Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Lauantaini

lauantai 23. helmikuuta 2008

Lauantaini

Opiskelua

Voi, miksimiksiMIKSI ei ikinä tule aloitettua lukemista ajoissa?! Maanantaina häämöttää luentokuulustelu, olen ollut yli puolet luennoista poissa enkun vuoksi ja en todellakaan ole iltaisin edes kurssimateriaalia vilkaissut. Paniikki iskee! Ja miten ihmeessä kirjaston lukusali on jo aivan täynnä kello kahdeltatoista lauantaina?! Hei haloo. Ja miten kummassa ne "ihmiset" (salaa arvailen kyllä oikean sanan olevan robotit) voivat istua aivan liikkumatta monta tuntia putkeen? Vain sivut kääntyilevät hitaasti. Eikö niitä ikinä väsytä tai ärsytä? Tai edes pieni tauko? Ruokaa? Juomaa? Vessa edes?! Rasittaa olla se lukusalin superluuseri, joka pitää kaksi taukoa kolmen tunnin aikana.



Urheilua

Argh! Pakkohan siellä on käydä kun kuukausittain pulittaa sellaisen summan shoppailurahastostaan. Olisi kyllä paljon kivempaa jos edes pitäisin urheilusta tai jos en pilaisi tuloksia mässyttämällä ilta toisensa jälkeen, no, kaikkea mahdollista epäterveellistä. (Name it! olen varmasti syönyt viimeisen viikon aikana)



Herkuttelu

Todistamaan edellistä väitettäni mässyttelystä:D Päädyin leikkimään kunnon emäntää tekemällä piirakan (ja välttelemällä lukemista) Eikä tarvinnut soittaa ädiltä apua kuin kaksi kertaa;)



Pakkomiellebiisi

Kuulin tämän viime viikolla ja siitä lähtien on soinut päässä tai koneella. tulee mukavat ysärimuistot ja jenkkivuosi mieleen:)

Pahoittelut järkyttävän tylsästä postauksesta mutta nyt on palattava kirjojen ääreen (vau, minäkin jopa oikeasti yritän opiskella!)

Mielenkiintoisempaa (kuin omani) viikonloppua kaikille!

Jonna:)

kuva: täältä

Tunnisteet:

5 kommenttia:

Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Voi vide, kuinka alkoi tehdä mieli samanlaista marjapiirakkaa. Harmi, ettei kaapeista taida löytyä piirakkatarpeita, sillä tylsää ja yksinäistä lauantaita minäkin vietän.

23. helmikuuta 2008 klo 19.51  
Blogger MouMou kirjoitti...

Hyvännäköinen piirakka!:) Tsemppiä luku-urakkaasi.

23. helmikuuta 2008 klo 19.54  
Blogger Jonna kirjoitti...

pinja2: pitää kyllä kehuskella omien käsien työtä, että oli mielettömän herkullista marjapiirakkaa:)

moumou: Kiitos:) tänään on tullut kyllä laiskoteltua hiukkasen liikaa:D

24. helmikuuta 2008 klo 19.28  
Blogger ia kirjoitti...

Tiedän tuon luuserilukijatunteen! Minä en pysty keskittymään puolta tuntia kauempaa ilman naposteltavaa yhtään mihinkään :D Aaaaa tuo piirakka, iski järjetön himo.

24. helmikuuta 2008 klo 23.40  
Blogger Jonna kirjoitti...

ia: Hah, kohtalontoveri:) Tuo napostelu on kyllä ihan järjetön homma. Omalla kohdallani kun se vielä lähes aina tarkoittaa suklaata! Tenttiinluku tarkoittaa siis lähes aina lisäkiloa:D

25. helmikuuta 2008 klo 20.23  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu