Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Virtuaaliset orgiat

torstai 6. maaliskuuta 2008

Virtuaaliset orgiat

Tänään olen aloittanut suhteen professorini kanssa, saanut kaksoset, mennyt kihloihin, valmistunut yliopistosta ja vaihtanut silmieni väriä.
No, rehellisyyden nimissä on ehkä tunnustettava, että kaiken muun paitsi silmien värin vaihtamisen tekivät simshahmoni. Ja nyt käsi rehellisesti ylös. Kuinka moni kehtaa myöntää olevansa koukussa The Sims2-peliin?
90-luvun "pihaleikki"lapsena olen aina hiukan säälitellyt 2000-luvun tietokoneen eteen liimattuja lapsia, joiden koko elämä tuntuu koostuvan ruudulta pursuavista asioista. Säälini tipahti hiukkasen kun tutustuin muutama vuosi sitten The Sims-peliin. Itseasiassa innostuin niin kovasti pelistä, että veljeni joutuivat vuorotellen kantamaan minut fyysistä pakkoa käyttäen pois koneen luota (tähän kuului omalta osaltani potkimista, lyömistä ja kyllä. Puremista.) Nyt jotain vuosia viisastuneena olen melkein onnistunut pitämään addiktioni kurissa. Saattaa kulua useita kuukausia, että en edes vieraile virtuaaliluomusteni luona. Viime viikonloppuna kuitenkin innostuin napsauttamaan taas pelin päälle ja vanha hurmos palasi. Tänään kiiruhdin tentistä onnellisena läppärini luokse ja odotin kärsimättömänä, että koneeni raksutti pelin auki. Iloitsin yhdessä Jessalynin (kyllä. Simseilläni on AINA ulkomaalaiset nimet ja yleensä vielä jotkut aivan kamalat Jessica/Jordan/Tobyt;) )hyvistä arvosanoista ja kannustin Ceceliaa astumaan ulos kaapista ja avoimesti kähmimään vanhempaa naisprofessoria, joka meidän molempien iloksi vastasi Cecelian tunteisiin:) Stuartin ja Carlyn suloinen adoptiovauva sai minut lähes kyyneliin.
Vaikka poikaystäväni (joka juuri nyt pelaa viereisessä huoneessa MATOPELIÄ) tuhahteleekin halveksien pelilleni ja saan välillä outoja katseita akateemisilta koulukavereiltani simssejä hehkuttaessani, en edes harkitse, että tosissani jättäisin simssini menneisyyteen. Siis, tässähän minulla on oma pikkuinen maailmani, joka toimii ja elää juuri kuten sanon:D Uuuh, pitääkin kirjoittaa tämä postaus loppuun ja lähteä järjestelemään Jessalynin ja Gilbertin häitä:)Tänään oli myös tentti. Velvoiteoikeuden sadistinen ja sairas tentti, jonka tehtävien laatija oli ilman mitään epäilystä Hitlerin bestis edellisessä elämässään.
Olen muuten hirvittävän huono koekäyttäytyjä. En sentään muita kohtaan, vaan itseäni.
1)En ikinä nuku enempää kuin viisi tuntia ennen tenttiä.
2)Tämä johtaa siihen, että herään aamulla pahantuulisena ja koko maailmaa syvästi vihaavana.
3)Tenttipaikalle saapuessani vilkaisen heti kelloa ja mietin lämmintä sänkyäni. Annan itselleni samalla luvan lähteä johonkin tiettyyn kellonaikaan (yleensä reilusti ennen tentin päättymistä).
4) Otan aina mukaan juotavaa ja kulautan puoli litraa vettä kurkkuuni alle viiden minuutin heti tentin alussa.
5) Älytön vedenlitkintä johtaa mielettömään vessahätään ja vessaan pääsee yleensä vasta tunnin kuluttua -> kieriskelen tuskissani.
6) Kynistäni loppuu AINA lyijy. Siltikään en vaivaudu hankkimaan erillisiä tenttikyniä.
7) Haaveilen puolet ajasta siitä ihanasta hetkestä, kun saan kävellä ulos salista.
8) Kyllästyn nopeasti. En jaksa yrittää pohtia asioita joita en selvästikään kykyne muistamaan niin kauan kun istun siellä hikettävien ihmisten keskellä.
9) Yhtäkkiä vain lähden. Pakkaan kamani ja painun ulos. Vannon, että jalkani ja käteni ovat salaliitossa vastaan aivojani. Olen yleensä aidon yllättynyt, että olen menossa palauttamaan vastauksiani. Kerran jopa sanoin ääneen "Oho. Kai mä nyt sitten lähden..."

Näin. Eli tuloksia riemulla odotellessa...

Päivä meni muuten mukavasti uudessa harmaassa hamerakkaudessani, joka onkin näkynyt päälläni lähes päivittäen tällä viikolla. Ah! Paras ostos ikinä:)Panta- Seppälä
Musta toppi - Naf Naf
Vyö - Glitter
Sininen neule - Sfera
HAME - Lindex

Kuten jo mainitsinkin, vaihdoin tänään silmieni väriä. Sain tuossa muutama viikko sitten aivan uskomattoman pakkomielteen muuttua ruskeasilmäiseksi. Aikoinaan viihdyin suklaasimmuna suurimman osan ajasta. Jenkkivuosi ja sinisten silmien ihannointi Atlantin toisella puolella sai minut kuitenkin palaamaan luonnolliseen väriini:) Koska olen taas niin pitkään katsellut silmiäni sinisinä, tuntuu ruskea väri tällä hetkellä kovin oudolta. Tuijottelen itseäni kammoksuen peilistä ja mielestäni vastaan katsova tyttö näyttää enemmän alienilta kuin ihmiseltä. Mutta, enköhän totu näihin taas muutamassa päivässä ja muokkaa meikin väreihin paremmin sopivaksi:)


ps. Punainen naamanväri johtuu ulkona vallinneesta takatalven pakkasesta. Ja kuvat ovat ehkä hieman liioiteltuja. En minä nyt noin kamalalta niissä näytä:)

-Jonna:)

The Sims2-kuva täältä

Kuka muu aikoo huomenna käydä nappaamassa viimeisen Potterin viikonloppulukemiseksi? Suurena Harry-fanina luin jo kesällä kyseisen tiiliskiven englanniksi mutta kyllä se on silti pakko lukea suomeksikin. Ei vain millään huvittaisi päästää irti Harrysta ja Tylypahkasta:(

Tunnisteet: ,

12 kommenttia:

Blogger MouMou kirjoitti...

Haha, ihanat tuo tenttikäyttäytymiset!:D

6. maaliskuuta 2008 klo 21.44  
Blogger Miu kirjoitti...

Tunnustan. Olen koukussa The Sims 2:een ja sitä ennen olin The Simsiin. Paholaisen keksintöjä sanon mä :D

6. maaliskuuta 2008 klo 22.19  
Anonymous mimi kirjoitti...

Repesin tuolle "oho, kai mä nyt sitten lähden" -kohdalle. :D Sininen neuleesi näyttää muuten hyvin herkulliselta ;)

Potteri pitää kyllä hommata heti! Harmi vain, etten pääse aloittamaan sitä vielä huomenna, kun pikkusiskoni lukee sen ensin.. Mutta enköhän sunnuntaina sitten ainakin! Toivon vain, etten kuule mistään loppuratkaisua..:s

6. maaliskuuta 2008 klo 23.53  
Blogger sarakissa kirjoitti...

Heh, minäkin repesin tuolle samalle kohdalle^. Kirjoitat aina hirveen elävästi ja hauskasti:)

Yritin joskus pelata Simsiä enkä oikeasti tajua mikä siinä oli idea, tai sitten en vain osannut. Hahmoni kuolivat koko ajan. Pitädyn tästä lähin huonekasveissa, tosin nekin aika usein kyllä tuppaavat kuolemaan.

Ja Pottereita en aikoihin ole lukenut suomeksi, ja aina niitä leffoja katsoessa onkin sitten ihan ihmeissään: kestä ne puhuu, mikä suomennos toi muka on. Pitää varmaan ottaa tekstit pois tästä lähin:D äitini on ihan hulluna niihin suomenkielisiin..

Ohhoh, tulipa sepustus.

7. maaliskuuta 2008 klo 0.13  
Blogger Jenni kirjoitti...

Tuo tenttikäyttäytymisjuttu sai kyllä minut hihittelemään täällä näyttöni ääressä. :D Joistakin kohdista tunnistan myös itseni. :)

Simsiä en ole koskaan pelannut, mutta pikkuveljeni patisti minut viime viikonloppuna Guitar Heron pariin. Lopputuloksena se, että noin tunnin pääästä veljeni ränkyyn vieressä: "Oisko jo mun vuoro?!" :D Ranteeni oli jo valmiiksi hieman kipeä, mutta noin kymmenen biisin paukutuksen jälkeen olin varma, että minulla on lähestulkoon jännetupin tulehdus. :D

Ja kerrottakoon, että olin pelissä surkea! Jopa aivan järkyttävän huono välillä. :D Minut buuattiin lavalta muutaman kerran, vaikka pelasin easy-tasolla, kun samaan aikaan veljeni kikkaili loistavasti expert-levelillä. On se niin väärin! Ehkä se on se harjoitus...

7. maaliskuuta 2008 klo 9.43  
Anonymous Nene kirjoitti...

Sehän on max. puoli tuntia per luettu kirja tentissä ja ehdoton aikaraja kirjamäärästä riippumatta on 2 ja puoli tuntia. Eihän sitä nyt koko päivää tentissä vietetä. Ihmettelin useasti, kun väki raahasi eväitä 4 tunnin tenttiin!? :D

7. maaliskuuta 2008 klo 12.29  
Blogger veerra kirjoitti...

hah itse olin pahin mahdollinen sims-riippuvainen viime syksynä, mutta sitten tuli blogi ja vei mukanaan :D nykyään pelailen vain poikaystäväni luona. hän ei itse pelaa, mutta muutamasta syystä asensi pelin koneelleen :D

7. maaliskuuta 2008 klo 16.12  
Blogger *~SL kirjoitti...

Hieno tyyli! myönnän pitäväni myös Simsistä, mutta siitä sims1 versiosta :D
harmi vaan että kone aina jumittuu jos yritän pelata sitä.. Oikeasti rakastan rakentaa niitä lomatontteja! ihan mahtavaa

7. maaliskuuta 2008 klo 19.31  
Blogger Jonna kirjoitti...

moumou: kiitos:)

miu: olen myös kahlannut ykkösversion läpi simsseistä. Kieltäättä ovat kyllä jonkun aikarohmupaholaisen keksintöjä:D

mimi: kiitos:) minunkin hankkimani potter päätyi pikkuveljen käsiin. Onneksi (tai vähemmän onneksi) tiedän jo mitä kirjassa tapahtuu.

sarakissa: kiitos:) minulla on joku pakko lukea potterit aina ensin enkuksi ja sitten myöhemmin suomeksi. Pelkään kai menettäväni jonkin tärkeän lauseen (jos vaikka enkku pettää) tai vastaavaa:)

jenni: Yritin kesällä guitar heroeta mutta menetin siihen heti hermoni. Olin järjettömän huono siinä ja kiukkuunnuin täysin kömpelöihin sormiini:)

nene: Tuo puolen tunnin sääntö on kyllä aika hyvä:) Minä otan toisinaan mukaani tenttiin pätkispatukoita mutta ne ovat vain sen takia, että olisi joku syy istua edes hetken pidempään:)

veerra: Oma tietokoneannokseni taitaa nousta nyt pilviin kun on blogi ja sims:D

*~^sl: Itse olen taas aivan kakkososan lumoissa. Pelasin sen ykkösen aikoinaan niin loppuun:)

7. maaliskuuta 2008 klo 19.58  
Blogger Tuuli kirjoitti...

1) Harry Potterin on tultava vierailulle Pariisiin
2) Juuri kun luin postaustasi, telkkarista tuli Sims2 mainos. Ihan skitsoa, sillä en ollut (valehtelematta)kahteen viikkoon avannut telkkaria, enkä ollut ikinä nähnyt kyseistä mainosta! Onko kohtaloni paneutua Simsiin?

8. maaliskuuta 2008 klo 1.08  
Blogger Jonna kirjoitti...

tuuli: ajattelin kyllä ottaa Potterin lentokonelukemiseksi:) Se on nyt pikkuveljillä lainassa, joten saan sen varmaan sinne hyvin mukaan:) MUTTA et sä kyllä mitään potteria tarvitse kun MÄ olen siellä sun ilona!

8. maaliskuuta 2008 klo 18.06  
Anonymous Kit kirjoitti...

Joo, pakko tunnustaa, että varmasti olisin vieläkin, jossen olisi vaihtanut läppäriin, joka ei jaksa sitä pyörittää.
Ja kyllä, täytyihän se Potter hakea, vaikka se englanninkielisenäkin tuli luettua. Mutta täytyy tunnustaa, että jonkinverran oli lipsahdellut ohi, aika paljon paremmin sai suomenkielisestä irti.

Ja yritän olla kommentoimatta kaikkiin vanhoihin kirjoituksiisi : D

15. maaliskuuta 2008 klo 16.51  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu