Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Näinhän siinä tietenkin kävi...

perjantai 29. helmikuuta 2008

Näinhän siinä tietenkin kävi...

Kaikki alko siitä kun päätin aamulla käväistä pelastusarmeijan kirpparilla ennen uusintakuulustelua. Hetkellisessä säästäväisyydenpuuskassa (hah!) päätin jättää kivan ketjuhihnaisen laukun ostamatta koska veska maksoi kokonaiset kuusi euroa (!) yliopistolla raapustelin taas mielettömän upeita huomioitani kuulustelupaperiin (tosin niistä suurin osa ei liittynyt kysyttyihin asioihin.) Alan pikkuhiljaa näin yhden reputuksen ja toisen mitä luultavimman reputuksen myötä epäilemään, että luotto-oikeus ei ole ihan minun alani. Poikaystäväni sanoja lainatakseni, tämän saman huomion voi mitä luultavimmin tehdä myös henkilökohtaisesta rahankäytöstäni. Heti yksi äärimmäisen nolo esimerkki. Tein viikko sitten talousarvion itselleni ja totesin, että en luultavasti elä 0,60 eurolla seuraavaa neljää viikkoa. Nostin siis opintolainaa. Tuota jokaisen opiskelijan pirunsarvista "ilmaista rahaa". Laskin, että tarvitsen pari sataa, että pysyn ruuissa ja bussikorteissa seuraavat viikot. No, minäpä uuno olin unohtanut kokonaan yhden kokonaisen palkan. Nyt tililläni siis on (oli) 200 extraeuroa, joita olen nyt häikäilemättä kulutellut elämän mukaviin pikku turhamaisuuksiin (lue: shoppailuun). Minun on parasta saada sitten "isona" jokin hyvin palkattu työ tai rikas mies. Pikkuisen kauhistuttaa oma huikentelevaisuuteni. Oikeustajuni ymmärtää vielä opintolainan tuhlaamisen matkusteluun (onpahan jotain kivaa muisteltavaa sitten 80-vuotiaana) mutta ei vaatteisiin. Onneksi kohta alkavan osa-aikatyön ansiosta olen poikakaveria kohtaan velkavapaa parissa kuukaudessa:) Argh! Että ärsyttää tuo opintolaina. Viime vuonna olin aivan liian hölläkätinen sen kanssa ja nyt olin onnistunut pitämään itselleni niin hyvää tiukkaa linjaa jo pidemmän aikaa. Typerä laskuvirhe! Tietääkö joku fiksu muuten, että voiko opintolainaa lyhentää jo opiskeluaikana?

Oukei, tänään siis mahdollisesti reputin luotto-oikeuden (jälleen) näissä vaatteissa:Paita - Asos
Farkut - H&M (vaikea totutella tuohon boot cuttiin niin monien pillien jälkeen...)
Sukat - H&M

Ja sitten niihin tuhlailuihin, joita en kuitenkaan osaa ihan täysillä katua. Ovat siihen aivan liian ihania:)Harmaa hame oli ehkäpä kaikkein suurinta rakkautta ensisilmäyksellä. Satuin vain vilkaisemaan Lindexin ovista sisään niin tämän ihanuus ehti tarttua verkkokalvoilleni. Puoti vaati hameesta 24,90 ja maksoin sen ensin hymyillen ja sitten punastellen, koska poikakaverini ilmaantui yllättäen paikalle todistamaan tilannetta:) (Nyt muuten visa electronini on hänen lompakossaan lepäämässä ja minä yritän sinnitellä lompakossa olevillani eurosilla niin pitkään kuin pystyn.)

Sitten laukku. Noniin. Hylkäsin siis tänään jo yhden ketjuhihnaisen laukun sen suuren kuuden euron hinnan vuoksi. Jostakin syystä tämä -50% lapulla koristettu toinen ketjuhihnainen laukku ei kuitenkaan tuntunut riistolta 17,45 hinnallaan...


Laukku: Belizia 17,45 euroa.
Kuka myöntää muuten odottavansa Sinkkuelämää-leffaa sukat ja varpaat kippuralla? 6.6.2008 pitäisi elokuvan vihdoin rantautua Suomeen ja tämä tyttö taitaa olla ensimmäisenä lipunmyyntijonossa! Aaah! en jaksaisi millään odottaa, mitä lempinelikkoni elämään on keksitty sitten viime näkemän. Ainakin toivon, että Samantha ja (namu)Smith olisivat yhä yhdessä. En ole ikinä ollut erityinen Carrie&Big-fani, joten tämä romanssi on minulle paljon tärkeämpi. Olen jo pienen ikuisuuden yrittänyt viekotella jotakuta ostamaan minulle Sinkkuelämää kenkäboksin joksikin lahjaksi mutta vielä ei ole lykästänyt:)Viettäkäähän oikein rentouttava viikonloppu!

Jonna:)

Sinkkuelämän tytöt täältä

Tunnisteet: ,

22 kommenttia:

Anonymous shandi kirjoitti...

Täällä toinen huikengtelevainen, joka osti saman hameen tänään, sekä paidan ja takin...

Minäkin muuten odotan enemmän S&S-romanssia, Sam on lempparini tuosta kvartetista.

29. helmikuuta 2008 klo 20.45  
Anonymous tuhlaus kirjoitti...

Ah.. mulla on se koko SATC boksi. Sain murulta joululahjaksi reilut kaksi vuotta sitten. :)
mistä toi sun paita on peräisin?

29. helmikuuta 2008 klo 21.33  
Blogger Jonna kirjoitti...

Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

29. helmikuuta 2008 klo 21.35  
Blogger Jonna kirjoitti...

shandi: hah, onneksi meitä huonoja rahankäyttäjiä on enemmänkin kuin minä:) ja tuo hame oli kyllä niin ihana, että sitä ei vain voinut jättää kauppaan:)

tuhlaus: Paidain sain poikakaverilta tuliaiseksi New Yorkista reilu vuosi takaperin:)

29. helmikuuta 2008 klo 21.37  
Anonymous Tehi kirjoitti...

Mulla on kans SATC boksi.. Shoebox mallina (tietty ;))
Joko trailerin olet katsonut?

29. helmikuuta 2008 klo 21.55  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

jaiks. sulla näyttäs tosiaan olevan jonkinasteinen shoppailumania (=sairaus) :O.

oireet pahenee täällä blogimaailmassa varmasti! itekin normaalina shoppaajana olen tehnyt havainnon, että muotiblogit löydettyäni kukkaro on keventynyt tuplavauhtia. tosin se ei vielä onneksi minun tapauksessani ole huolestuttavaa ;). (öö.. nimenomaan: vielä).

29. helmikuuta 2008 klo 21.56  
Blogger Jonna kirjoitti...

tehi: ehdottomasti traileri on tullut jo katsottua:)

anonyymi: ah! lisää tollaisia "sairaus"-kommentteja. Saan ehkä itseni ravistettua tolkkuihini:) puolustukseksi pitää sanoa, että ostin koko syksyn aikana vain kolme vaatetta + yhdet kengät (ja vaatteetkin olivat kirpparilta). Hmnn.. näköjään siis voisin lopettaa tämän NYT. Mutta totta, tää blogimaailma kyllä lietsoo ostamaan ja tuhlaamaan:)

29. helmikuuta 2008 klo 22.05  
Blogger tipitii kirjoitti...

Mä vihaan Kihoa! Se on jotenkin niin ällöttävä ja inhottava. Carrie ansaitsis jonkun paljon paremman (esimerkiks sen puusepän, jonka nimi nyt jostain syystä karkas mun päästä)... Smith on kyllä ihana, sitä ei voi kieltää. Mä olen ainakin menossa sen leffan kattomaan mahdollisimman pian sen ilmestyttyä!

1. maaliskuuta 2008 klo 0.03  
Blogger MouMou kirjoitti...

OI minä minä minä odotan!:D<3 Tykkään muuten hirmuisesti tuosta ylimmän kuvan paidastasi.:)

1. maaliskuuta 2008 klo 8.49  
Blogger Herttainen kirjoitti...

Oon vähän pihalla kun en oo koskaan katsonut jaksoakaan Sinkkuelämää. Elin viisi vuotta ilman telkkaria ja sen jälkeen vaikka on tv taloudessa ollut en sitä liiemmin ole katsonut, nyt varsinkaan kun kaikki on saksaksi dubattua ;) Sarja varmaankin alkoi Suomessa jo hieman ennen kuin olin teeveetön, mutta silloinkin asuin Saksassa enkä katsonut niitä dubattuja ohjelmia :D

1. maaliskuuta 2008 klo 10.37  
Blogger Jonna kirjoitti...

tipitii: Joo, Big ei ole oikein koskaan ollut mun mieleen. Tosin täytyypä tunnustaa, että Carrie on mun "vähiten suosikki" nelikosta myöskin:) (paitsi ne senkengät, jotka taas on mun ykkössuosikki;) )

moumou: kiitos! tykkäilen siitä kovasti itsekin:)

herttainen: Voi ei! nyt lainaat vaikka jostain dvdboksin ja katsot muutaman jakson ainakin. Ah! olisikin ihanaa, jos ei muistaisi jokaista jaksoa ulkoa:D

1. maaliskuuta 2008 klo 20.52  
Blogger Honey Junkie kirjoitti...

Voih, et ole ainoa huikentelevainen jolla ei raha pysy käsissä! Minkä sille voi kun aina osuu täydelliset kengät tielle. Harmaa hameesi on muuten ihastuttava!

Ja täytyy myöntää että minäkin odotan SATC-leffaa, vaikka sarja ei koskaan ihan suurin suosikkini ollutkaan. Onhan se kuitenkin tullut lukuisten uusintarundien mittaan nähtyä varmaan jokaista jaksoa myöten.

2. maaliskuuta 2008 klo 18.35  
Blogger Jonna kirjoitti...

honey junkie: hih, onneksi täällä on muitakin rahatörppöjä:)ja olen aivan rakastunut hameeseeni:)

2. maaliskuuta 2008 klo 18.48  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

heh, älä ota tätä millään pahalla, koska en tätä sillä tarkoita, mutta ensi vilkaisulla suht törkeän näköinen tuo paita: isot rinnat ja teksti "i love sex". :D

2. maaliskuuta 2008 klo 18.49  
Blogger Peippo kirjoitti...

Minua(kin) vähän hirvittää järjetön rahankäyttöni nyt helmikuussa... en viitsi edes kertoa kuinka paljon rahaa käytin, mutta kun se tiedotekirje pankista tupsahti nokkani alle, niin meinasin saada sydänkohtauksen! PAKKO vähentää shoppailua..! Oikeasti.

Odotan myös innolla Sinkkuelämä -leffaa. :D Harmi, että tulee vasta niiiin myöhään... varsinkin kun en voi tukahduttaa intoani katsella sarjaa millään, sillä meillä ei ole sitä DVD-boksia. Äidin mukaan maksaa liikaa (pyh ja pah, tiedän, että se maksaa itsensä 100 kertaa takaisin) ja on sitä paitsi merkitty sillä kivalla K18 -merkillä. Heh heh. Uskomatonta.

(Vähän ihana paita sulla! "I love sex and the city." xD)

2. maaliskuuta 2008 klo 19.18  
Anonymous Salsa kirjoitti...

Ekaksi tuohon opintolaina-juttuun: voit ihan vapaasti lyhennellä lainaa jo opiskeluaikana, sovit vaan käytännöistä pankin kanssa.

Heh, jotenkin hauska lukea ihmisten rahankäyttöongelmista, kun itse olen aina ollut jotenkin ylijärkevä rahankäyttäjä. Mun on välillä oikein yllytettävä itseäni tuhlaamaan johonkin järjettömään.

2. maaliskuuta 2008 klo 20.18  
Blogger Jonna kirjoitti...

anonyymi: ei ollenkaan pahalla! poikakaverini, joka otti kuvan katsoi sitä hetken ja sanoi kuvan päätyvän jollekin K-18 sivustolle:D Tuo teksti&rinnat-yhdistelmä on syy, miksi en käytä paitaa julkisesti:)

peippo: ihanaa! muitakin tuhlareita! ja kyllähän se vain on niin, että joinakin kuukausina rahaa vain palaa ihan järjettömästi ja joskus taas on ainakin vähäsen hiljaisempaa:)

salsa: Kiitos tiedosta! Voisinkin pistäytyä pankissa tässä jonain kauniina päivänä. Kesätöissä kuitenkin tienaa ihan kivasti:) ja ah! kun olisikin luonnostaan järkevä rahankäyttäjä! Viime syksynä sain tungettua itseni siihen muottiin muutamaksi kuukaudeksi mutta nyt on taas lähtenyt pallo kädestä:)

2. maaliskuuta 2008 klo 21.03  
Anonymous kat kirjoitti...

haa! Täällä myös yksi SATC-leffan odottaja... Kävin Nykissä tammikuussa ja olimme äitini(!) kanssa SATC-kierroksella. Äitini ei ollut koskaan katsonut ainuttakaan jaksoa, mutta innostui sarjasta ilmeisesti sen verran paljon, että osti pari viikkoa sitten tuon SATC-boksin! :) Nyt täytyy siis enää varastaa se äipältä, kun itselläni ei tuollaiseen ole varaa...

2. maaliskuuta 2008 klo 22.42  
Anonymous nove kirjoitti...

Käytkö Sellossa shoppailemassa paljon? Tuli mieleen Beliziasta ja kun itse kävin Sellon Lindexissä oli siinä tuo sama hamonen nuken päällä heti koukuttamassa:D Ihana hame kyllä!

3. maaliskuuta 2008 klo 11.00  
Blogger Jonna kirjoitti...

kat: Oi, New York! Suunnitelmissa on suunnata sinne ensi syyskuussa ja en millään jaksaisi odottaa! Oma äitini ei ole suostunut katsomaan vielä yhtään Sinkkuelämää vaikka olen kuinka yrittänyt maanitella:)

nove: Hih, nyt paljastuu sitten asuinpaikkanikin:)Kyllä siis, asun ihan Sellon lähettyvillä niin kyllähän siellä tulee käytyä varsin usein:) Ja juuri siitä samaisesta Lindexista on hame hankittu:)

3. maaliskuuta 2008 klo 12.47  
Blogger Calin kirjoitti...

Mullakin tuo shoebox koristaa tvtasoa :) en tullut retostelemaan, vaan tarkotukseni oli kysässä että mistä ihmeestä tuon ihanan tpaidan olet bongannut! Mutta löysinkin vastauksen tuolta jo kun Tuhlaus ehti sitä kysyä ensimmäisenä...kyllä olen todella kateellinen tuolle sun paidalles!

5. maaliskuuta 2008 klo 20.31  
Blogger Jonna kirjoitti...

calin: aaaargh! haluan niin sen shoeboxin. Ehkäpä vain säästän ja ostan sen itse:)

6. maaliskuuta 2008 klo 20.54  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu