Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Fiiliistelyä rännän keskellä

lauantai 8. maaliskuuta 2008

Fiiliistelyä rännän keskellä

Tänään on 8.3.2008 (Hauskaa NAISTENpäivää!). Tämä taas tarkoittaa, että 20 päivän päästä tämä tyttö hyppää koneeseen ja painuu PARIISIIN!

Olen vakaasti sitä mieltä, että tulevaisuudessa häämöttävä matka tekee arjesta niin paljon helpommin kestettävämpää:) Viimeiset illat olen ennen nukkumatin viereilua pohdiskellut jokaista omistamaani vaatekappaletta ja kenkäparia, yrittäen koota niistä kivoja kokonaisuuksia reissua varten. Normaalisti pakkaustyylini pitää sisällään päämäärättömän vaatteiden läiskimisen väkipakolla matkalaukkuun. Nyt aion kuitenkin olla viisaampi ja suunnitella kokonaisuudet oikeasti etukäteen. Tällä tavoin mitään ei unohdu ja saanpas lisätilaa sitten ostoksille. Toinen tärkeä syy uuteen järjestelyyn on, että aion kerrankin pitää lupaukseni ja raahata minut majoittavan kaverini kamoista osan Suomeen. Tämä tavararoiden roudaus Suomeen on aina majoituksen ehtona mutta koska olen tälläinen hömelö, ei matkalaukkuuni yleensä jää montaakaan milliä ylimääräistä tilaa. Nyt aion kuitenkin parantaa tapani!

Hihihihihihihih, en sitten millään jaksaisi odottaa, että pääsen tallailemaan patonkimaan pääkaupungin katuja!
Koska kamerani paristot päättivät lopettaa työsuhteensa, en voi esitellä teille uutta koruihanuuttani. Olen aivan villinä Snö of Swedenin koruihin ja onnistuin huutamaan kauniin kaulakorun edullisesti huuto.netin kautta:) Mieletön ihanuus ja tätä ostosta saattoi jo kutsua säästöksi:D

Nyt lähdenkin tästä maistelemaan viiniä ja pelaamaan Trivialia. Luultavimmin minun ja poikaystäväni pakonomainen voitontarve paisuu pienimuotoiseksi kiukutteluksi ja jättimäiseksi sääntöjen jokaisesta pilkusta pätemiseksi parin tunnin pelin jälkeen (emme pelaa samalla puolella, joten toisen on pakko hävitä..auts!).

Leppoisaa lauantaita!

Jonna:)

Tunnisteet:

6 kommenttia:

Anonymous nelliina kirjoitti...

Voi vitsi et olis ihana päästä matkalle.. minulla reissu tulossa vasta kesällä Lontooseen, sitä odottaessa aika kuluu hi-taas-ti! Tuosta voitonhimosta, minä ja mieheni ollaan molemmat pakkomielteisiä voittajia, siksi meidän on parempi pysyä kaukana peleistä ettei saada ilmiriitaa aikaan :D edellisen kerran kun mieheni hävisi minulle sikä Aliaksessa että keilauksessa saman illan aikana, oli mykkäkoulu taattu :D:D ihanan lapsellista!

8. maaliskuuta 2008 klo 21.23  
Blogger Tuuli kirjoitti...

you're a doll... tervetuloa! Can't wait to get u here!

9. maaliskuuta 2008 klo 4.54  
Blogger Herttainen kirjoitti...

Ihanan palveluksen teet kaverille. Itse olen ollut jo yli vuoden siinä tilanteessa, että aina kun joku vain voi, niin vie jo jotain Suomeen ja tilalle tuo suomalaista laktoositonta edamjuustoa! Nyt näyttää kehnolta kun ei keväälle ole tulossa vieraita ja talviromppeet joutaisivat jo pois... Poikaystävä onneksi suksensa jo pisti laskettelureissussa mukana olleen veljen mukana Suomeen lentokoneessa.

On niin pepusta nyt kun on töissä, ei voi vain lähteä! Onneksi monet kivat paikat on niin lähellä että vkl-retki onnistuu, mutta Pariisiin menee joku 7 tuntia. Junalla siis. Ei siinä ehdi kuin käydä kääntymässä. Se on yksi lempikaupungeistani...

9. maaliskuuta 2008 klo 13.39  
Blogger Peippo kirjoitti...

Oih, päästäpä Pariisiin. :) Olen niin kateellinen.

9. maaliskuuta 2008 klo 19.17  
Blogger *~SL kirjoitti...

Hienoja kuvia!:) Pariisi on varmasti ihana paikka, itse olin Nizzassa mutta en oikein viihtynyt siellä...

10. maaliskuuta 2008 klo 18.49  
Blogger Jonna kirjoitti...

nelliina: meidän peli päättyikin kahden erän jälkeen tasapeliin, joten riitoja ei sitten pääsyt syntymään:)

tuuli: Yes. I am lovely.

herttainen: Ah! pitääkin muistaa pakata mukaan pari fazerin levyä:)

peippo: Se on vain lentomatkan päässä:)

*^sl: Älähän nyt! Nizza on yksi ehdottomista lempikaupungeistani:)

10. maaliskuuta 2008 klo 23.09  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu