mikään hc-Taylor Swift-fani ookkaan :)

9. tammikuuta 2010 klo 18.05  
Anonymous Hjälp!!! kirjoitti...

Jonna, tee pliis postaus sun "tenttiinvalmistautumisstrategioista".Kuinka omaksut 500 sivua täyttä asiaa (teetkö esmes koko ajan muistiinpanoja)?!?!? Paljonko varaat aikaa ison koealueen omaksumiseen ja paljonko omaksut päivässä aidosti sitä luettavaa asiaa, jos elät siinä sivussa vielä normaalia elämää, jne... Vois auttaa tällasta tänä syksynä yliopiston aloittanutta poloista, jos joku sunkaltanen antais vinkkejä ja vertaistukea:)

9. tammikuuta 2010 klo 18.55  
Blogger Mikkan kirjoitti...

Pff, mulla soi repeatilla nyt toi Our Song. Onpas tyttö saanut levylle hyviä katripoppibiisejä, täytyy kyllä myöntää, vaikka en mäkään oo hc-Taylor Swift-fani :)

9. tammikuuta 2010 klo 19.23  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Hei! Olisi kiva nähdä kuvia sun vaatekaapistasi. Minne ihmeeseen saat laitettua kaikki vaatteesi, kun tuntuu että sulla on niitä melkosen paljon.

9. tammikuuta 2010 klo 20.35  
Blogger Jonna kirjoitti...

Anonyymi: aha, hyvä, että on muitakin jotka tykkäävät:D koska joo, kyllä mä tästä biisistä myös tykkään;D

Hjälp!!!: huh, tulipas nyt ihan väärään paikkaan! oon ehkä maailman huonoin tenttiinvalmistuja! Mutta, yleensä en tee muistiinpanoja, koska tenttialueet 600-1800 sivua ovat vain liian laajoja siihen. Teen alleviivailuja ja yritän vain lukea ajatuksella:) Omaksun ehkä maksimissaan about 120 sivua päivässä:)

Mikkan: haha, joo olen mys hiukan järkyttynyt, että tää tyttö osaa laulaa;D

Anonyymi: voi ,ei! vaatekaapit on ihan kamala sotku. Mutta yksi peruskokoinen hyllykaappi ja kaksi kapeaa henkarikaappia on täynnä. Mutta oikeesti, yleensä ihmiset yllättyvät kaapi nähdessään, että miten vähän vaatteita mulla oikeasti on:D

9. tammikuuta 2010 klo 23.26  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu