Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Tapaus Katie Holmes

sunnuntai 2. maaliskuuta 2008

Tapaus Katie HolmesKatie Holmes = Kate Cruise-kohusta on nyt parisen vuotta. "Save Katie!"-kamppanioitsijat ovat jo lähteneet pelastamaan Britneyta ja harva edes enää jaksaa muistaa, että oli joskus kauan kauan sitten sarja nimeltä Dawson's Creek ja siinä söpö tyttö. Näin kohun laannuttua koen siis turvalliseksi paljastaa, että rakastan uuden Katen tyyliä. "Vanha-Katie" farkkuineen ja poninhäntineen oli tietysti kovinkin söpö mutta kun katsoo tytön "ennen ja jälkeen"-kuvia on vain taputettava hartaasti käsiään yhteen stailistien ja Victoria Bechamin yhteistyöstä (tämä on hiukan outoa, koska rouva beckhamin tyylistä en taas pidä erityisesti)Otan kuitenkin sellaisen vastuuvapautuksen väitteestäni, että "tyylillä" tarkoitan vaatteita, hiuksia ja kaikkia muita asusteita paitsi sitä käsipuolessa roikkuvaa herra skientologia.

Miksi pidän Katien tyylistä?

Pidän sen klassisesta kauneudesta ja tyylikkyydestä. Asut ovat kaikessa yksinkertaisuudessaan sykähdyttäviä ja tähän elämykseen ei ole vaadittu mitään väkisin vääntämistä tai shokeeraamista (paitsi ehkäpä kulunut rahamäärä.)

Sanottakoon vielä tähän, että leikkasin nämä omat hiukseni useita kuukausia ennekuin Katie leikkasi omansa:)Kenen julkkiksen tyylistä pidät eniten?

Jonna:)

kuvat: täältä ja täältä

Okei, okei. Tässä pieni nostalgiapläjäys. Ajalta jolloin Katie Holmes oli vain Dawson's Creekin Joey Potter ja Michelle Williams ei ollut joutunut kokemaan lapsensa isän kuolemaa.kuva täältä

Tunnisteet:

14 kommenttia:

Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ääää pakko korjata. Se on 'kuka' eikä 'ketä'. Minkäikänen sää ootkaan? :P

2. maaliskuuta 2008 klo 13.55  
Blogger Jonna kirjoitti...

Olen 23-vuotias oikeustieteen opiskelija, joka ei ole ikinä saanut kunnollista äidinkielen opetusta. Tästä johtuen teen virheitä ja PALJON:D

2. maaliskuuta 2008 klo 16.47  
Blogger Tuuli kirjoitti...

Hohhohhhoooooooooh, vähänkö oli kivaa tulla takaisin Dublinista ja pitkästä aikaa koneen ääreen. Sill' jonna oli postannut tällä välillä kolme kertaa! Kivaa!
Mäkin pidän Katie Holmesista, tosin ehkä asteen konservatiivinen... Täytyy oikeastaan ryhtyä julkkistentyyli bongailuun. Tykkään aika usein Charlize Theronista, tosin se ei niin usein näy salamavaloissa. Ihmeellistä, musta tuntuu, että ihailen varmaan sadan julkkiksen tyyliä ja nyt kun pitäisi antaa nimiä, niin ei tule mitään mieleen. Vähän sama juttu kuin silloin, kun yrittää tehdä listaa hyvännäköisistä miesnäyttelijöistä=)

2. maaliskuuta 2008 klo 18.55  
Anonymous mz kirjoitti...

Itse taas en oikeastaan pidä Katien tyylistä. Jotenkin vanhentaa tätä niin paljon. Tietääkö kukaan minkä ikäinen Katie Holmes on?
Ja en oikeen edes osaa ajatella tota tyyliä kun Katie-Tom parina ärsyttää niiiin paljon.

2. maaliskuuta 2008 klo 19.43  
Anonymous shandi kirjoitti...

Mulla ei oikeestaan oo yhtä julkkisihannetta, ainakaan ei tuu mieleen ketään. Mullakin oli tää polkka jo ennenku Katie sen leikkasi ja mietin jo hetken, että pitäiskö leikata joku toisenlainen, kun näin Katien polkan, mutta sitten ajattelin, että annetaan Katien matkia mua ;D

Mä sitten ihailen noita anonyymejä, jotka nimettömänä arvostelee toisten tekemisiä. Itsellä ä-kieli oli 10 ja huomaan omat ja muiden kirjotusvirheet, mutta eipä tulis mieleen korjata niitä, ei edes omalla nimellä. Vaikka tiedän kyllä omassa lähipiirissäkin monta pikkusielua, jotka eivät malta olla hiljaa... Ja en jaksa aina itsekään olla avarasieluinen, kun teitä commentarus anonymyksiä arvostelen.

2. maaliskuuta 2008 klo 19.45  
Blogger bea kirjoitti...

Minullakaan ei ole kommentoitavaa julkimoihanteestani, mutta kiitos tuosta Katie-kuvasarjasta. Alimmainen kuva oikealla, hopeanharmaa iltapuku, vauh! Olen pohtinut kuumeisesti inspiraatiota erääseen lähestyvään tilaisuuteen, jonne tarvitsen 1930-luvun tyyliin asua. This is it!

En ole ennen kommentoinut mutta lueskelen siis blogiasi :)

2. maaliskuuta 2008 klo 23.19  
Anonymous Nene kirjoitti...

Mielestäni Katie teki liian ison harppauksen nuoren tytön söpöilytyylistä aikuisen naisen tyyliin. Hän on tyylikäs, mutta näyttää asuvalinnoissaan 10 vuotta ikäistään vanhemmalta. Jotenkin harmi.

Minä myös huomaan kirjoitusvirheet ja ne saattaa häiritä (varsinkin toistuvina), mutta jotenkin enemmän häiritsee anonyymit joiden on ärsytystä tihkuen suorastaan pakko mainita virheistä ja vielä heittää henkilökohtaisempi herja samaan yhteyteen...

3. maaliskuuta 2008 klo 9.32  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

oot kyllä vähän samannäkönen kuin kate. johtuunekohan sitten samanlaisesta hiustyylistä, mutta hämmentävää:)

3. maaliskuuta 2008 klo 11.27  
Blogger Jonna kirjoitti...

tuuli: me oltiin liian kunnianhimoisia sen miesnäyttelijätlistan kanssa. ei sellaista voi noin vain tehdä ja sitä paitsi silloin aikoinaan nizzassa sovittiin jo, että Anna-kirjojen Gilbert on seksikkäin mies ever:)

mz: Katie on kaiketi 30?

bea: Kiva, että löytyi inspiraatiota:)

nene: Okei, ehkä harppaus oli liian nopea mutta ah! silti niin kaunis tyyli:) tse olen ihan toivoton näissä kirjoitussäännöissä (kuten teksteistäni huomaakin). Olen onneton oikolukija ja tosiaan. minulle ei ole koskaan opetettu pilkkusääntöjä tai muuta sälää. Ala-asteen opettajani halusi keskittyä vain ja ainoastaan musiikkiin.

anonyymi: Hih, minulle on aiemminkin mainittu pienestä yhdennäköisyydestä ja kommentit ovat vain lisääntyneet hiusten myötä. Lieneekö tämä koko postaus vain pieni narsismin ilmaus:D

3. maaliskuuta 2008 klo 12.42  
Blogger veerra kirjoitti...

Sinulle on haaste blogissani :)

3. maaliskuuta 2008 klo 18.53  
Blogger Anna-Riitta kirjoitti...

Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

3. maaliskuuta 2008 klo 18.57  
Blogger Jonna kirjoitti...

veerra: kiitos:) Pitääpä yrittää vastailla tuohon:)

4. maaliskuuta 2008 klo 14.57  
Blogger Calin kirjoitti...

Voi apua kuinka pieniltä Dawson's Creekin päähölöt näyttävätkään :D niin lapsenkasvosia kaikki, tuollaisia herttasia ja sinisimmusia :D Kyllä Katen tyyli harppasi kerralla, mutta en nyt tiä onko tuo nyt liian iso tai huono harppaus jos vaan kerran nainen näyttää yksinkertasesti vaan hyvältä! Lopettais vain sen pään kumartelun parikuvissa Tompan kanssa. Hankkikoon Tomppa korkkarit ja antais vaimonsa olla ylpeä pituudestaan..suorana eikä kumarassa!

5. maaliskuuta 2008 klo 20.29  
Blogger Jonna kirjoitti...

calin: Miten ne muuten voikin näyttää noin pieniltä tossa kuvassa! silloin aikoinaan ne oli niin "ison" näköisiä. Hmnn.. Tämä taitaa olla huolestuttava merkki omasta vanhenemisesta...

6. maaliskuuta 2008 klo 20.53  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu