Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

London Shopping

keskiviikko 8. heinäkuuta 2009

London Shopping

All right, tässä pieni postaus Lontooshoppailuista. Koska oma visiittini tuohon ihanuuskaupunkiin kesti vain muutaman päivän, en ehtinyt aivan täydellisesti tutustua kaikkeen siihen mahtavaan, mitä kaupungilla on shoppailumielessä tarjottavissa. Tässä kuitenkin muutama paikka, jotka itse koin äärimmäisen hyviksi lompakontyhjennyskaupoiksi;) 

Oxford Street

Image and video hosting by TinyPic

ostopaikka: office ( hintavampi mutta oih, niitä kenkiä!, hyvä idea on juoda ensin puoli viinipulloa ja sitten shopata; yhtäkkiä sillä rahalla ei ole niin väliä;) )


Kun minä ja matkakaverini valitsimme hotellia, päätimme jo alussa, että sen tulisi sijaita lähellä tätä puolentoista mailin kauppakatua. Tämä toteutui, ja hostlamme sijaitsikin vain minuuttien kävelyn päässä Marble Archilta, eli syntisen ihanan tuhlailuparatiisin alkupisteestä.

Image and video hosting by TinyPic





Lontoon kuuluisimmalta ja suosituimmalta shoppailukadulta löytyy oikeastaan kaikki ne liikkeet, joita pienen matkailijan mieli halajaa. Muista vierailla ainakin seuraavissa:

Primark: Haluatko tietää miltä tuntuu olla rikas? Kun voi napsia tavaroita mukaansa edes vilkaisematta hintalappua? Primark mainostaa itseään halvoila hinnoilla ja ei liioittele tippaakaan. Vaatteiden ja kenkien hintlaaput lähtevät yhdestä punnasta ja nousevat harvoin sen viidentoista ylitse. Koska paikka on yleensä happipuutteen aiheuttavasti vaarallisesti täyteen pakattu, kannattaa paikalle tehdä iskuja heti aukeamisen jälkeen.

Image and video hosting by TinyPic
ostopaikka: Primark ( viisi puntaa!)

New Look: Kiva liike lähes Primarkia vastapäätä. Kohtuulliset hinnat ja ihania vaatteita.

River Island: Ihania vaatteita mutta kokohukan vuoksi mikään ei päässyt mukaan saakka.

ALDO: Ihana kenkä ja laukkukauppa. Hintataso on rakasta DinSkoa kalliimpi mutta toisaalta valikoimakin on noin tuhat kertaa kivempi. Muista tsekata alehyllyt!

Muista myös: Urban Outfitters, TopShop, Warehouse, Dorothy Perkins...

Image and video hosting by TinyPic

ostopaikka: ALDO


Tarkasta Oxford Streetin kaikki kaupat täältä!

Image and video hosting by TinyPic

ostopaikka: pikkukauppa hotellin lähellä

Portobello Road

Jos olet Lontoossa lauantaina, kannattaa ehdottomasti tepastella Portobellon markkinoille. kojuista löydät ihanaa antiikkia, kivoja vaatteita ja huomioi myös herkkuja täynnä olevat ruokakojut.

Image and video hosting by TinyPic

mekon ostopaikka: Portobello roadin markkinat 

Alueen ihanuus shoppailijan silmissä ei jää kuitenkaan pelkkiin markkinoihin vaan alue on täynnä kivoja pikkuisia vaateliikkeitä, joista löydät kaikkea kivaa printtipaidoista marimekkoon:) Älä myöskään jätä välistä vintageliikkeitä, joita löytyy söpössä sekamelskassa muiden liikkeiden kanssa.

Image and video hosting by TinyPic

mekon ostopaikka: Retro Woman. katso tarkemmat kuvat täältä

Knightsbridge

Image and video hosting by TinyPic

Tämä rikkaiden ja kauniiden alue tunnetaan parhaiten ostosmielessä Harrodsin ja Harvey Nicholsin tavarataloista. Rajallisen budjetin vuoksi shoppailut näissä paikoissa jäivät ainoastaan äidin tilaamaan keksipurkkiin. Kannattaa kuitenkin ehdottomasti mahduttaa Harrods vierailulistaan jo ihan pelkästään sen nähtävyysaseman vuoksi. Kannattaa muuten siellä Harrdsilla käydessä pistäytyä eläinmaailmassa ( oletko aina halunnut koirallesi vaaleanpunaisen nahkatakin tai muffinin muotoisen vuoteen?) ja vessoissa ( siellä oli käsipaperinjakaja ja kauneuspöydät!)

Image and video hosting by TinyPic

ostopaikka: joku kiva kauppa Oxford Streetillä

Oih, kun tuli taas kova ikävä Lontooseen!

ps. argh, ei voi olla totta! en vieläkään saanut kuvatuksi kaikkia Lontoo-ostoksia.

Tunnisteet: ,

14 kommenttia:

Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Officen kengät on hintalaatu suhteeseen nähden tosi ylihinnoiteltuja, monet kengät hajoaa heti parin käytön jälkeen. Suosittelen menemään ennemmin Faith nimiseen kenkäkauppaan missä kans aivan ihania (vielä ihanempia kuin Officessa) kenkiä <3

8. heinäkuuta 2009 klo 22.30  
Blogger Chérie kirjoitti...

Kivat ostokset:)

8. heinäkuuta 2009 klo 23.20  
Anonymous tsiksi kirjoitti...

Ihana tuo petroolin värinen mekkoasia. Saisko siitä lissää kuvia? :o

9. heinäkuuta 2009 klo 0.02  
Blogger Pupu kirjoitti...

Muffininmuotonen vuode kuulostaa eri söpöltä:D Ite oon huuellu eBaysta todella edukkaasti noita Primarkin vaatteita ja ihan ok-laatua ovat olleet ainaskin nämä mulle osuneet yksilöt:) Ainoasta Lontoon visiitistäni on vierähtäny yli 10 vuotta, pitäs yrittää vähän säästää reissua varten:)

9. heinäkuuta 2009 klo 0.10  
Blogger tipitii kirjoitti...

Aivan ihania ostoksia, Lontoo-kuume sen kuin nousee... Mullakin on vielä Skotlannin matkan ostokset kuvaamatta ja se matka oli sentään siinä huhti-toukokuun vaihteessa... ;D

9. heinäkuuta 2009 klo 1.47  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ooh! Oot ihan vauvaikäisen näköinen tossa uudessa bannerikuvassa! :o Susta tulee kyllä hyvin säilynyt täti :) Ps. Tarjoudun joskus lainaamaan tota luonnonvalkoista (?) mekkoa joka on alimmaisessa kuvassa.

T. ex-kämppis

9. heinäkuuta 2009 klo 9.23  
Blogger kullanmuru kirjoitti...

Ihanat noi ensimmäiset kengät!! Tosi upeet! :D

9. heinäkuuta 2009 klo 12.15  
Blogger sarakissa kirjoitti...

Ihania löytöjä olet tehnyt! ja tuo primark olisi varmaan kiva shoppailupaikka tällä opiskelijabudjetilla, miksen ole menossa Lontooseen...

Viinin maistelu muuten aina on loistava idea ennen shoppailua! Olin joskus jossain ihan perus naistenvaatekaupan avajaisissa/synttäreillä (ei siis mikään kutsuvierastapahtuma vaan kaikille avoin) jossa tarjoiltiin pikkupurtavien lisäksi viiniä, ja johan siinä innostui shoppailemaan. Jos mulla olisi putiikki, tarjoilisin siellä aina halpaa punkkua.

9. heinäkuuta 2009 klo 12.21  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Haluaisitko paljastaa missä hotellissa majailitte??
Syyskuussa elämäni ensimmäinen Lontoon matka tiedossa.. :)

9. heinäkuuta 2009 klo 14.08  
Blogger tiiti kirjoitti...

heh, tuo primark on kyllä melkoinen paikka. ihan hirveä määrä (suurimmaksi osaksi hämmentävän kivaa) tavaraa rekit pullollaan (jos menee aamusta, iltapäivällä ne taitaa olla heitelty ympäri kauppaa). ihmiset roudaa ihan käsittämättömän määrän tavaraa sieltä innoissaan :D

9. heinäkuuta 2009 klo 16.30  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Tämä menee nyt vähän aiheen viereen, mutta olisin kysellyt missä kampaamossa/kampaamoissa olet käynyt Tallinnassa? Tarkoitus olisi matkustaa sinne muutaman viikon sisällä ja etsiskelen hyvää kampaajaa.

10. heinäkuuta 2009 klo 20.42  
Blogger Janita kirjoitti...

Vitsi, kun pääsisikin joku päivä Lontooseen shoppailemaan! Hauska toi monenkirjava laukku, vaikka itse en varmaan osaisi noin moniväristä laukkua käyttää.

12. heinäkuuta 2009 klo 17.14  
Blogger Jonna kirjoitti...

Anonyymi: Omani ja kaverin ovat kyllä pysyneet oikein hyvin kasassa vaikka olemmekin niitä ahkerasti käytelleet:)

cherie: kiitos:)

tsiksi: Siitä löytyy lisää kuvia yhdessä kesäkuun postauksessa:)

PupuLihavisto: Nyt säästämään, lontoo on paras!

tipitii: hih, mulla on taas kova Skotlantikuume:)

ex-kämppis: mekko odottaa sun lainausta täällä:) ja kiitti, sä oot kans ihan babyface:)

kullanmuru: kiitos!

sarakissa: Se viini on kyllä vaarallinen lompakonlaihduttaja;D

Anonyymi: Matkailuosiosta löytyy Lontookuvaus ja sieltä myös hotellitoedot. Kivaa matkaa:)

tiiti: Se on kyllä ihan hullu paikka;D

Anonyymi: on ollut sekä Day spassa että Sinine Salonissa ( molemmat öytyy googlaamalla) :)

Janita: Mulla on myös vähän ongelmia yhdistelyssä;D

12. heinäkuuta 2009 klo 20.24  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Itekin tulin just Lontoosta, on se vaan niin ihana kaupunki<3 Noissa mainitsemissasi paikoissa mäkin kävin shoppailemassa, Oxford Streetillä tuli käytyä kolmen viikon aikana varmaan 20 kertaa :D Primark on kyllä aika mieletön, ihanan halpaa siellä, ja hirveästi porukkaakin. Omia suosikkipaikkojani Lontoossa olivat ehdottomasti Portobello Road (jonka markkinoille ei lauantaina ehditty, mutta ihania kauppoja siellä on silti) ja just Oxford Street, josta löytyi melkein kaikkea. Ja Topshop on _ihana_ <3

24. heinäkuuta 2009 klo 19.09  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu