Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

mekkoapua!

perjantai 8. tammikuuta 2010

mekkoapua!

Hei, nyt tarvittaisiin apua! Tilasin tuossa jokunen aika sitten kivan mekon Asokselta ja tänään kävin hakemassa mekkosen postitätien huomasta omaani. 

No, mekko  oli muuten juuri sellainen kuin olin odottanut ( ja sormet&varpaat ristissärästissä rukoillut ) mutta yksi pieni vika siinä on; silkkikangas on paljon ohuempaa kuin olin kuvasta päätellyt. Tämä taas aiheuttaa nyt sellaisen rasittavan juttusen, että yläosa valuskelee alaspäin ja se ei oikeasti ole ylirinnakkaalle ihmiselle se kaikkein mukavin asia. Mekko on siis muuten ihan sopivan kokoinen mutta tuo yläosa nyt ikävästi temppuilee:(



 ( älkää hirveesti kiinnitelkö huomiota rytyssä olevaan alushameeseen;) )


Aion käyttää mekkoa siis bleiserin kanssa mutta olisi anyways ihan mahtijuttu, jos en paljastelisi playboytasoisesti;) 

Joten, onko teillä antaa jonkinlaisia fiksuja ideoita mekon alle puettavista virityksist, kropan litistäjiin ja muihin nerokkaisiin naisten pukeutumissalakikkoihin? 

ps. ja oikeesti, haluuko joku pari desiä rintaläskiä? täällä olis postikulujen hinnalla.
ps2. mitä hemputtia! googlettamalla " litistävät rintaliivit" tulee tulokseksi tämä blogi. eiiii.

16 kommenttia:

Blogger Salla kirjoitti...

Mulle ne rintaläskit, kitooooooos! :D

8. tammikuuta 2010 klo 22.12  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Mullakin on ongelmana tuo ylävartalon muodokkuus ja erityisesti mekot on harvoin sopivia sekä ylä- että alaosaltaan. Ostin yhden juhlamekon alle syksyllä sellaisen alusmekon, jossa on irrotettavat olkaimet. Siinä oli aikasta napakka yläosa ja toimii ihan hyvin mekon alla, mitään ikäviä paljastuksia ei tule vaikka mekko vähän valuisi. Ja joku käsityöihminen vois vaikka kiinnittää mekon ja alusmekon toisiinsa, vaikka sitten huomaamattomasti ja kätevästi hakaneulalla tms.
Lindexillä on myynnissä kai edellen tuo alusvaatesarja, jossa on tuollaisia "muokkaavia" alusvaatteita. Hintaluokka oli varsin edullinen.

t. Teija

8. tammikuuta 2010 klo 22.24  
Blogger Sini kirjoitti...

Apua kamala toi viiminen litistysjuttu -juttu :D Mut en osaa auttaa, pienirintainen kun olen.. Tai no jos mulla on ollu valumisongelmia ni hakaneuloilla kiinni rintsikoihin/alustoppiin, se tosin toimii vain baarinhämärissä.. ehkä :)

8. tammikuuta 2010 klo 22.26  
Blogger Piia kirjoitti...

Hyvinvarustetuissa kaupoissa pitäisi olla vartaloteippiä, joka on siis kaksipuoleinen teippi nimenomaan valumisia yms. varten. Aikoinaan sellaista on myyty ainakin Stockmannilla.

8. tammikuuta 2010 klo 23.22  
Blogger Sara kirjoitti...

Hahah, piti kokeilla tuota google-hakua ja olet kyllä ihan oikeassa! Polka dotshan se siinä ekana hakutuloksena on :D Onnea tästä kunniasta. Mulle voit kans lähettää vähän rintaläskiä - ei paljoa, mutta vähän! Loput sit Sallalle :D

Mut mekko-ongelmaan, voisko tohon ommella vaikka mustat ohuet olkaimet? Tai vähän paksummatkin vaikka.

8. tammikuuta 2010 klo 23.24  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Kuten Piiakin jo yllä vinkkaili kaksipuolisesta teipistä, itse olen nähnyt ainakin Lindexissä myytävän ihan rullassa vaatteille tarkoitettua teippiä. Itse en vielä ole päässyt kokeilemaan, millaista käytössä tuollainen on, mutta voisi olla kokeilemisen arvoinen, ettei noin nätti mekko mene ihan hukkaan... :)

8. tammikuuta 2010 klo 23.28  
Blogger LauraR. kirjoitti...

Eräs vaihtoehto voisi myös olla korsetti hameen alle? Minulla on myös hyvin muodokas yläkroppa, ja samaa ongelmaa tuppaa olemaan. Tilasin kuitenkin korsetin tälläisesta osoitteesta: http://www.boutique-loulou.com/
ja olen käytellyt sitä useampien mekkojen, toppien yms kanssa. Ja täytyy sanoa että on ihan mahtava :) ja hinnatkaan eivät tuolla liikkeessä päätä huimaa korsettien kohdalla kun vertaa moniin muihin paikkoihin...

8. tammikuuta 2010 klo 23.34  
Blogger Alleygator kirjoitti...

Sori, ei sais nauraa, mut ps2. oli aika hyvä. :D

Mäkin ehdotan hyviä rintsikoita/korsettia ja sitä vaatteille tarkoitettua 2puolista teippiä.

Ja urheilurintaliivit litistää varmasti! :D

Tai sitten viet mekon ompelijalle ja kysyt onko sitä mahdollista muokata istuvammaksi.

Kuminauha kiristämään, ettei se valuisi?

Siinä muutama ehdotus :)

-Krisse

9. tammikuuta 2010 klo 0.14  
Anonymous primrose kirjoitti...

Mulla ei ole omakohtaista kokemusta vartaloteipistä, mutta keväällä olin metsästämässä siskolleni yo-mekkoa, ja erään pienen mekkoboutiquen pitäjä puhui juurikin siitä. Luottaisin ainakin kokeilemisen verran ammatilaisen neuvoon. Toivottavasti toimii :)

9. tammikuuta 2010 klo 0.34  
Anonymous Tiina kirjoitti...

Mulla myös on muiden mielestä muotoja tuossa etuosassa, jossain isommissa juhlissa käyttäessäni olkaimetonta pukua joku tuttu saattaa siitä jopa sanoa! Justiinsa olkaimettomien pukujen kanssa, ne kun jotenkin korostaa tätä "vaivaa".

Oon ite ostanut vuosia sitten (ainakin 8 vuotta sitten...) mustan Maidenformin korsetin, jota oon pitänyt pukujen alla. Toimii loistavasti myös vähän läpikuultavien (tummien) paitojen kanssa. On tukeva ja pysyy hyvin ylhäällä. Ja on säilynyt tosi hyvässä kunnossa, käytän sitä tosin ehkä vain pari kertaa vuodessa.

Joku täällä mainitsikin hakaneuloista ja oon niihin myös välillä turvautunut. Eli tuo korsetti ei varmasti valu, joten oon kiinnittänyt puvun päälle laitettuani sitä muutamasta kohdasta hakaneuloilla korsettiin. Ohuet olkaimet pukuun on myös toimiva ratkaisu.
Tosin harvemmin nykyään ostan olkaimettomia toppeja/mekkoja, koska tilaan lähes kaiken netistä/ostan kirppareilta sovittamatta, jollon tuota pysyvyyttä ei pysty testaamaan.

9. tammikuuta 2010 klo 10.05  
Blogger Henna kirjoitti...

Just tuossa joku aika sitten mietin että mitenhän sinä löydät sopivia mekkoja ton etumuksen takia, kun tuntuu että B-kupillakin saa olla sormet verillä kiskomassa vetoketjua takaa kiinni (eikä se aina edes mene) :( että millainen varustus sitä etupuolella pitäisi olla että edes normaalikoot sopisi päälle?

9. tammikuuta 2010 klo 10.56  
Blogger Sirpa kirjoitti...

Voin ottaa rintaläskit! :D

9. tammikuuta 2010 klo 11.31  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

He, nyt ainakin tulee, kun kirjotit sen tänne :D

9. tammikuuta 2010 klo 15.44  
Blogger Jonna kirjoitti...

Salla: Haluutsä monta desiä?;D

Teija: Hei, kiitos! Käynkin huomenna Lindexillä pyörimässä:)

Sini: hakaneulat on kyllä vakikavereita mutta ensin pitää löytyy joku hyvä alusmekko:)

Piia: apua, teippiä:D haha, pitää katsastaa:)

Sara: Mä inhoan ohuita olkaimia niin ompeluhommat ei oikein inspaa
:(

Maija: kiitos, menen ehdottomasti huomenna lindexille pyörimään:)

Laura: hei, noi on muuten tosi edullisia! pitänee katsastaa tuokin vaihtoehto:)

Krisse: kiitos:) urheiluliiveissä vain on se ongelma, että ne ei oo olkaimettomia:(

primrose: liene epakko koklata tuota teippä kun niin moni sitä ehdottaa:)

Tiina: tuollainen alusmekko olisi kyllä tosi kätsy!

Henna: hih, tää on kyllä aika hemputin haastavaa touhua:D

Sirpa: :D

Anonyymi: Luulen, että oon jauhanut täällä litistävistä liiveistä niin monta kertaa jo, että yksi lisähuomautus ei paljon muuta tilannetta:D

9. tammikuuta 2010 klo 16.02  
Blogger Harriet kirjoitti...

HAHAHAAA! Oli ihan pakko kokeilla tuo litistävien rintaliivien googletus :D

Mä virittäisin kyllä jonkun kuminauha-systeemin mekon yläreunaan, jottei se valuisi alas... Kakspuolinen teippi tepsinee myös, mutta ei ole kovin pitkäaikainen ratkaisu.

Ensimmäisellä anonyymillä/Teijalla oli useitakin hyvä ehdotuksia! Mekon alle voisi myös laittaa jonkun alustopin tms mikä ei näkyisi mekon alta, mutta olisi napakka, johon itse mekon voisi sitten muutamalla ompeleella kiinnittää..?

Tsemppiä virityksiin! Ja isorintaisuuteen ;)
T. toinen isorintainen, nimittäin 70DD Harriet

9. tammikuuta 2010 klo 21.56  
Blogger Jonna kirjoitti...

Harriet: ei saa nauraa! :D mun täytynee huomenna juosta lindexiin tutkimaan alus(litistävää)mekkoa;D

9. tammikuuta 2010 klo 23.28  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu