Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

020909

keskiviikko 2. syyskuuta 2009

020909

Image and video hosting by TinyPic

ILOSTUTTAA:

1) Syksy. Ulkona tuoksuu jo tippuvat lehdet ja illat ovat pimeitä. Nyt voi jo poltaa kynttilöitä ja käpertyä huovan mutkaan. 

2) Kaksi uutta Lotta-kirjaa. Treffasin tänään keskustassa erään äärettömän kivan tyttösen, joka laittoi minulle blogin kautta viestiä, että hänen hyllystään löytyy kaksi etsimääni Lottaa. Varsinkin "Onneksi olkoon, Lotta!" on kirja jota löytääkseni olen tutkinut kymmeniä antikvariaatteja sekä selaillut huuto.netiä useampaan kertaan viikossa viimeisen viiden vuoden aikana. Tämä kirja lienee minulle kaikista Lotista rakkain ja olen äärettömän onnellinen, että nyt se löytyy omasta pienestä kirjahyllystäni. Toisin kuin monista muista kirjosta, minulla ei ole muistikuvaa missä luin tämän ensimmäisen kerran mutta muistan selvästi, että kun Lotta lopussa kehottaa lukijoitaan hihkaisemaan " Onneksi olkoon, Lotta!" tein niin. Tänään ahmin pienen kirjan uudelleen ja vuodatin bussissa ( olen muuten ihan onneton bussi-itkijä) pieniä kyyneleitä Lotan häistä lukiessani. Niin monet kiitokset kirjatoimittajalleni! :)

Image and video hosting by TinyPic

3) Sain tänään Ellokselta ilmoituksen, että tilaamani harmaa nahkatakki on matkalla. Nyt pitää vin toivoa, että se on juuri niin täydellinen kuin kuva väittää.

4) The Monkees. Ei ihan beatlesien tasoinen suosikki mutta läheltä liippaa. ( saatiin äsken kähäräpään kanssa kiista siitä, soittovatki monkeesit itse. siis hommahan ei ole yhtään niin yksinkertainen kuin toi ylimielinen asuinkumppani kehtasi väittää)

5) Hiljalleen paraneva iho. Ihanaa kun puhuminen ei satu ja päänahka ei kutise. Näitä elämän suuria iloja, joista ei tajua olla kiitollinen kun naama on ollut pidempään aikaan kunnossa. Mut ääh, miksi tän päämönjän pitää kihelmöidä niin pirusti pari tuntia laiton jälkeen, tuun hulluksi!

ÄRSYTTÄÄ:

1) Oikeustaloustiede. Siis neljä tuntia joka ilta?! Tän on pakko olla joku ihmisoikeusloukkaus. Hiivin salista lopulta puoli tuntia liian aikaisin pois kun uudet lotat polttelivat laukussa;)

2) Ensi viikolla koittavat neljännesvuosisata. Synttäribileitä odotan innoissani mutta voisko sen varsinaisen vanhenemisen jättää väliin?

3) Oikeastaan enemmän surettaa kuin ärsyttää joissakin blogeissa ja kommenttibokseissa käytävä kinastelu. Onko ihan sinisilmäistä ja yksinkertaista haluta pitää blogimaailma kivana paikkana? Ja jos ollaan eri mieltä, niin oltaisiin sitten eri mieltä nätisti.  Toisaalta, olen mäkin pieni ääliö kun jauhan täysin muhun riippumattomista asioista. Alkoi vain ärsyttää kaikki kun pääsin tähän ärsyttävyysosioon;D

4) Gilmore Girls loppuu kohta. Miten oon onnistunut katsomaan kolme tuotantokautta alle kahdessa viikossa? ( hei, onko ketään muuta GG-fania alkanut siinä jossain vaiheessa ärsyttämään Lorelain " pahoitteleva ilme" ? Se näyttää ihan joltain määrittelemättömältä eläimeltä.

5) Söin äsken purkillisen Ben&Jerrysia ja nyt on vähän paha olo.

Image and video hosting by TinyPic

Tunnisteet: , ,

13 kommenttia:

Blogger Rva Herttainen kirjoitti...

Mulla on suunnitelmissa parin viikon päästä vetää useampikin Ben&Jerry´s-jäätelökippo, meillä on projekti, jonka palkkiona saan vetää naamaani niin paljon jätskiä kuin napa vetää yhtenä päivänä. Sitä ennen on kuitenkin vielä pidettävä kämppä siistinä ;)

Huh, onneks mä luen vaan blogeja, joissa käyttäydytään asiallisesti, en oo ite törmännyt kinasteluihin enkä haluiskaan. Kurjaa että semmosta on :/

2. syyskuuta 2009 klo 22.20  
Blogger NooranElämää kirjoitti...

Joo muakin vituttaa noi kinastelut just nyt :D Olisin halunnu lopettaa koko riidan, jossa oon osallisena ja suljin kommentoinnin sen takia. No eipä kelvannu toiselle osapuolelle. Ei voi mitään.

Onneks saan hermolomaa blogista matkan ajaksi.

2. syyskuuta 2009 klo 22.27  
Blogger Tuhlaus kirjoitti...

mä sain haettua oman nahkatakkini tänään kun palasin reissusta. Se ON ihan täydellinen ja ihana ja mahtava ja jopa siinä määrin, että harkitsen mustan tilaamista myös vaikka minulla on viime keväänä ostamani yli parin sadan euron hintainen Sakin rotsi. Mut kun tää on ihan erilainen ja istuvampi.. :P

2. syyskuuta 2009 klo 22.27  
Blogger Kleio kirjoitti...

Kyllä! Se ilme on ärsyttävä :D Mullekin tulee ihan joku eläin siitä mieleen silloin, ja sit menee koko harmillinen/liikuttava/surullinen tilanne ihan ohi kun keskityn sen ilmeen ärsyttävyyteen.

Hmh. Ja blogikinastelu on surullista.. Mielipiteitä on hyvä olla, mutta ehkä kasvotusten niiden vaihtaminen olisi helpompaa. No, sitten pitää vaan siirtyä lukemaan kivoja blogeja, kuten tätä, joka on kaikista kivoin!<3

Ja syksy on ihanaa<3 Kynttilät ja huopailu niin parasta :)

2. syyskuuta 2009 klo 22.31  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Kiva, kun nuo kirjat saivat mitä ilmeisimmin oikein hyvän kodin. Toisen "roska", on toisen aarre. :)
Oli mukava ilostuttaa päivääsi niillä kirjoilla.

-Laura

2. syyskuuta 2009 klo 22.48  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Mä en ymmärrä, et miks kaikki mielipidekeskustelut täällä blogimaailmassa menee aina jotenkin tosi aggressiivisiksi. Musta olisi hienoa, että asioista voisi keskustella järkevästi, mutta myös samalla yrittäen YMMÄRTÄÄ toisen kantaa eikä vaan käännellä asioita mahdollisimman negatiiviseksi. Vaikka ihmiset olisivatkin eri mieltä asioista niin hyvän keskustelun anti on myös OPPIA jotakin siltä toiselta eikä vain räyhätä omaa kantaa väkisin läpi. Kauheen uuvuttavaa lukea näitä kiistoja, jopa tällaiselle "kamalalle anolle". :D Mutta sulla on tosi kiva blogi ja sori tää paasaus :))

2. syyskuuta 2009 klo 23.05  
Anonymous SF kirjoitti...

Just joo Noora, halusit lopettaa kinastelut, mutta tulit kuitenkin provoamaan vielä tännekkin? Jännittävää...

Jonnan kanssa samoissa taidetaan samoissa pilvilinnoissa liidellä, blogistanin pitäis olla mukava paikka kaikille!

2. syyskuuta 2009 klo 23.11  
Blogger Ocean kirjoitti...

Muakin ärsyttää etenkin kohta 3. :)

2. syyskuuta 2009 klo 23.22  
Blogger Kaisa kirjoitti...

Voi kuinka tykkäänkään sun blogistasi! Vaikutat kovasti ihmiseltä, jonka kanssa voisin tulla erittäin hyvin toimeen. Toivon kaikkea ihanaa sun elämääsi.

3. syyskuuta 2009 klo 0.31  
Anonymous rraisa kirjoitti...

OMG! Paras asu sun blogissa ikinä! (tai ainaki mun muistissa...) Neroutta, mahtavuutta, upeutta! Iik!


Tätä lissää!


PS. Se varttivuosisata on ihan jees. Been there ;)

3. syyskuuta 2009 klo 1.31  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

GG leffa vois olla jees. :) Ja Logan kanssa siihen leffaan.

-H-

3. syyskuuta 2009 klo 9.22  
Blogger Janita kirjoitti...

Oon ehtinyt lukemaan blogeja viime aikoina aika vähän, kun oon istunut nenä kiinni koulukirjoissa. Ilmeisesti en ole kuitenkaan missannut mitään tärkeää, kinasteluja on kurjaa seurata.

Rintamerkit piristävät kivasti tota punaista bleiseriä.

3. syyskuuta 2009 klo 11.29  
Blogger Jonna kirjoitti...

Rva Herttainen: Ben&Jerrys on kieltämättä parhaimpia palkkioita:)

NooranElämää: toivottavasti hermoloma tuottaa tulosta. Mutta pitää kyllä sanoa, että itse katson asian niin, että jokaisella on oikeus kirjoittaa vastine, jos jokin teksti sohaisee:) Vähän niinkuin jokaisella on oikeus puolustua lainkin mukaan:)

Tuhlaus: Iiih, mä käyn hakemassa tänään omani! olispa se hyvä!!!

Kleio: joo, mullakin menee aina ohi kaikki suuret jutut kun vaan tuijotan sitä marsuilmettä! ärsyttävää! :D

Laura: kiitos vielä miljoonasti, että sain ne hyllyyni! Vannon, että niillä on erittäin rakastava ( lähes palvova )koti!

Anonyymi: tiivistit oman mielipiteeni tosi hyvin:) olen ihan samaa mieltä:)

SF: joo kiva paikka kaikille ja sit myös muutama vaaleanpunainen pilvihattara ja my little pony :D

Ocean: :(

Kaisa: oih, kiitoksia:)

rraisa: haha, kiitos! tykkäsin täsä kovasti itsekin:)

-H-: leffa ilman logania olisi ihan turha;D

Janita: innostuin itsekin noista merkeistä. pitääkin ottaa käyttöön:)

4. syyskuuta 2009 klo 18.31  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu