Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Aivastelua kukkasissa

perjantai 14. maaliskuuta 2008

Aivastelua kukkasissa

Flunssa pistelee vieläkin kurkussa ja kylmänkuuma hiki valuu selkää pitkin. Niin tai näin, taistelin tänään sairautta vastaan ja kävin jopa näyttäytymässä ystäväni synttäribileissä. Tosin "näyttäytymiseni" jäi hiukkasen laimeaksi istuskellessani nurkassa vaikertaen kipeää pääkoppaani.
Huomenna on kuitenkin vakaa tarkoitus lähteä Tampereelle luokkakokoukseen. En ole nähnyt näitä ihmisiä seitsemään vuoteen ja en todellakaan aio antaa yhden flunssan pilata kauan odottamaani illanviettoa. Särkylääkettä, kuumaa mehua ja aamulla matkaan!

Ystäväni synttäreille kiskaisin niskaani pari päivää sitten löytämäni kukkamekon. Forumissa juhlittiin hintasirkusta ja minäkin karkasin luennolta tekemään halpoja löytöjä:) Vero Modasta onnistuinkin sitten nappaamaan mukaani jo jonkin aikaa etsimäni kukkamekon ja trenssitakin. Yhteishintaa ostoksille kerääntyi vaivaiset 27 euroa!



Mekko - Vero Moda
Koru - Snö of Sweden
Vyö - Glitter
Sukkikset - Seppälä

Tuntuipa muuten hiukkasen oudolta vetäistä kukkamekko niskaan. Omat muistoni kyseisistä vaatekappaleista ovat vielä tuoreita 90-luvulta. Muistaako joku muuten Kullannuppusarjan (Blossom), jossa pääsankaritar ystävänsä kanssa veti useimmiten niskaansa kukkamekon, löysän neuletakin ja tennarit? Huh, tuntuu kyllä, että tällä kertaa muodin uusiutuminen tapahtui oudon nopeasti. Olen kuitenkin niin helposti aivopestävissä, että vaikka vielä vuosi sitten inhosin kukkaisia leninkejä ylitse kaiken, löysin itseni himoitsemassa sellaista tämän kevään edetessä:D Puolustaudun kuitenkin sillä, että tämä ei kuitenkaan ole sellainen herkkä pastellinen kukkamekko. (Sellaisen päädyn hankkimaan varmaan kuukauden sisällä...)

Toinen löytöni oli sininen trenssitakki. Tämä taas tuo mieleeni äitini valokuvat kultaiselta 80-luvulta. Materiaalikin on sellaista pehmeää ja mokkamaista (?). Trenssien numero yksi fanina, tämä oli kuitenkin aivan pakko ostaa:)

Photobucket

Huh, nyt täytyy lähteä taas keittelemään kuumaa mehua. Kurkku on kuin hiekkapaperia. Saisi jo lähteä typerä tauti hiiteen. Olen jo onnistunut ajamaan poikakaverini hulluuden partaalle. Satun nähkääs omaamaan sellaisen käsityksen, että jos MINÄ olen sairaana, niin silloinhan MINUA myös passataan:D

Jonna:)

Tunnisteet:

12 kommenttia:

Blogger Boobettes kirjoitti...

Se on oikein, kun toinen sairastaa niin toisen on kanssa oltava hoitsuna ja toteltava potilaan pyyntöjä ku viimistä päivää :D!!

Kiva trenssitakki ja sitäkin kivempi mekko :)

Toivottavasti selviät luokkakokoukseen ettet pahemmin sairastu :)

15. maaliskuuta 2008 klo 0.37  
Blogger Christina kirjoitti...

Ensimmäisen kuvan asu miellyttää silmääni oikein kovasti. Ja trenssitakki on oikein ihana.

Pikaista paranemista! :)

15. maaliskuuta 2008 klo 0.47  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Voi ei! Blossom! Mä olin jo unohtanu koko sarjan, mutta nyt taas muistan...Mullekin käy usein vaatteiden kanssa noin, että ensin mä oon yök ja sitten hetken päästä, että onpas ihana. Ja nyt just on käymässä trenssien kanssa. Ensin mä aattelin, että ne ei sovi mulle, mutta nyt mä oon sovittanu muutamaa ja hei, nehän näyttääkin ihan hyvältä mun päällä. Niillä on vaan ollu niin paljon hintaa, etten vielä oo raaskinu ostaa, mutta kunhan se oikea yksilö löytyy, niin sitten.

Upea toi sun sininen trenssi.

15. maaliskuuta 2008 klo 9.24  
Blogger MouMou kirjoitti...

Mutta niinhän se meneekin. Jos poikaystäväsi ei ole sitä vielä sisäistänyt, niin nyt olisi hyvä aika.;) Onnea luokkakokoukseen!

15. maaliskuuta 2008 klo 10.13  
Blogger Lotte K kirjoitti...

Ihana mekko! Tykkään paljon tuommoisesta kukkamekosta tummalla pohjalla. Sukkiksesi ovat myös loistavan väriset, juuri tuollaisia olen etsinyt. Äskettäin ostettu? :)

15. maaliskuuta 2008 klo 15.04  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

aaaivan ihana trenssi! erityisesti väri miellyttää silmää ;) ja halvallakin vielä sait? mäkin haluuun :DD

15. maaliskuuta 2008 klo 16.51  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Minäkin piipahdin katsastamassa Hintasirkuksen aletarjonnan, mutta olin ilmeisesti tilapäisen mielenhäiriön kourissa, kun jätin ostamatta Dinskosta viiden euron nilkkurit ja Vero Modastakin jätin ostamatta yhdet korkeavyötäröiset shortsit, jotka näin jälkikäteen ajateltuna olivat aika makeet. :(

15. maaliskuuta 2008 klo 23.19  
Blogger Jonna kirjoitti...

calin: minunkin mielestäni tehtävien jaon pitäisi olla tuollainen ainakin silloin kun itse sairastan:)

christina: kiitos!

shandi: ah! trenssit ovat ehkäpä maailman paras vaatekappale:) onnea sen oikean metsästykseen!

moumou: kiitos ja luokkakakous meni mainiosti:)

lotte: sukkikset on ostettu perjantaina seppälästä. vielpä pitäisi varmasti löytyä:)

mimi: takki kustansi vaivaiset 13 euroa:) sillä hinnalla ei voi jättää kauppaan:)

pinja2: äh! onnistuin varmaan missaamaan vero modassa ne shortsit. dinskossa en edes käynyt kun ajattelin, että sitten luennonlintsausshoppailu menee jo överiksi:)

16. maaliskuuta 2008 klo 16.08  
Blogger Peippo kirjoitti...

Ooh, ihana takki!! Kuolaan sitä. xD

Ja sehän on vain oikein ja reilua, että kipeänä olevaa ihmistä paijataan ja hoivataan. ;)

16. maaliskuuta 2008 klo 18.15  
Blogger -SL kirjoitti...

Ihana trenssi! mistä löysit sen?

16. maaliskuuta 2008 klo 18.30  
Blogger -SL kirjoitti...

ai huomasinkin jo että vero modasta, tosi edullinen oli!

16. maaliskuuta 2008 klo 18.34  
Blogger Jonna kirjoitti...

peippo: kiitos!

*~sl: kiitos:) tykkäilen itsekin kovasti tuosta takistani!

16. maaliskuuta 2008 klo 20.27  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu