Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Paketillinen suklaata ja juoruilua

lauantai 29. joulukuuta 2007

Paketillinen suklaata ja juoruilua

Tänään pääsin nauttimaan harvinaista herkkua. Pariisissa asuva ystäväni on lomailemassa Suomessa ja vietimme virkitävän päivän toisiamme kehuen, napostellen paketillisen after eight-sulaata ja tulevaa Pariisin matkaani suunnitellen. Sain myös ystävältäni lahjaksi ihanan oranssin huivin ja Sephoran namin tuoksuista aprikoosisuihkushampoota:)

Näissä vaatteissa kyläilin:

Photobucket

Myssy - Glitter ALE!
Takki - Vila
Sukat - Äidin tekemät
Kumisaapasnilkkurit - Mekka

Toppi - Esprit
Neuletakki -ZARA
Vyö - Glitter
Hame - Flash

Rannekoru: (itse väsätty ylimääräisistä helyistä)

Photobucket

Eilen kävin sitten vaihtamassa ihanan punaisen mekkoni pois. Hetken tuumattuani tulin siihen tulokseen, että en vain jaksa juhlia mekon tipahtamisen pelossa;) Itäkeskuksen Zarasta löysin kuitenkin mielestäni vallan ihanan vaihdokkaan. Tämän ruskean kaunottaren kanssa flirttailin varsin vakavasti menneenä syksynä mutta emme ikinä päätyneet samaa matkaa kotiin. Oikean koon osuminen kohdalle alennusmyyntien vilinässä tuntuikin aivan kohtalolta ja uskon ettei tämä jää vain yhden yön jutuksi:)

Photobucket

Mekko - ZARA
Kengät - Second Hand

Lisäksi satuin pistäytymään Glitteriin ja sieltä syliini tipahtivat ihanat uudet nahkahansikkaat ja suloinen myssy. Shoppailunhilintäyrityksistäni huolimatta jouduin ostamaan ne kun yhteishintakin oli vain vaivaiset 12,90.

glitter

Ja nyt tämä tyttö aloittaa vihdoinkin paljon hehkutetun Paon katsomisen. Kävin nappaamassa dvd-boksin pikkuveljien hyllystä ja tämän illan jälkeen olen ehkä vähän vähemmän pihalla miksi se Michael Sco...jotain on niin pirun ihana kaikkien mielestä!

-Jonna

Tunnisteet: ,

3 kommenttia:

Blogger Salla kirjoitti...

Ihanan rannekorun olet väsännyt, voisin itsekin kokeilla vastaavaa :)

Katselin myös Glitterissä ostamiasi hanskoja, mutta eivät oikein istuneet käsiini, joten jätin kauppaan. Nyt vähän harmittaa, kun ovat noin suloiset :)

30. joulukuuta 2007 klo 11.54  
Blogger Jonna kirjoitti...

salla: kiitos! Nuo hanskat olivat kyllä omalla kohdallani ihan täyskymppi. Olen tuollaisia metsästellyt jo jonkin aikaa:)

30. joulukuuta 2007 klo 22.08  
Blogger Herttainen kirjoitti...

Ei voi olla totta, tämä on kuin dejavu :) Ostin nimittäin viime viikolla alennusmyynneistä mustat hansikkaat valkoisilla ruseteilla ja lisäksi vaaleanpunaisen vastaavan myssyn kuin sinulla tuossa on päässä. Pitääkin kuvata niitä omaan blogiini, joka on juuri syntynyt.

7. helmikuuta 2008 klo 15.45  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu