Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Juhlaeleganssi käytettynä

sunnuntai 15. maaliskuuta 2009

Juhlaeleganssi käytettynä

 Tänään oli oikein kiva päivä. Ajaa hurautettiin äiskän kanssa kirpparille sillä aikaa kun pikkuveli, kähäräpää ja pitkä matikka oli valloittanut meidän keittiönpöydän. Koska minua ja äityliä on siunattu täsmälleen yhtä hyvillä suunnistus - ja loogisen ajattelun lahjoilla (tai, no oikeastaan mähän olen vain perinyt kyseiset puutteet äidiltä), niin päädyttiin ensin ajamaan useampi kilometri kirpparille, joka oli jo siirtynyt kirpputorien hautausmaalle. Muutaman kymmenen minuutin mutkan jälkeen päästiin kuitenkin lopulta määränpäähän (siis auki olevaan paikkaan), eli jäähallin kirppikselle. Tämä tori olikin mulle ihan uusi paikka mutta yllätti iloisesti aika laadukkaalla valikoimalla. Pöydät pursusivat kaikkea pikkuista kivaa ja yhtään vessaharjaa ei näkynyt ( olen ruvennut bongailemaan niitä vakikirppiksiltäni ja mielestäni se on selvä merkki siitä, että nyt ollaan tosi syvässä lamassa).

Sillä aikaa kun äiti keräsi kassiinsa aivan mielettömän kauniin maljakon, tämä tyttö pihisteli oikein olan takaa. Melkein väkisin keksin vikaa jokaisesta vastaantulevasta vähänkin kiinnostavasta esineestä. Toisaalta ihan hyvä juttu, koska totesin juuri eilen, että meidän kämpän kaikki kaapit on niin täynnä kamaa, että oven avaaminen ilman kypärää on oikeasti vaarallista. 

Kirppariasuna toimi seuraava:

 

Mekko - H&M - Neule - ZARA - Kengät - Pariisi

Jotain kivaa kuitenkin löytyi. Nimittäin kengät ensi kuussa koittaviin koulun ainejärjestön vuosijuhliin. Koska pukukin on kirpparilöytö olin kovasti toivunut löytäväni myös kengät käytettyinä (tuntui, että upouudet kengät eivät oikein sopisi tuollaisen käytetyn kaunottaren kanssa) .  Nämä tänään ostamani ovat tietty värillisesti hiukan typerät mutta hetken pohdittuani tulin siihen tulokseen, että kyllä ne toimimaan saa. Ollaan jo meikistä ja kampauksesta huolehtivan kaverin kanssa sovittu, että mennään tyylillisesti 60-lukusesti ja tuolloinhan kaksi pastelliväriä samassa asussa on täysin ok :) Niin ja helma ei ole oikeasti noin lyhyt, vaan nostin sitä, että kengät näkyvät paremmin. Haha, ja omaan varmaankin maailman korkeimman jalkapöydän. Ihan törkeä mötikkä:D

 

Nyt onkin sitten juhlaeleganssi hallussa ja halvalla! Mekko oli kymmenen euroa ja kengät seitsemän =  yhteensä 17 euroa. Aika hyvin;D 

Oletteko muuten hankkineet juhlavaatteita kirpparilta?

Tunnisteet: ,

10 kommenttia:

Blogger June kirjoitti...

Mä bongasin joku aika sitten Vero Modan ihanaa, paksua hohtavaa vaaleaa kangasta olevan juhlamekon kirpparilta, 8e. En muista mitä kangasta se oli (viskoosia siinä oli ainakin?), mutta vaatii kemiallisen pesun. Pitäis saada vietyä mekko pesulaan.. koska ensi viikonloppuna se pääsee koekäyttöön eräisiin häihin :)

15. maaliskuuta 2009 klo 19.14  
Blogger -SL kirjoitti...

Ihana musta mekko ja upean väriset nuo vikat kengät!

15. maaliskuuta 2009 klo 19.20  
Blogger Mira kirjoitti...

Onpa ihana mekko ja erottuu varmasti edukseen tavanomaisten pukujen keskeltä. Meillä vuosijuhlat tuli ja meni. Joku pykälisti oli muuten aika hyvässä kunnossa siellä... :D

15. maaliskuuta 2009 klo 19.42  
Blogger Anni kirjoitti...

Kivan pirtee toi sun neulees :)

15. maaliskuuta 2009 klo 19.54  
Blogger Hanstu kirjoitti...

Yhden H&M juhlamekon kotiutin hintaan 3 €, mutta se ei ole kyllä yhtä hieno ja juhlava kuin tuo sun löytö!

Hyperhienot kengät myös! Onnittelut löydöistä!

15. maaliskuuta 2009 klo 20.02  
Blogger Herttainen kirjoitti...

Morsiuspuku ja kengät kirpparilta, tai no, kengät vintageliikkeestä mutta käytetyt siis kuitenkin. Seuraavaksi jos tarvin jotain tosi hienoa juhlamekkoa aion kyllä ostaa jonkun vintagekauneuden... Sääli vaan ettei ihan kirpparilta löydy kympillä mutta vaikka saman hinnan saisikin pulittaa kuin uudesta mekosta niin on varmasti laadukkaampi ja kestävämpi. Play it again Samissa on ihania mekkoja.

15. maaliskuuta 2009 klo 20.30  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Minkä merkkiset löytämäsi kengät ovat? Näyttävät epäilyttävästi ensimmäisiltä korkokengiltäni jostain 10 vuoden takaa. En jaksa kaivaa kenkiä esille, mutta olisiko merkki ollut Penelope? Hmm, ei se välttämättä ollut se.

15. maaliskuuta 2009 klo 20.53  
Blogger Joy kirjoitti...

Juhlakokonaisuudestasi tulee varmasti tosi kaunis!!
Paljonko teillä Helsingissä vuosijuhla maksaa? Mä koitin hiukan suostutella miestä ensin et lähdettäisiin, mutta järkytyin hinnasta!

15. maaliskuuta 2009 klo 21.15  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Kyllähän tuolta kirppiksiltä olen asun bongannut oikeastaan jokaiseen juhlallisempaan tilanteeseen elämästäni..

Vanhojentanssipuku irtosi 15eurolla.. yo-juhliin mekko irtosi 8 eurolla... muutamiin valmistujaisiin, häihin, kissanristiäisiin sun muihinkin olen mekot aina löytänyt kirpparilta enkä koskaan ole maksanut tuota 15 euroa enempää. :D
Kenkävarastoni on vuosien varrella karttunut lähemmäs 50 parilla kenkiä, jotka kaikki olen kotiuttanut kirpputoreilta muutamien eurojen hintaisina.

En edes muista, milloin viimeksi olisin ostanut päällysvaatteita täysin uutena kaupasta. :D

15. maaliskuuta 2009 klo 23.58  
Blogger kullanmuru kirjoitti...

Minulla taas on varmaan maailman pienin jalkapöytä. Mitkään kengät eivät ikinä sovi :/

16. maaliskuuta 2009 klo 15.22  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu