Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Keskiviikon Kooleimmat

keskiviikko 19. maaliskuuta 2008

Keskiviikon Kooleimmat

Vuosijuhlaliput
Reilun kahden tunnin jonotuksen jälkeen sain käsiini tiedekuntamme vuosijuhlaan oikeuttavan tiketin. Olimme ystävieni kanssa luulleet olevamme varsinaisia kieroilun mestareita saapumalla paikalle tuntia ennen lipunmyynnin alkua. Paikan päällä saimme kuitenkin vastaamme jättimäisen jonon ja masentavan (osittain ehkä näiden ihmisten elämän tärkeysjärjestyksen vuoksi)tiedon, että ensimmäiset olivat olleet paikalla jo aamulla neljältä. Hui!

Photobucket


Kappale
Päässäni soi jatkuvalla syötöllä tämä!

Paras kirja

Photobucket


Huokaus. Nyt on sitten viimeinen Potter luettu myös armaalla äidinkielellä. Osaakin olla ontto olo. Jostakin syystä sitä englanniksi luettua pidin jonain "harjoituskappaleena" mutta ei. Yksi lempihahmoistani kuoli tässä suomennetussakin versiossa, että kaipa se on sitten vihdoin hyväksyttävä:( Käytin tänään aikani tehokkaasti ahmimalla Potteriani luennoilla. Toivotaanpa nyt sormet ja varpaat ristissä, että kysymykset luentokuulusteluissa koskevat Harrya ja kavereita;)

Tyyli

Photobucket

Niin, niin, Gossip girl on kaikkialla:) Mutta eihän tuota Leightonin sinistä takkia vain voi ohittaa olankohautuksella.

Matka

Photobucket

Reilu viikko ja nenänpää kohti Pariisia! Tämä ei olekaan pelkkää leuhkintaa, vaan aion metsästää Pariisista palkinnot Polka Dotsin ensimmäiseen arvontaan:) Suotakoon minulle siis pieni hypetys tästä kuola valuen odotetusta lomasta!

Mitä löytyi sinun keskiviikosta?

ps! Muistakaahan kaikki Sallan arvonta!

Jonna

pariisi kuva
pykälä kruunulla
Potter

10 kommenttia:

Anonymous shandi kirjoitti...

Minä kävin tänään Ikeassa ja löysin kotiin ihan ensimmäisellä yrittämällä! lol

Ihanaa, arvonta. Jokohan minä voittaisin...

19. maaliskuuta 2008 klo 21.47  
Blogger Lotte kirjoitti...

Vuosijuhlat, kyllä! Itse taktikoin tänä vuonna niin että pistin poikaystävän jonottamaan (hän suostui kun sai mennä jonoon suoraan baarista, muuten ei tietenkään baariin lähtölupaa olisi keskellä viikkoa irronnut:D). Kai esittelet sitten myös pukusi täällä?

Epäreilua että toiset pääsee Pariisiin! ;) Itse olen tahtonut jo pitkään mutta ei ole vielä suunnitelmat ehtineet toteutuksen asteelle. Maybe someday.

19. maaliskuuta 2008 klo 21.48  
Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Hei, minä vietin viime yön H.Potterin&kumppaneiden parissa,en malttanut jättää kirjaa kesken. Ja nyt on hieman tyhjä olo (johtunee osin muutamaan tuntiin jääneistä unista =) mutta muutaman hahmon kuolema oli kyllä aika paha paikka. Toivotaan että tentti sujuu "potterismiin" vajoamisesta huolimatta!
Hauskaa tulevaa matkaa!
t.Maria

19. maaliskuuta 2008 klo 21.53  
Anonymous Nouvelle kirjoitti...

Oi Pariisiin, olet maailman onnekkain tyttö tässä kuussa! Jään odottelemaan kieli pitkällä arvontaa ja matkaraporttia, ihanaa reissua sulle! :)

19. maaliskuuta 2008 klo 22.34  
Anonymous nelliina kirjoitti...

yääh juuri äsken sain loppuun tuon viimeisen harry potterin. Luin sen tietysti jo englanniksi heti kun ilmestyi mutta rakastan noita suomennoksia niin paljon että pakko ollut ostaa aina molemmilla kielillä :) Minun yksi ihan ehdoton lempparini tosiaan kuoli, ihan syvältä!!! Joo-o, kivaa reissua sitten vaan (ei-yhtään-kateellista-puhinaa..) ;D

19. maaliskuuta 2008 klo 22.43  
OpenID pinja2 kirjoitti...

Hei, törkeää vihjailla jotain uusimmasta Potterista! Joku tenttikirjoihin vielä viikon verran sidottu joutuu pyörittelemään mielessään asiaa vielä sen viikon, ennen kuin pääsee tarttumaan kirjaan! ;)

20. maaliskuuta 2008 klo 14.29  
Blogger tipitii kirjoitti...

Vai tarvii vuosijuhliinkin lippuja noin pitkään jonotella. No, ainakin mulle se on sitten tuttua puuhaa, jos joskus kohdalle sattuu ;)

Mä ootan innolla su matkapostausta Ranskasta ja toki sitä arvontaa!

20. maaliskuuta 2008 klo 21.59  
Blogger Nallekarkki kirjoitti...

Ihania kuvia. :)

21. maaliskuuta 2008 klo 10.59  
Blogger Calin kirjoitti...

Joo mutta tuon Leightonin päähuivin vois kyllä ohittaa ihan mielellään :D

21. maaliskuuta 2008 klo 12.00  
Blogger Jonna kirjoitti...

shandi: AH!kun pääsisi taas pitkästä aikaa IKEAAan shoppailee:)

lotte: Esittelen kyllä koko juhlatyylin täällä. Pukua olen jo aiemmin vähän esitellyt mutta nyt se näyttää miljoonasta paremmalta kun on korjailtu kropalleni sopivaksi:)

anonyymi: Huokaus. Kyllä Pottereista on vain niin vaikea päästää irti. Siis, oikeasti. Ei yhtään Potteria enää:( Toivottavasti tentti meni hyvin!

nouvelle: kiitos! Pyörin varmaan ihan yli-innostuneena tämän viimeisen viikon ennen lähtöä:)

nelliina: Ah! kukakohan oli tuo lempihahmosi...En viitsi udella, kun täällä on nätäkin, jotka eivät ole viel kirjaa lukeneet...

pinja2: Anteeksi:) Vähän kuitenkin tsemppailin tuossa kirjoituksessani koska ensin kirjoitin lempihahmoni nimenkin;)

tipitii: Tuli minullekin ihan yllätyksenä tuo jonotuksen vbakavuus. Vaihtelee kuulemma vuosittain:)

nallekarkki: kiitos!

calin: Totta, päähuivi oli hiukkasen liikaa:)

21. maaliskuuta 2008 klo 12.06  

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu